Хороскоп за месец август 2014 г.

ОВЕН

 

През август ще се наложи да се справяте с неочаквано възникнали трудности. Голяма е вероятността да ги провокира вашето нежелание да се консултирате с професионалисти по тези въпроси, по които и вие не сте съвсем наясно.

Вашата увереност в това, че всичко знаете сами, може да ви изиграе лоша шега, и вместо очаквания напредък да получите застой във важни за вас дела. Освен това не са изключени сериозни разногласия с деловите партньори. Затова пък в личния живот ви очакват позитивни впечатления. Звездите ви предричат някакво интересно пътешествие, в което възможно е да се отправите спонтанно, поддавайки се на уговорките на някого от роднините или приятелите ви. При това очаква ви и посещение на празник. В началото на месеца ви предстои да се занимавате с някакъв нов проект. В средата на август е вероятно да възникнат някакви препятствия. Ако обаче вие навреме потърсите компетентна помощ, то бързо ще се справите с тях. В края на месеца не си струва да рискувате здравето си и да правите онова, което може да навреди на вашия организъм.

 

Най-благоприятните за вас дни през август: 13, 14.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 2, 8, 15, 16, 23, 29, 30

 

ТЕЛЕЦ

При Телците през август могат да възникнат трудности заради някакви забрани. Не е изключено да ви се наложи да преразгледате методитеси на работа или да промените принципите на сътрудничество с някои делови партньори.

 

Впрочем, големите проблеми най-вероятно вие ще избегнете, предприемайки навреме съответните действия и адаптирайки се към промените в текущата ситуация. Освен това може да се появи ваш недоброжелател. Има вероятност някой да ви завижда или да иска да получи онова, което вие сега притежавате. Възможни са провокации, затова бъдете предпазливи и проследявайте всичко около вас. При това не си струва да афиширате своите делови успехи и доходи.

 

В началото на месеца ще се наложи да се възползвате от своята власт, служебно положение или полезни връзки, за да ускорите някакъв процес. В средата на месеца внимание ще трябва да отделите на работа, която никой освен вас няма да свърши. В края на месеца може да се появи полезно увлечение.

 

Най-благоприятните за вас дни през август: 15, 16, 18.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.

 

БЛИЗНАЦИ

 

През август Близнаците ги очаква активно противопоставяне на консервативен човек. Не е изключено някому да не се понрави вашият маниер на работа в службата или бита и вие да бъдете принудени да замените творческите и прогресивни методи с нещо скучно, стандартно и по-скоро не така действено.

 

Освен това ви очакват многобройни покупки. Има вероятност да решите изцяло да смените гардероба си или да подбирате комплект дрехи за някакъв определен случай. Например за отпуск или обратно за започване на нова работа или встъпване в нова по-висока длъжност. При това ви предстои да се върнете към стари въпроси, свързани с вашето жилище.

 

В началото на месеца може да се появи нова за вас привързаност – приятел или домашен любимец. В средата на август внимание ще изискват хора, които са много по-млади от вас. Освен това през дадения период ви очакват непредвидени, но приятни разходи. В края на месеца не е изключено да започнете някакво обучение.

 

Най-благоприятните за вас дни през август: 3, 18, 19.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21, 28.

 

РАК

През август Раците ги очаква увеличаване на доходите или ще се появи възможност допълнително да се заработи солидна сума. На работното място при това ви очакват значими успехи, които ще стабилизират вашето положение или ще ви помогнат да се придвижите по стълбицата на кариерата. Звездите ви предричат и нов делови партньор, който ще поеме някакви ваши задължения или ангажименти.

 

Освен това през дадения период много неща в живота ви ще зависят от случайното стечение на обстоятелствата. Има вероятност благодарение на това да се окажете там, където не сте имали намерение да отидете, или ще можете да постигнете това, което по-рано ви е изглеждало неосъществимо. Главното е навреме да се реагира на ситуацията.

 

В началото на месеца ще можете по някакъв начин да украсите живота си или да го разнообразите. В средата на август ще имат нужда от внимание онези, за които така или иначе отговаряте. В края на месеца своевременната помощ на някакъв човек ще спомогне за реализацията на някакви доста трудоемки проекти.

 

Най-благоприятните за вас дни през август: 14, 18, 20, 21, 22, 28.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 9, 19, 23.

