Хороскоп за вторник – 9 май

Хороскоп

ОВЕН

Днес може да направите кратка почивка и да не бързате с новите проекти. Може да разчитате на успех и вдъхновение и да направите промяна в акцентите и приоритетите си в работата и живота. Може да се върнат някои предишни възможности, от които до сега не сте се възползвали до край. Моментът е подходящ да възстановите контактите си с някои стари приятели. Може да обмените с тях информация, новини и мнения и да получите важен съвет как да излезете с успех от някое затруднено положение, в което сте попаднали. Личните ви интимни отношения ви носят радост и приятни емоции.

ТЕЛЕЦ

Денят е много благоприятен в професионално отношение. Ако действате бързо и ефективно ще постигнете отлични резултати. Ще имате възможност да направите полезни запознанства и контакти, ще напомнят за себе си и хора, които могат да ви бъдат много полезни за решаване на професионални задачи. Вероятно ще получите интересни делови предложения. Времето е много подходящо да започнете нов проект. В личните ви отношения цари затишие. Нищо лошо няма да се случи и няма причини за безпокойство, но и някакви особени промени към по-добро също не се очертават.

БЛИЗНАЦИ

Днес може да проявявате активност и инициатива в деловата сфера. Очакват ви приятни промени към по-добро в професионално отношение и ще може да разрешите важни въпроси, които от дълго време не ви давата покой. Имате шанс да реализирате някакви смели творчески планове и да направите това, което не сте се решавали досега. Лесно намирате общ език с обкръжението си и дори съперниците може да ви подкрепят в този момент. Имате възможност да направите приятни запознанства и само от вас зависи дали те ще имат романтично продължение. Разчитайте на интуицията си, тя няма да ви подведе.

РАК

Днес ще ви бъде трудно да запазите спокойствие и да вземате уравновесени решения. Рискувате да попаднете под чуждо влияние и да станете жертва на интриги и манипулации. Скоро обаче ще се почувствате по-спокойни и уверени в себе си и ще разберете какво е правилно да предприемете, за да излезете с чест от ситуацията. Очакват ви добри промени в деловия и личния живот. Неочаквани предложения и покани ще ви заинтригуват и няма да искате да се откажете от тях. Много от вас ще получат добри новини. Отделете време за децата си ите ще ви зарадват с прекрасни преживявания и емоции.

ЛЪВ

Наситен и интересен ден, който обещава много приятни преживявания, ви очаква. Парични постъпления ще ви помогнат да решите някои финансови въпроси и да направите изгодни сделки и покупки. Пред вас се откриват примамливи професионални перспективи. Ако днес се покажете от към най-добрата си страна новите предложения няма да закъснеят. Възможни са някои неочаквани пътувания, които може да ви отнемат доста време, но като цяло ще се окажат много успешни. Днес може да се наложи да решавате някои семейни проблеми, но и ще ви зарадват някои добри новини за близките ви.

ДЕВА

Предстои ви приятен и ползотворен ден. Може да решите някои служебни въпроси и проблеми, в това число и някои, които отдавна ви тормозят. Смелите и оригинални идеи ще ви позволят да направите промени в някои области, където не сте се решавали да ги направите досега. Ще можете да въведете ред в делата си и да направите планове за бъдещите си действия. Приятелските срещи и романтичните преживявания ще ви донесат много положителни емоции. Не се претоварвайте физически, защото днес не сте в най-добрата си физическа форма.

ВЕЗНИ

Днес може да постигнете успех само ако действате по някакъв нов и непривичен за вас начин, дори и да не ви харесва. Не всички ще бъдат готови да експериментират и и рискуват, а ситуацията ще изисква от вас именно това. За щастие винаги може да разчитате на приятелите си, те отново ще бъдат до вас. Може да очаквате приятни изненади и добри новини. Неочаквани посещения ще ви зарадват и ще предизвикат приятни емоции. Денят е подходящ за романтични срещи и може да проявите инициатива в личните си отношения, да признаете чувствата си към любимия човек.

СКОРПИОН

Решителността, с която се захващате за работа, ви обещава успех дори и в най-смелите начинания. Най-амбициозните от вас ще укрепят своите професионални позиции и ще се издигнат в кариерата като оставят съперниците си далеч назад. Днес успешно може да се занимавате с търговска дейност и може да спечелите големи парични суми. Това ще подобри финансовото ви състояние. Пътуванията обаче няма да бъдат особено добри, ще ви отнемат много време и ще са изтощителни. Най-добре си останете у дома с близките си или поканете гости. Ще прекарате прекрасна вечер.

СТРЕЛЕЦ

Хубав ден ви очаква, въпреки някои неприятни моменти. Ситуацията може да изисква от вас да действате необичайно и да вземате нестандартни решения. Няма да ви навреди и да сте по-бдителни. Днес на хоризонта могат да се появят нови перспективни партньори, но и някои недоброжелатели също ще се активизират. Истинските ви приятели ще ви помогнат да се ориентирате в ситуацията. Не давайте повод на другите да ви нападат и критикуват. Пазете се от манипулатори и измамници. Не е изключено днес да посветите повече време на другите или на семейството си. Търсете партньори, които споделят вашите възгледи и интереси.

КОЗИРОГ

Нови и оригинални идеи ви завладяват и най-хубавото е, че може веднага да ги реализирате в живота си. Ще получите подкрепата на съмишленици и приятели и с тяхна помощ имате шанс да решите сложни проблеми, които отдавна ви тревожат. Може да обсъждате новите си планове, да обменяте мнения и да се договаряте за съвместни действия с деловите си партньори. Някои събития може да ви напрегнат и разтревожат. Но когато обмислите нещата на спокойствие ще видите, че не всичко е толкова лошо. Затова не се тревожете и не преживявайте прекалено емоционално ситуацията.

ВОДОЛЕЙ

Очакват ви някои благоприятни промени. Ще завърши един труден период, свързан с много домашни и делови задължения. Чувствате прилив на сили и енергия и ще се радвате да започнете сложен проект, в който да се изявите. Така ще имате възможност да докажете на какво сте способни и да укрепите своите професионални позиции. Днес може да получите необичайни предложения за сътрудничество или работа в нови за вас условия. По-късно през деня може да разрешите някои въпроси, които ви измъчват от известно време и да довършите много неща, започнати по рано. В семейния живот ви очаква нов етап, ще се радвате на добри новини, а любимият ви човек се радва да бъде до вас.

РИБИ

Днес дори и привичните ви задължения изискват от вас повече сили и време от обичайното. Някои неприятни срещи с хора, които предпочитате да държите надалеч, ще оставят неприятно чувство и изтощение. Ако успеете да овладеете емоциите си и да запазите спокойствие ще може да избегнете някои по-сериозни проблеми. Може да разчитате на близките и приятелите си, но от новите познати стойте по далеч, особено от тези, които обещават твърде много. Вечерта може да се насладите на семейния уют и да решите някои въпроси, които не ви дават покой.

 

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top