Хороскоп за понеделник – 17 април

ОВЕН

Първата половина е много неподходяща за всички нови начинания. През този период дори не се опитвайте да се справите с нещо, което не ви се удава. Ако не можете да разрешите проблемите и не се ориентирате в ситуацията оставете всичко както си е. Неочаквани обстоятелства ще ви принудят да проявите изобретателност и да се приспособявате в движение към промените. Вечерта обстановката ще се стабилизира, но някои отношения могат необратимо да се променят.

ТЕЛЕЦ

Едва привечер може да започнете реализацията на нещо ново. Сутринта атмосферата ще бъде твърде нестабилна и изнервяща и едва ли ще можете да действате уверено. Днес окончателно може да се променят отношенията ви с вашите партньори. Хора, които от ваша гледна точка преминат заедно с вас изпитанията ще останат за дълго с вас. Тези, които не оправдаят вашите очаквания и към които повече не изпитвате привързаност, завинаги ще изчезнат от хоризонта. Ако сте сами предварително ще знаете какво и кого точно търсите и какво очаквате от вашите отношения.

БЛИЗНАЦИ

Плътно до вечерта не изпускайте от поглед домашните дела и дори най-дребните служебни задължения. Не е най-подходящо да започвате нови неща. Въпросите, които се опитвате да обсъдите с други хора така и няма да намерят отговор днес, а от конфликтите с близките ще остане неприятен привкус. Вечерта трябва да забравите дразнещите ви дреболии и да се заемете с главните задачи. Тогава бързо ще успеете да отметнете повечето работни и домашни задължения

РАК

През този ден не е желателно да тръгвате на дълъг път. Търсенето на информация няма да даде нужните резултати. Ако имате възможност отложете всички медицински процедури, дори вземането на рецепти и купуването на медикаменти. Вечерта може да възвърнете реда в мислите си и у дома. Емоционалното ви състояние ще се стабилизира. Заемете само с най-необходимите неща и не забравяйте за своите близки. Те също се нуждаят от вашето внимание и грижи.

ЛЪВ

Сутринта ще ви бъде трудно да прецените от какви средства и малки неща се нуждаете, ще ви бъде трудно да съобразите всички дребни детайли във финансовото си състояние. Препоръчва се да отложите покупките и паричните разчети. По-добре се откажете от новите начинания, заемете се с неизбежната рутина. Въведете ред на работното място или у дома. Към края на деня контактите ви с другите хора ще станат по-предсказуеми, а информацията, която ще получите по-надеждна. Съсредоточете вниманието си върху важните контакти и изпълнете дълга и обещанията си.

ДЕВА

До вечерта цялата ви делова активност може да не доведе до резултат или всичко да става с цената на неимоверни усилия. Не са изключени изблици на негативни емоции, спорове и разногласия. Може от сутринта да се чувствате зле, изморени или превъзбудени. Ограничете рутинните задължения, а привечер преценете отново ситуацията и тогава започнете работа. Напълно вероятно е да се появи нов, по-надежден план за изпълнението ú.

ВЕЗНИ

Днес ще ви бъде трудно да съберете мислите си. Необходимо е да се занимавате само с разни дребни задачи или да довършвате нещо започнато. Всевъзможни внезапни препятствия ще пречат на постигането на вашите главни цели. Едва вечерта обстоятелствата ще се променят и ще станат по-предсказуеми. Тогава ще може да се съсредоточите върху това, което ви интересува. В същото време може да помислите и за решаването на някои лични проблеми и да станете по-независими от другите. Не повтаряйте предишните си грешки, когато вземате важни решения.

СКОРПИОН

Утрото ще бъде непредсказуемо и умопомрачително. Не е изключено да се почувствате уморени, работите да не вървят на никъде или да не сте доволни от свършеното досега. Не планирайте важни контакти и срещи. Привечер ще се успокоите. Интуцията ще ви подскаже с какво да продължите и че в живота ви настъпва благоприятен период. Отново ще се върне интересът ви към любовта, изкуството, партньорските връзки и удоволствията. Възможно е да настъпи и принципно нов етап в съпружеските или любовните отношения.

СТРЕЛЕЦ

Докато не настъпи вечерта няма да успеете да се избавите от тягостните мисли, контакти и проблеми. Не бързайте да изпадате в паника ако желаният резултат не се получава или така нужния ви контакт не се осъществява. Опитвайки се да внесете яснота, да отстоявате правотата си или да поправите грешки в работата рискувате още повече да задълбочите проблемите. Желателно е да бъдете по-сдържани, не започвайте нищо ново и спазвайте правилата за безопасност, когато работите с техника. Вечерта е прекрасно време да оцените нещата.

КОЗИРОГ

Днес не си поставяйте нови цели и не упорствайте във вече започнатите работи. Много бързо може да се загубите в дреболиите и да изгубите надеждните ориентири към главната цел. Това е особено важно ако се окажете на непознато място, в неблагополучна и непредсказуема обстановка. Ако ви се струва, че окончателно сте се изгубили, изчакайте до вечерта. Към края на деня отново ще възвърнете целеустремеността и способността си да отделяте главното от второстепенното. Ще станете отново самостоятелни, дисциплинирани и точни.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще запълните времето си с неприятна и досадна работа, но какво да се прави и тя трябва да бъде свършена от някого. Моментът е подходящ за търсенето и поправянето на критични грешки, но бъдете внимателни, за да не изпуснете главното. Във всяка дейност стриктно спазвайте правилата за безопасност. В контактите и общуването с другите хора бъдете внимателни и сдържани освен ако не искате да предизвикате спор. Вечерта обстоятелствата отново ще се нареждат във ваша полза.

РИБИ

Контактите и диалогът с партньорите ще се получават едва късно през деня. Именно привечер насочете всички важни срещи и преговори, важни представяния и изясняване на отношенията. Сключването на важни договори и официални до договорености също ще приключат успешно вечерта. Дневните часове ще бъдат особено напрегнати ако сте родени в средата на март. Ако не искате лични неприятности оставете някои въпроси открити и не се опитвайте на всяка цена да доказвате своята гледна точка.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top