Хороскоп за понеделник – 16 май

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Започвате седмицата с делови трудности, не е време да се впускате в дълги и предълги разговори с колеги и познати, а да търсите решение на проблемите. Доста Овни ще правят разни маневри, да бъдат предпазливи и без особени претенции, за да им помагат и околните. Други от знака нека да съдействат за успокояване на атмосферата в екипа, виждат игрите, които спъват общи дела.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Засилват се тенденции от миналата сряда, доста зависите от влиятелни приятели и шефове. Ако Водолеите ви напомнят и за домашни ангажименти, надали ще ги послушате. Телците да се придържат към рутинни задачи, не е време за инициативи, промени. И в компания се съобразявайте с желанията на другите, но в авантюри и флиртове не се увличайте. Идват и хубави изненади.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В понеделник задачите ви може да ви отведат на път, сред ново обкръжение, натрупала се е и доста информация, която трябва да проучите. Близнаците да обърнат повече внимание на финансовите въпроси, няма как да се правят, че не ги засягат и те, и постъпки на колеги, партньори, клиенти. Може би следва да помислите за нови съюзи, по-добро ще е взаимодействието с младите хора.

РАК (21.06 – 21.07)
Понеделник ви пришпорва за някакви промени, но май е редно да потърсите съюзници, помощници. Част от Раците да уточняват ангажименти и графици, иначе ще се наложи да правят и преправят една работа няколко пъти. Други ще напасват силите си с колеги и познати, шансът е завиден, общата енергия носи високи резултати. Е, на моменти се налага вие да поемате повече от товара…

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В понеделник се връщате към стари делови идеи, ще подтиквате и Козирози да ви следват. Само че дали Лъвовете да постоянни? Някои се хващат за нещо, после го изоставят и преминават на второ, трето… Така траен успех не се гради, а същото важи и за хора, които прелитат от място на място. Част от знака се интересуват от професионални новости, динамични са, ще успеят.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Делата ви вървят, но понеделник подсказва промени. Група Деви се тревожат дали пък нещо няма да се усложни в тяхна вреда, да загубят позиции. Споко, ще се справите и с новите си задачи, професионализмът и енергичността ви са на ниво. Друга част от знака биха искали да разширят и още начинанията си, възможно е, но да става много предпазливо. Не парадирайте с постиженията.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В понеделник се откриват шансове за изява и печалби, дано сте готови с идеи за инициативи. Доста Везни са доволни и от сегашната си дейност, вероятно си вършат нещата съвестно и много умело. Е, и в начинания ще покажете завиден професионализъм, а ако са с приятели – разчитате на подкрепа, услуги. Някои ще привличат и познати специалисти, за да ускорят изпълнение на ваша молба.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Понеделник очертава делови промени и при вас, но вместо да се притеснявате – потърсете достоверна информация. Приятели могат да ви осведомят. Много Скорпиони се ориентират точно и благодарение на интуицията си, ще избягват пречките и рискованите ситуации. Някои се опазват от щети и грешки, които могат да навредят на деловия им имидж. Усвояването на новости носи успех.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Началото на новата седмица носи път и на мнозина от този знак. За едни Стрелци са вероятни отговорни задачи, втори се заемат с ремонти, трети са амбицирани да разширят влиянието си. Ще се справите, упорствате доста, а и в работата показвате умения, находчивост, дисциплина. Шефовете не случайно ви възлагат толкова надежди, а оправдаете ли ги – ще има повишения, награди.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Започва нова седмица, а вас Лъвове ви убеждават да се върнете към стари идеи и уговорки. Козирозите си държат на думата, но освен постоянство, в работата се изисква и точна преценка на ситуацията, находчивост. Колеги и даже някои шефове ще се вслушват в мнението ви, професионалният ви авторитет е несъмнен. Ще упорствате за реализация на плана си, макар пречките да са куп.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Понеделник или не, вие се връщате към теми от миналата сряда, а имате и домашни ангажименти. Само че Водолеите да не налагат програмата си и на Телци. Денят ви готви срещи с влиятелни хора, анализирайте поведението им, сполуката идва благодарение на такт и доброта, не само на амбиции и умения. Ако ви искат услуга, направете я безупречно, както изпълнявате всяка задача.

РИБИ (20.02 – 20.03)
И вие понеделнишки се връщате към теми и задачи от миналата седмица. Не че Рибите нямат нови идеи, имат, но условията не са особено благоприятни за начинания и те чудесно го разбират. Ще се мъчите да стабилизирате своето положение и с упорство ще успеете да се представите добре пред шефове и клиенти, избягвате куп подводни камъни, които са спънали колеги. Печелите.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top