Дневен хороскоп за 13 септември

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В неделя Риби ви напомнят за пречки в работата, вашите са по-малки. Овните да уреждат внимателно административни детайли и финанси, поне няма да създават нови усложнения. В ред случаи загърбете емоциите, смятате се жертва на обстоятелствата, но това не помага сега. Личните неща обсъдете с близки, съгласувайте усилия, ако са по-амбициозни, ще постигнете желаното.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
От сряда имате възможности с работата си да допринесете за все по-големи успехи и печалби на екипа си. Но дните са за отдих, Телците да обмислят лични планове, да разпределят по-спешни домашни задачи между близки. Ако ви е нужна помощ, ще уговорите, но като че ли е редно да споделите и идеи за начинания, да привлечете помощ, клиенти. Стриктността ви е добра реклама.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Вие от петък разчиствате някои изостанали задачи. Близнаците да внушават и на Лъвове да анализират по-задълбочено фактите, някои проблеми не са им напълно ясни, други ще решат в понеделник. Мнозина от знака се хвърлят в развлечения и купони, а не е време за флиртове, не ви водят до трайна връзка. Май е редно да отделите време за по-спокоен отдих и самоусъвършенстване.

РАК (21.06 – 21.07)
В неделя и да имате работа, не накърнявайте времето за отдих и общуване с близки. Едно, че Раците имат нужда от почивка, второ – вероятно имат и хубави поводи за равносметка. Има и група от знака, които трябва да се посветят на грижи за двор и вила, зимнина, това им носи особена радост. Във флирт ви върви, а вече обвързаните се наслаждават на пълна хармония у дома.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Валидни са препоръките от четвъртък да планирате по-внимателно деловата си стратегия. Сега Лъвовете като Близнаците да анализират по-сериозно и работата си, а и шансовете, ако е нужно – да привлекат сериозни помощници. Дайте си отдих в домашна обстановка или в семейно обкръжение, има на какво да се радвате. В редица случаи ще обсъждате преразпределение на задължения.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
И при вас се задържат влияния от четвъртък, по-критични сте към околните. Защо, Девите се радват на успех в работата, вероятно са доволни и от приходи, а им се откриват и още по-добри перспективи за изява и печалби. Редно е да укрепвате връзките си с авторитетни познати, могат да ви помагат и занапред. Предстоят доста срещи, но моментът не е подходящ за флиртове, не бързайте…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
През уикенда намалете темпото, имате нужда от отдих, трябва да анализирате хода на делата си. Доста Везни не са особено доволни от разбирателството с колеги е роднини, но сега да не изострят отношенията, вероятно могат да се заемат със самостоятелни проекти, да изчакат за промени. Погрижете се за тонуса. Някои дами да бъдат сдържани с близки, претенциите им са големи.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Хубав уикенд, но ще намерите време и за обсъждане на делови проблеми и проекти с колеги. Така едни Скорпиони попадат в нов екип, втори намират приятели, трети разширяват дейността си, увеличават приходите. Решавате трудни професионални задачи, предлагате интересни обществени проекти. Някои се радват на чудесни отношения с обичани хора, любовта ги окриля.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В неделя съвсем като Козирозите упорствате за изпълнение на делови и лични задачи. Не е зле Стрелците да бъдат по-отстъпчиви като Водолеите, но ще искат ли? Мнозина са се нагърбили с най-различни задължения, упорстват всичко да е свършено навреме и качествено, но трябва и малко да отдъхнат. Сега любовта ви импулсира, и в отдавнашни връзки промените ще са за добро.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
През уикенда като Стрелците ще сте по-настойчиви от обикновено по делови и домашни задачи. Ако Водолеи ви внушават да бъдете гъвкави, послушайте ги. Козирозите да си отделят време за отдих и анализи, могат да разпределят още по-ефективно силите си, да укрепят добрите си съюзи. Любовта ще помага да постигате целите си, ако сте обвързани отдавна – знаете какво да промените…

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Тази събота и неделя трябва да отстъпвате повече по делови и домашни въпроси, да подсказвате на Стрелци и Козирози да проявят гъвкавост. При Водолеите влиянията се задържат, идва време да анализират служебни ядове, поведение на партньори, колеги. Съзирате опити за ощетяване, тихо обръщате нещата в своя полза. В любовта вие си решавате да търсите ли други шансове.

РИБИ (20.02 – 20.03)
През уикенда се натъквате на куп трудности в работата, ще напомняте и на Овни да внимават за пречки, макар че техните не са толкова големи. При Рибите влиянията се засилват в близките дни, някои май ще отложат плановете си, за да потърсят още информация, да привлекат помощ. И за обществена дейност знаете колко е важно идеите ви да бъдат подкрепени много широко.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top