Хороскоп за понеделник – 15 май

ОВЕН

Днес витаете в облаците и изобщо не ви е до работа. Вашата настойчивост ще ви помогне да довършите поне това, което вече сте започнали. По-късно може да се отдадете на отдих или любимо хоби. Заемете с нещо, което отдавна искате, но все не ви достига време, за да го направите. Танци, караоке или нещо щуро, което ще ви накара да се чувствате прекрасно. Важното е да избегнете конфликтите и споровете, защото след това ще ви бъде трудно да възстановите мира и отношенията си. Домашните проблеми ще развалят настроението ви, затова не затъвайте в решаването им точно днес. В отношенията с любимия човек сдържайте емоциите си, за да избегнете скандалите.

ТЕЛЕЦ

Времето е подходящо да реализирате своите отдавнашни планове и да разрешите някои сложни задачи, изискващи творчески подход. Разширявайте кръгозора си и повишавайте уменията си. Ако имате възможност да продължите образованието си или да получите друга професия трябва сериозно да обмислите това. Малки проблеми ще напомнят за себе си и ако не ги решите своевременно постоянно ще се връщат. Любовните страсти ще ви завладеят вечерта. Настроението ви е прекрасно и ще радвате близки и приятели с остроумие и обаяние.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще бъдете особено ласкави и дружелюбни. Това ще се хареса на вашия любим. По-късно може да ви се наложи да поработите здраво, за да реализирате плановете сии да довършите важен проект. Не всичко ще върви така както сте очаквали и може да се наложи сами да решавате сложни въпроси без да разчитате на обещаната помощ. Не давайте обещания, свързани с финанси и бъдете внимателни с парите. В деловите контакти бъдете предпазливи и не се доверявайте на хора, за които нямате достатъчно информация.Вероятно точно сега може да срещнете нова любов, която да ви завърти така главата, че да забравите всичко останало.

РАК

Малки неприятности ще развалят настроението ви, не са изключени неприятни съвпадения и неловки моменти. За да постигнете успех в професионалната си дейност, днес ще ви се наложи активно да общувате с другите. Няма да можете да разчитате на деловите си партньори и не чакайте помощ от другите. Деловите срещи или семейните вечери може да протекат твърде бурно с многобройни дискусии, затова отложете обсъждането на важни въпроси. Вашето мнение и авторитет ще уталожат конфликтните ситуации. Вечерта останете с хората, които ви разбират от половин дума и ви подкрепят безусловно.

1 2 3

Подобни статии

Top