Хороскоп за Гергьовден – 6 май

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Настроенията са от празнични по-празнични, но колкото и да ви върви, като Деви, Стрелци и Риби привличайте съмишленици. Овните ще се върнат към някои въпроси още в понеделник. Едни от знака ще уреждат дела на път, втори получават по-високи отговорности в екипа, трети изчистват финансови неща. Сега сте находчиви при паричните вложения, предвидили сте и шанс, и риск.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В петък вие, Близнаци, Стрелци,Риби си подбирате равностойни хора за работа и веселба. Телците като Девите да се готвят за промени, замислили са някои стъпки отдавна. Денят съживява много стари мечти, дава сила за нови, ще внушавате оптимизъм и на близките си. В домашна обстановка празникът ви дава радост и увереност: пречките ще бъдат преодолени, целите реализирани.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Отслабват тенденции от вчера, но все пак като Телци, Стрелци и Риби ще подбирате хората, с които може да се справите с трудните задачи, а и да купонясвате. Близнаци под влияние на Водолеи да мислят за укрепване на бизнеса си, не за прекаленото му разширяване. Не подценявайте проучвания, преговори и пр., макар да бързате за печалбите. В компания си знайте мярата.

РАК (21.06 – 21.07)
До края на седмицата се пазете от спорове, даже чуждите може да ви навредят. Раците си имат планове и няма да позволяват на близки да им се налагат с капризи, но все пак да помагат на онези, които са в затруднение. Сега мнозина се възползват от усилия на колеги и приятели, умело намират общия интерес. При решаване на финансови въпроси не позволявате да ви се месят и сте ОК.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
За Гергьовден ви предстоят доста срещи, заредете се с такт и търпение, по обсъжданите въпроси е вероятно да имате сериозни опоненти. Лъвовете да готвят варианти за изпълнение на идеите си, възникнат ли проблеми, няма да се отказват от тях. Ловете и най-малки шансове, стъпка по стъпка ще успявате. От дамите зависи вкъщи всички да са в настроение и готови за големите дела…

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В петък вие и Телци трябва да се готвите за промени, добре е да привличате подкрепа за идеите си. По това Девите си приличат със Стрелци, Риби и Овни, но осъществяването да оставят за другата седмица. Празникът ще ви срещне и с доста нови хора, може да включите и тях в плана си, да се сдружите с някои. Обичате дома си и сега там ви е най-уютно, ако заминавате, пътят ще е дълъг.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Като за Великден ви се иска да имате повече свобода на действие, обмисляте интересни проекти. Е, празнични поводи ще ви срещнат с приятели, можете да обсъдите темата. Везните са уверени в идеите си, ще привлекат помощници, но лидерската роля запазват за себе си. Не бързайте толкова, ще научите, че съперници и опоненти са си докарали щети именно в желание да ви отстранят.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Светъл Гергьовден, макар че вие не забравяте за работата, а покрай задачите възникват и доста поводи за спорове. Скорпионите да не се поддават на емоции, импулсивните им реакции не винаги са правилни, а може да им създадат и ядове с шефове, колеги. Ако искате да помогнете на друг, изчакайте да ви поиска услуга. Мнозина отделят време за учене и ефектът ще е чудесен.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Сега сте подвластни на две силни влияния. Като Деви и Овни и трябва да търсите съмишленици за реализиране на идеите си, а като Телци, Близнаци и Риби – да се опирате в работата само на онези, които знаят и могат колкото вас. На Гергьовден Стрелците ще се видят с обичани хора, някои ще изживеят завидни любовни мигове. Други от знака слагат акцент на делови преговори.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Сега се затваряте вкъщи и тесен приятелски кръг, практическите ви задачи могат да почакат. Пък и сте предвидили кои са спешни, кои са за следващите дни, подготвили сте нещата. Козирозите слагат ударение на обсъждане, преговори, договаряне, празникът ги среща с доста влиятелни хора, които може да проявят интерес към начинанията им. Внимавайте при избор, голям е.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В петък като Близнаците се натъквате на трудности, но няма да се откажете от плановете си. Водолеите да разпределят правилно времето, трябва да има и за работа, и за празнуване. Все пак не разширявайте много кръга на компанията, чувствате се чудесно и само с най-близки и обичани хора. Други мечтаят за по-дълъг отпуск, да се съобразят със ситуацията, може би ще отложат още малко.

РИБИ (20.02 – 20.03)
За пози празничен петък и вие като Деви, Стрелци, Овни ще търсите подкрепа за идеи. Важно е като Телци и Близнаци да действате в наистина равностойни екипи, бихте се жертвали само за най-близки. Някои Риби сега са особено щастливи, събират се с любим, с когото обстоятелствата са ги разделяли от дълго време. Втори се готвят за път, нова работа, уверени са в шансовете си.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top