 

ЛЪВ

През август при Лъвовете много ще зависи от психическата нагласа. Ако сте си поставили пред себе си някаква важна цел, то ще я постигнете, независимо от трудностите и препятствията, провокирани от непрофесионализма на околните. Вашият ентусиазъм ще бъде вашият отличен помощник. Ако вие отдавна мечтаете да си починете, то най-вероятно ще направите всичко, което зависи от вас, за да работите колкото е възможно по-малко.

 

Освен това ви очаква поредното завладяващо пътуване, което изцяло ще отговаря на вашите потребности от комфорт и ярки усещания. Вярно е, че не е изключено то да ви излезе малко по-скъпо, отколкото сте разчитали, но вашите разходи по някакъв начин ще ви бъдат компенсирани.

 

В началото на месеца всичко, което сте замислили, ще се получи. Това е вашето време, затова смело започвайте нови проекти – те ще бъдат успешни. В средата на август ви очаква приход и тясно общуване с онези, които са ви скъпи. В края на месеца може би вие ще решите да се заемете със самообразование или ви очакват нови впечатления.

 

Най-благоприятните за вас дни през август: 24.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 16, 23, 30.

 

ДЕВА

Девите през август ги очакват съществени успехи в деловата сфера. Не е изключено те да доведат до това, че да ви предложат да заемете по-висока длъжност или да ви доверят някакъв много перспективен проект. Очаква се и увеличаване на доходите. Така че ще можете да удовлетворите не само своите амбиции в кариерата, но и някои материални потребности.

 

Освен това ви предстои да направите пътуване, което ще ви помогне да обновите енергията, а заедно с това ще ви даде и някакъв уникален опит. Има вероятност вие да се научите на нещо, което ще ви е полезно в работата или в реализацията на някакви ваши планове от битов характер.

 

В началото на месеца може да се сблъскате с нечии интриги, но вие най-вероятно ще надиграете недоброжелателите си и ще извлечете от ситуацията полза или изгода. В средата на месеца ви предстои да се занимавате с някого или да купите някому подарък. В края на месеца е възможно да се занимавате с духовно или физическо самоусъвършенстване.

 

Най-благоприятните за вас дни през август: 6, 20, 26, 27.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 7, 8, 14, 21, 22, 28, 29.

ВЕЗНИ

Везните през август ги очаква възникването на някаква сложна или спорна ситуация в деловата сфера на техния живот. Не е изключено да се появи недоброжелател, който активно ще претендира на онова, което ви принадлежи по право. Впрочем, ако вие реагирате оперативно на ситуацията, може и да се сприятелите с този човек и той не само няма да ви навреди, но може и да ви помогне с нещо.

 

Освен това ви очаква приятно времепрекарване, което вие предварително ще планирате и старателно ще премислите. Има вероятност за няколко развлекателни мероприятия, по време на които вие неведнъж ще се окажете в центъра на вниманието и ще изслушвате комплименти и похвали.

 

В началото на месеца ви предстои да се занимавате с нещо, което ви харесва много. Съответно ще получите отлични резултати. В средата на август на работното място могат да възникнат временни трудности поради неразбиране между вас и колегите или ръководството. В края на месеца се очаква понижение на тонуса или деловата ви активност.

 

Най-благоприятните за вас дни през август: 1, 2, 8, 9, 15, 16, 28, 29, 30.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 5, 10, 17, 19, 26, 31.

 

СКОРПИОН

При Скорпионите през август ще се появи възможност да постигнат стабилност едновременно в няколко области на живота. Най-големи успехи ще постигнете в деловата сфера, независимо дори от това, че ще ви се наложи да преодолявате някакви препятствия или да заобикаляте някакви ограничения. Най-вероятно ще получите нов опит и това впоследствие съществено ще увеличи вашите доходи или ще опрости постигането на следващите цели.

 

Освен това, ще трябва да отделите внимание на някакви проблеми или грижи на роднини и поради това ще бъдете принудени да промените своите планове, отказвайки се от известни удоволствия и развлечения. Впрочем, това ще ви бъде от полза.

 

В началото на месеца внезапни прегради ще ви принудят да проявите чудеса от изобретателност. В средата на август ще ви се наложи да се ограничавате в нещо, но това ще ви позволи в резултат да придобиете нещо ценно. В края на месеца се очаква пик на деловата активност, която ще се окаже доста успешна.

 

Най-благоприятните за вас дни през август: 3, 5, 30, 31.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 4, 15, 18, 22, 25, 29.

