Хороскоп за понеделник - 12 септември - DC news

Хороскоп за понеделник – 12 септември

ОВЕН

Бъдете внимателни и отговорни във всяка работа, с която се занимавате днес. Особено при документи, свързани с финанси или делова активност. Най-малката грешка може да ви струва много и задължително ще повлияе на материалното ви благосъстояние. Затова не вземайте прибързани решения. Може да получите примамливи предложения, но не си струва за сега да сменяте професионалната сфера или работата си. Важно известие ще ви накара да преосмислите целите си в живота.

ТЕЛЕЦ 

Днес може да се наложи да действате малко рисковано и отчаяно, за да промените живота си към по-добро. За да издържите на мудната и монотонна работа, трябва да си напомняте, че за този труд ще получите достойно заплащане. Денят е подходящ за усвояване на нова професия, започване на курсове за повишаване на квалификация. Сдържайте емоциите си при контакти с роднини, за да не избухне спор заради едното нищо. Не давайте пари на вятъра като се запасявате с нови покупки.

БЛИЗНАЦИ 

Днес може да се заемете с домашните задачи или да решите да планирате почивката си. Може да подписвате документи, свързани с недвижимости или да ремонтирате автомобила си. Бъдете внимателни с обещанията, които давате на другите хора, особено ако са свързани с любов и романтика. Не си струва да наранявате другия с обещания за вечна любов, каквато въобще не изпитвате. Някои от вас се замислят да сменят любимата си работа заради неразбирателство с началника. Преценете внимателно всички за и против това решение.

РАК 

Непредсказуемостта на днешните събития може да ви извади от равновесие. Чувствата ви ту се сриват, ту излитате в облаците. Желанието за бурни развлечения се сменя с желанието за пълен покой. Намерете си опорна точка, за да не се сринете в края на деня от нервно напрежение. Финансовото ви положение е добро, но малко пестеливост не е излишна. Поработете върху духовното си развитие и самообразованието. Това ще ви помогне да се стабилизирате.

ЛЪВ 

Бъдете внимателни и стриктни, не пренебрегвайте детайлите във всяка работа. Не се опитвайте да бъдете лидер навсякъде, въобще избягвайте многолюдните мероприятия и тълпите. Днес не е най-добрият период да започвате обучение или професионални курсове. Не подписвайте важни документи, за да не бъдете въвлечени в измами от недобросъвестни хора. Разговор с близък приятел ще ви помогне да решите проблем в личния си живот.

ДЕВА 

Прекрасен романтичен ден ви очаква. Ако сте сигурни в любовта си не се колебайте да признаете чувствата си на любимия човек. Разходка сред природата, творческите проекти и финансовите дела ще протичат успешно. Възможно е да намерите нови източници на доходи, но не е изключено и разходите ви да нарастват. Верни приятели ще ви насочат към перспективни предложения за работа, но внимателно обмислете всичко, защото няма да е толкова лесно да постигнете успех.

ВЕЗНИ  

Отложете едрите покупки или далечните пътешествия за друг път. Вашето финансово положение е на границата на банкрута, затова се опитайте по-внимателно да планирате бюджета си. Не се доверявайте на малко познати хора. Рискът да не оправдаят доверието ви е твърде голям. Опитайте се да не засягате чувствителността на близките си с резки думи и обиди. Не са изключени спорове и неразбирателства.

СКОРПИОН

Днес ще трябва доста да се постараете, за да ви обърне внимание Късметът. Гледайте позитивно дори когато нещата отиват към провал. Отнесете се отговорно към всичко и това ще ви помогне да решите някои сложни проблеми в личния си живот. Довършете започнатите проекти спокойно. Склонни сте към максимализъм и се вините за най-малката допусната грешка. Не се терзайте напразно, а се опитайте да извлечете от ситуацията полезен опит.

СТРЕЛЕЦ 

Въпреки напрегнатата ситуация в личния ви живот не падайте духом. Бъдете внимателни ако тръгвате на дълго пътешествие. Важните преговори и деловите договорености най-добре отложете за по-подходящо време. Не таете обида към никого, простете на всички, които са ви засегнали по някакъв начин. Можете днес да се сблъскате днес с хора, които откровено ви завиждат. Ако не се чувствате много добре, не експериментирайте със здравето си, а се обърнете за съвет към доверения си лекар.

КОЗИРОГ 

С помощта на приятели или делови партньори може да намерите изгодна оферта за нова работа или нови източници на доходи. Трезво преценете ситуацията с финансовите средства, която изисква разумност и обмислени решения. Има вероятност в кръга ви на общуване да попаднат странни асоциални и дори откровено опасни личности. Също така може да се разделите с някои съюзници и стари приятели. Бъдете по-внимателни в контактите си, за да не съжалявате по-късно.

ВОДОЛЕЙ 

Денят е благоприятен за строителство и благоустройство на дома и офиса. Смяната на местоживеене, ремонт и промени в жилището ще са успешни. Въведете ред и укрепете владенията си. Постарайте се по-икономично да се разпореждате с финансите, за да не превишите доходите си. Ако се опитвате да вършите нещо тайно и скрито от околните няма да се получи. Скоро всичко ще излезе наяве и ще трябва да давате обяснение.

РИБИ 

Днес е добре да се занимавате с обществена дейност, политика или юридически въпроси. Всичко това ще ви донесе максимална полза и ще укрепи авторитета ви. Може смело да се отправяте на пътешествие, но за любовни отношения моментът е неподходящ. При много влюбени или семейни двойки могат да възникнат спорове относно финансите. Не позволявайте да изплуват стари обиди и прегрешения.

 

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top