Хороскоп за понеделник – 1 август

Овен
Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да намерите друг начин за постигане на целта. Ако обектът на Вашите въздишки със завидно упорство не реагира на Вашите подаръци и картички, може би трябва да помислите за друга тактика? Например днес да го помъчите с мълчание и хладност. Как ли ще се чувства без Вас?

Телец
Усещате ли, какво става покрай Вас? Това формира два различни лагера: тези, които напълно Ви подкрепят, и другите, които пренебрегват Вашите интереси. Даже и без да си дадете сметка, ще се окажете замесени в борбата за власт. Не позволявайте това макар и малко да повлияе с нещо на Вашия живот. Продължавайте да се занимавате с онова, с което сте се занимавали. Не променяйте графика си заради някой или заради нещо, каквото и да би било то. Не се съгласявайте да играете в никакви игри, и се занимавайте само със своята собствена работа.

Близнаци
През този ден Вашия любим човек ще се прояви в неочаквана за Вас светлина, а и ще се наложи да преразгледате своето отношение към него. Резултатите от равносметката може да се окажат съвсем непредсказуеми и затова бъдете готови за всякакъв изход от събитието…

Рак
Не е изключено домашните работи да ангажират голяма част от Вашето време. Но да се посветите изцяло на дома си и на семейството, все-пак едва ли ще успеете, и затова е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя план за деня така, че в него да има място за решаване и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено важно решение, относно Ваши недвижими имоти, родителски права или семеен статус.

Лъв
Макар че Лъвовете се славят със своята храброст, днес бихте предпочели тя да е в още по-голямо количество у Вас, тъй като Ви предстоят много по-сериозни неща, отколкото разправиите с ревнивия възлюбен. Ще се сблъскате с невероятни изисквания, насоки, неразбиране и грешки, а всичко това може да доведе до проблеми в отношенията Ви с хората – романтични, платонически или професионални. Няма да е лесно, затова започвайте да действате, докато е време.

Дева
Препоръката на звездите за този ден е, да направите малък подарък на своя любим човек. Нека това не струва кой знае колко, а и няма да Ви донесе душевни загуби. Важното е Вашата половинка да рабере, че за нея мислят, и че има някой, готов да й подарява малки играчки-закачки без повод и без празник.

Везни
Днешният ден ще запомните за дълго, но причините за това ще бъдат доста приятни. Още от сутринта, щом се събудите, ще сте настроени за романтика и бушуване на страсти. Не очаквайте прекалено много от своите приятели, освен от най-близкия, с когото често сте неразделни.

Скорпион
Предчувствате събитията и обикновено се оказвате прави. Защо се колебаете, като можете да направите умен изпреварващ ход? Макар че не е за препоръчване да рискувате прекалено, не е изключено да се вслушате в своята великолепно настроена интуиция. Обезателно разучете цялата отнасяща се до работата информация и поработете с детайлите. Ако не действате по силата на порива, може да обърнете ситуацията в своя полза.

Стрелец
Възможно е да се опитате да си направите експерименти с нови стилове на живеене, както и да завържете приятелство с интересни и знаещи хора. Освен това денят е прекрасен за търговия с акции, за търсене на финансова подкрепа за Вашите идеи, а също и за творческите Ви проекти.

Козирог
Денят ще изисква сложни решения. Дошло е времето да се оправите с отношенията си към партньори и съмишленици и да си отговорите на въпроса, действително ли искате да ги запазите. Разривът би се оказал много болезнен, но след това ще се почувствате много спокойни, и ще имате пред себе си много нови пътища. Само че много често ще Ви навестяват мисли, че не сте оправдали очакванията и сте постъпили егоистично. Доверявайте се на своята интуиция повече, отколкото на логиката и чуждите съвети. Едва ли другите хора ще могат да разберат, какви са Вашите истински стремежи и намерения.

Водолей
Голямо ще бъде желанието на Вашия любим човек днес да Ви прегърне, да Ви притисне по-силно до себе си и никъде да не Ви пуска. Няма да е много лесно да изпълните тази молба, но явно си струва да опитате.

Риби
Ще се наложи да проявите всичките си дипломатически способности, защото само така ще може да избегнете сериозни проблеми през този ден. Общуването с любимия човек изисква особен такт: за съжаление има сериозна заплаха за бъдещето на отношенията, които бихте искали да запазите. Подкрепата на близките Ви ще помогне да преодолеете възникващите на пътя Ви трудности. Денят е много подходящ за начало на семеен бизнес или за друг семеен проект, който да обедини роднините, стремящи се стремящи се значително да подобрят своето материално положение.

Източник: lamqta.com

Подобни статии

Top