 

СТРЕЛЕЦ

 

 

През август Стрелците ги очаква активно делово общуване. Най-вероятно ще ви се наложи да проявите своя талант да убеждавате – умение навреме да казвате истината, остро и дори язвително. При това вероятно ще бъдете принудени или да се справите с някаква спорна ситуация, или да поправяте грешки, допуснати от ваши колеги. Не е изключено да ви предстои да отстоявате интересите на онези, които са много по-слаби от вас.

 

Освен това за вас може да се появи нов делови партньор. И от това как ще се формират в основата си отношенията ви с него, ще зависи съдбата на вашия съюз. Ако съумеете да намерите общ език с този човек, то съвместната ви дейност ще се окаже доста продуктивна, а ако веднага възникнат спорове, то той много бързо ще стане ваш конкурент или ще провокира застой във вашата дейност.

 

В началото на месеца ви очаква успех в някакви ваши начинания. В средата на август ще ви се наложи да поемете върху себе си допълнителна отговорност. През този период ви очаква солиден приход. В края на месеца не е изключено изостряне на хронично заболяване.

 

Най-благоприятните за вас дни през август: 5, 21, 28.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13.

 

КОЗИРОГ

През август Козирозите могат да се сблъскат с конкуренти. Впрочем, това най-вероятно няма да ви навреди, а обратно, ще ви накара да увеличите деловата си активност, което в резултат ще доведе до постижения, които ще стабилизират положението ви. При това ви предстои да се занимавате с проблемите на някои, които сте взели под своя опека и по някакъв начин възпитавате. Възможно е това да ви помогне по-добре да опознаете тези хора.

 

Освен това вие активно ще използвате свой стар опит. Той ще ви бъде полезен и за решаването на някакви поставени пред вас задачи и по време на някакво пътуване. Не е изключено, спомените за случилите се с вас някога неприятности или недоразумения да ви предпазят от проблеми и да ви позволят да икономисате пари или сили.

 

В началото на месеца творческият подем и хъс ще ви помогнат да се освободите от нещо, което ви пречи. В средата на август ви предстои старателно да обмисляте своите и чуждите постъпки и най-вероятно да контролирате нечии действия. В края на месеца в някои ваши начинания се очаква забележим прогрес.

 

Най-благоприятните за вас дни през август: 5, 8, 16.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 18, 21, 25.

 

ВОДОЛЕЙ

През автуст на Водолеите им предстои активно да постигат някакви свои цели. Не е изключено да изразходвате за това по-голямата част от своето свободно време, но затова пък ще постигнете великолепни резултати. Това дори ще спомогне за вашата творческа изява, затова ще се появи поредният повод за гордост от себе си и своите успехи.

 

В деловата сфера ще се наложи често пъти да проявявате характер и твърдо да се придържате към дисциплината. Именно това ще ви помогне или да се освободите от претенциите на човек, който по някакви причини ви вреди, или ще стимулирате онзи, който не бърза да изпълнява някакви дадени ви обещания.

 

В началото на месеца могат да възникнат временни финансови трудности. Възможно е някакво начинание да изисква разходи, които не сте предвиждали. В средата на август ви очакват успешни преговори по важен за вас въпрос. В края на месеца вероятно ще промените начина си на живот.

 

Най-благоприятните за вас дни през август: 2, 9, 13, 16, 20, 27, 30.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 31.

 

РИБИ

 

През август Рибите ги очаква някакво доста изгодно предложение. Не е изключено, приемайки го и успешно реализирайки го, да съумеете да преминете на следващо стъпало в кариерата или пред ва сда се появи възможност да влезете в кръг от избрани. При това вашите успехи в деловата сфера ще спомогнат за увеличаването на вашите доходи, което на свой ред ще ви позволи да се заемете с онова, което дълго време сте отлагали, защото не сте имали свободни средства.

 

Освен това, ви очаква ново сътрудничество, което ще ви донесе повече полза на вас, отколкото на вашия партньор. Най-вероятно вие ще съставите договор с него по такъв начин, че той ще трябва да се занимава с онези въпроси, които са неприятни за вас. Това обаче няма да ви избави от някои битови грижи – с тях ще бъдете принудени да се справяте самостоятелно.

 

В началото на месеца ви предстои да се върнете към ангажиментите си, които по някакви причини не сте завършили през юли. В средата на август ви очакват приятни грижи, но те възможно е да станат причина за някакви съмнения. В края на месеца ще се избавите от някакви проблеми и това ще спомогне за вашите успехи едновременно в няколко области на живота.

 

Най-благоприятните за вас дни през август: 7, 11, 12, 14, 21, 22, 28.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 20, 27.

 

Н. Попова

Източник: margaritta.dir.bg

Подобни статии

Top