Хороскоп за понеделник - 15 август - DC news

Хороскоп за понеделник – 15 август

ОВЕН

Сутринта може да получите подкрепа от висшестоящи покровители. Запознанства с авторитетни хора ще ви помогне да повишите социалния си статус, доверете им се повечето ви проблеми ще бъдат разрешени. По-късно през деня ви очакват проблеми и спорове с роднини или партньори. Не се преуморявайте и не хабете силите си напразно, положените усилия ще са напразни. Няма да постигнете желаните резултати.

ТЕЛЕЦ  

Днес ще ви се наложи да поработите много, но ще получите и подобаващо възнаграждение. В работата си не може да разчитате на помощта на партньори или колеги. Това само ще ви затрудни и причини редица проблеми. Струва ви се, че околните ви притискат твърде много. Не бързайте да вземате важни решения, по- късно може да съжалявате за грешни стъпки. Особено внимание отделете на здравето си. Направете си профилактичен преглед или оздравителни процедури.

БЛИЗНАЦИ  

Възможно е днес да откриете нови източници на доходи. Във всяка ситуация не пускайте всичко на самотек. В противен случай нищо няма да се получи. Авторитетни хора могат да ви помогнат да разрешите всички възникващи проблеми. Има вероятност днес да покажете цялата си изобретателност и умения да излизате от нестандартни ситуации. Възможно е да срещнете човек, съответстващ на вашия идеал, и да решите да промените самотния си живот.

РАК  

За да постигнете успех в професионалната си дейност, днес ще ви се наложи активно да общувате с другите. Не разчитайте обаче твърде много на партньорите си и не чакайте помощ от другите. Най-добре разчитайте само на себе си в работата и не нарушавайте законите. Деловите срещи или семейните вечери може да протекат твърде бурно с многобройни дискусии. Вашето мнение и авторитет ще уталожат конфликтните ситуации. Отложете решаването на сърдечни въпроси и изглаждане на отношения. Изцяло разчитайте на своята интуиция.

 

ЛЪВ  

Струва ви се, че в живота на колегите и близките ви непрекъснато се случва нещо интересно и завладяващо. Само при вас нещата текат мудно и скучно. Не се опитвайте да променяте начина си на живот, защото това няма да доведе до очакваното по-добро положение. Отделете внимание на близките си. Не отказвайте помощ на тези, които се нуждаят от нея. Постарайте се да намерите подходящите думи и да се помирите с тези, които напразно сте обидили. Не отблъсквайте хората, които се опитват да ви дадат съвет.

 

ДЕВА

За да решите финансовите си проблеми, не се отклонявайте от досегашните си планове. Разсъждавайте рационално и мислете логично и може да си спестите сериозни грешки. Възможно е по-късно да решавате проблеми, свързани с деца, творчество и лични успехи. По-малко емоции, повече логика. Нека тази мисъл ви ръководи днес. Може да се поглезите с нови вещи или освежете интериора с нови мебели.

 

ВЕЗНИ

Настроението ви може да се развали заради неразбиране в семейството и с близкия ви човек. Възможни са и парични затруднения ако се наложи да върнете някои заеми преди договорения срок. Някаква емоционална неустойчивост, нервност и безпокойство ви пречат да вземете адекватно решение и затова се въздържайте от нови планове и проекти. Различните пътувания ще бъдат успешни и ще ви помогнат да постигнете желания успех в професионално и лично отношение.

 

СКОРПИОН 

Днес за вашето съществуване ще си спомнят отдавна забравени роднини или приятели, с които не сте общували от години. За да избегнете нежелано общуване, бъдете по-прецизни в контактите и срещите си. Ако имате възможност си позволете почивка и заминете със семейството си. Спокойната преценка на работата ви далеч от работното място ще ви позволи да видите нещата от нова перспектива и да намерите разрешение на проблемите.

 

СТРЕЛЕЦ  

Денят е подходящ да вземете някои важни решения и да предприемете активни действия в сферата на професионалната дейност и личния живот. Може да получите изгодни предложения или нови запознанства, които да използвате с максимална изгода за себе си. С каквото и да се занимавате ще постигнете успех и да се издигнете в кариерата, но не прекалявайте с натиска върху другите. Вие сте достатъчно енергични и трудолюбиви.

 

КОЗИРОГ

Преди да се впуснете в спорове или съревнование с някого, постарайте се ясно да определите дали се нуждаете точно от това. Споровете и караниците не са най-добрият начин да разрешите проблемите с опонентите си. Прекалените емоции ви пречат правилно да прецените ситуацията и да определите приоритетите си. Няма да ви е особено леко да намерите надежден и подходящ за вас човек, пред когото да сте готови да разкриете душата си.

 

ВОДОЛЕЙ

Нерешителност и съмнения ви преследват. Интуицията ви както винаги в трудни моменти ще ви помогне да вземете правилно решение. Избягвайте конфликтите както на работа така и у дома. Търговските операции и финансовите рискове са неоправдани и ще ви донесат загуби. Иронията и оптимизма ще ви помогнат да приемете негативните тенденции. Полезни са ви разходки на чист въздух и сред природата.

 

РИБИ

Създаването на нови проекти и търсенето на нови възможности за постигане на успех с помощта на верни приятели и делови партньори. Успех може да постигнете в работа, свързана с обществени връзки, маркетинг или изкуство. Избягвайте хазарта или обещаващи любовни приключения. Не бъркайте приятното познанство с голямата любов. Възможно е да намерите отдавна загубена вещ или да срещнете стар приятел.

Подобни статии

Top