Хороскоп за месец ноември 2014 - DC news

Хороскоп за месец ноември 2014

Месечен хороскоп за ноември

Овен: Не са изключени семейни разправии. Не им обръщайте прекалено голямо внимание, за да не се задълбочат. Лошото ви настроение е в резултат на неголеми трудности, които вместо да преодолеете, вие заобикаляте. Възможност за пътуване около 10-и, но няма да останете доволни, подгответе се за изненади и неприятности. Възможни са проблеми, свързани с родителите или децата, особено след 17-и.

Телец: Съдбата продължава да поставя на изпитание любопитство­то ви. Нали няма да отидете твърде далеч в стремежа си да го задоволите. Колкото и вълнуваща и емоционална да изглежда една ситуация, не забравяйте, че може да крие и опасности. Имате желание за интензивен светски живот. Не е лошо – това ще ви разтовари от ежедневните грижи и проблеми.

Близнаци: Чудесни възможности за професионална и творческа реализация. Вложете цялата си амбиция и настойчивост и резултатите ще бъдат блестящи. Оставете партньора ви да поеме ли­дерство в любовните отношения и ще се почувствате прекрас­но. Нека и той да предложи нещо. Неблагоприятни обстоятелс­тва ще затормозят бизнес дейността. Не се отказвайте от пла­новете си, не унивайте. Всичко ще отзвучи след 18-и. Ще възс­тановите нормалния ход на деловата си дейност. Не бъдете егоист и скъперник. отворете сърцето си за повече благотвори­телност, особено към 21-и. Съдбата ще ви възнагради в края на месеца.

Рак: Активни в изпълнителността си и много далеч от свободната мисловност на независимия човек, такова ще е самочувствието ви на работното място. Впрочем, то ще ви удовлетворява на­пълно, защото ще ви позволи да отделите повече време на ре­дица по-приятни, а може би и по-доходоносни дейности извън клишираната ви действителност. Емоционални сривове, разп­равии по битови въпроси с постоянния ви партньор допълни­телно ще ви изнервят.

Лъв: Ако не се освободите от тревогите си, ще предизвикате затруднения в сърдечната дейност. Бавно се завръща любовта в дома ви, а вие я държите в ръцете си. Стоплете близките си с внимание и вместо строгост, демонстрирайте разбиране. Около 20-и партньорът ви ще мисли, че сънува – любов и забравена радост ще го обгърнат.

Дева: Може би сте решили, че е крайно време да си починете. Прекомерната ви заетост в последно време ви е пренатоварила и преуморила и дори да продължите със същото темпо, работата ви няма да бъде ефективна. Шанс за изгодно инвестиране около 9-и. Грижи, свързани с любовта и семейството, се очертават между 10-и и 17-и. Емоционалните проблеми и финансовите интереси ще оказват силно влияние върху настроението ви след 20-и.

Везни: Трудният ви характер и този път ще ви вкара в беля. Може би ще изпуснете шанса на своя живот. Вероятно ще ви е трудно да се съсредоточите, затова не се захващайте с работа, която изисква повече внимание и концентрация, особено в дните между 17-и и 23-и.

Стрелец: Както винаги, и сега ще имате късмет. Спокойствието и урав­новесеността на партньора ви ще компенсира вашата напрег­натост. Нямате ли чувството, че сами си създавате проблеми, които всъщност не съществуват. Не се вторачвайте прекалено в себе си. Успешен бизнес в дните около 9-и. Изпълнени сте с енергия в периода между 15-и и 21-и и не е лошо да я израз­ходвате в спорт. Имате много идеи, но би било добре да ги ог­ледате внимателно около края на месеца и тогава чак да ги реализирате.

Козирог: Възможно е създаване на нови приятелства при кратко служебно пътуване и нови връзки в деловите среди. Приятелите и женените ви роднини ще ви подкрепят морално. Вероятно ще ви се иска да предприемете някакво по-дълго пътуване, но за него се изискват усилия и средства. Пътуването може да е свързано със здравословното ви състояние. Финансови дивиденти ще извлечете от научноприложна работа или от съдебни процеси.

Водолей: Целите ви са постижими, нямате големи претенции към хо­рата около себе си и това е чудесно. Винаги ви оценяват в службата по достойнство и това ви радва. Не се чувствайте виновни за това, че не осигурявате средства за близки хора. В този момент те имат повече от вас. Нова любов на хоризонта. Възможно е да имате много приятни романтични емоции и изживявания.

Риби: Обмисляте някаква сделка, която има изключително значение за вас. В никакъв случай не решавайте нещата сами, а потърсете компетентното мнение на специалист. Просперитетът ви е завиден и нямате основания за мрънкане. Успех в работата, известност, подкрепа от приятели очаквайте в дните между 11-и и 21-и. Сключване на изгодни договори ще имате около 22-­и. На финансов стабилитет можете да се надявате в края на месеца.

 

 

Подобни статии

Top