Хороскоп за вторник - 6 септември - DC news

Хороскоп за вторник – 6 септември

ОВЕН 

Може да прекарате известно време в уединение и да обмислите плановете си за бъдещето. Ако днес се захванете с няколко неща наведнъж накрая нищо няма да свършите. Битови проблеми ще станат причина за изостряне на отношенията у дома. Внимателно следете за придвижването си днес, за да не попаднете в критична ситуация. Извън стените на дома ви ви дебнат множество неприятни и опасни събития. Ако вашата дейност е свързана с риск бъдете внимателни, не започвайте съмнителни проекти и авантюри.

ТЕЛЕЦ  

Нарастващо натоварване ви очаква както на работното място така и в домашните задължения. Не е изключено да възникнат конфликти с шефа, брачният партньор или роднини. Сега успехът на вашата дейност много зависи от умението ви бързо да се ориентирате в ситуацията и да вземате верни решения. Не се крийте зад гърба на другите, а смело напомнете за себе си на всички. Заемете се домашните задачи, за да не се натрупат и да развалят плановете ви.

БЛИЗНАЦИ  (Gemini, 22.V–21.VI)

Скандали и конфликти ще ви връхлитат от всички страни. Отчасти вината за това е и ваша, реагирате твърде бурно и действате и говорите необмислено. Любовният ви роман бавно и неусетно приключва. Не унивайте, и без това не сте били сигурни дали отношенията ви са сериозни. Заемете се с финансовите проблеми, които не търпят отлагане. Внимателно преценете разходите си. Ако възникне необходимост да инвестирате средства щателно преценете всички за и против.

РАК

Независимо, че всичко ви изглежда безсмислено и неопределено, нещата не са толкова безнадеждни. Най-добре се заемете с повишаване на квалификацията и усъвършенстване на уменията. Така лесно ще си намерите подходяща работа. Отложете покупките и всякакви финансови операции и ще си спестите напразно изгубени пари. Приятел, когото отдавна не сте виждали, може да ви помогне да решите финансовите проблеми. В личния си живот няма да имате проблеми ако заедно с близките си планирате очакваната почивка.

ЛЪВ

Днес буквално ще трябва да се клонирате, за да можете да изпълните желанията и да помогнете на всички, които се нуждаят от вас. Неочаквана среща със стара любов ще ви върне много спомени. Контролирайте емоциите си, защото несдържаността ви ще ви въвлече в страхотен скандал и околните дълго време ще ви заобикалят. Бъдете внимателни, днес е критичен ден и ви очакват травми, особено при работа с електроуреди и остри предмети. На пътя не се разсейвайте, за да не предизвикате авария.

ДЕВА

Определете приоритетите си, за да се придвижвате успешно по набелязания път. Добрите резултати и печалба непременно ще дойдат при вас ако не се разпилявате. Не позволявайте да ви въвличат в семейни или офисни интриги и задкулисни игри. Бъдете искрени в отношенията си, за да не ви обвинят в корист и честолюбие. Действайте уверено и бързо, не губете време в премисляне и излишно анализиране на ситуацията. В личните ви отношения са възможни недоразумения и неразбиране.

ВЕЗНИ 

Днес може смело да се заемете с всякакви проекти и успехът ще ви съпътства. Прибързаните действия и резките изказвания могат да навредят на отношенията с близкия човек. Избягвайте излишните контакти, за да си спестите назряващите проблеми.Днес може да разгледате старите си планове, контакти и партньорства и да анализирате резултатите. Тези от вас, които се занимават с реклама и търговия, ще постигнат забележителни финансови резултати.

СКОРПИОН 

Днес най-добре концентрирайте силите си върху една дейност. Тогава резултатите ще се появят бързо и качествено. Творческите ви замисли ще получат морално и материално признание. Внимателно разглеждайте всички варианти, последствия и рискове преди да се впуснете в някоя авантюра или дори по-нестандартен проект. Моментът е идеален за кратки пътувания, разходки сред природата в компанията на семейството и децата или любимия човек.

СТРЕЛЕЦ 

Появяват се нови перспективи в професионалната сфера. Уви нещата не стоят така в любовта и семейните отношения. Много от вас ще се сблъскат с пълно неразбиране у дома. Буквално за всички домашни и битови въпроси ви очакват разногласия и безсмислени дебати. Моментът е подходящ да си поговорите открито и откровено с партньора или близкия ви човек. Бъдете готови не само да изкажете своите претенции, но и да изслушате забележките на другите към вас.

КОЗИРОГ  

Днес може да възникват затруднения в контактите ви със задгранични партньори или приятели. Някои разминавания във възгледите ви може да предизвикат голям конфликт на интереси и да се стигне и до разрив на отношенията. По-добре се въздържайте от пътувания и отделете време за спорт или творчески занимания. Някои от вас може да се почувства привлечени от по-възрастен партньор. На любовта всички възрасти са покорни. Ако сте семейни или обвързани обаче не си позволявайте дори най-лекия флирт.

ВОДОЛЕЙ  

Съдбоносна среща при пикантни обстоятелства ще промени живота ви. Ако решите да започнете служебен роман, най-добре запазете това в тайна от колегите си. Отличен ден за подписване на чуждестранни контракти, за решаване на делови въпроси, които се отнасят за по-нататъшното ви професионално развитие и кариера. В общуването ви с близките се постарайте да бъдете по-меки и снизходителни. Не си заслужава да прехвърляте негативното настроение и напрежение върху тях.

РИБИ

Денят е подходящ да прецените резултатите от свършеното досега. Отнесете се критично към своята професионална дейност и вижте детайлно достойнствата и недостатъците. Не е изключено днес да нямате възможност да си отдъхнете. Възникналите професионални проблеми ще изискват вашето участие при решаването им. Ако сте решили сериозно да се заемете с учене или търсене на работа, покупка на имот или лечение моментът е подходящ за това.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top