Хороскоп за понеделник – 18 април

ОВЕН (21.03 – 19.04)
От събота май бавите темпото в своята служба, но до утре няма да остане несвършена задача. Група Овни от известно време се оглеждат за ново място, вероятно сега ще попаднат на добра оферта, бъдещата заплата ще си струва. Други от знака заработват немалко и на старото, да зарадват и близките си с нещо желано. Ако не вечерта, скоро ще има за какво да почерпите, не чакайте.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В началото на седмицата ще подтиквате и близки Деви да не разпиляват силите си, можете да помогнете и на тясното си обкръжение за важна работа. Но колкото и да укрепва позицията ви, няма да се месите в чужди спорове и битки. Телците да си отделят повече часове за отдих, да се погрижат за тонуса си. Ако са в нов екип, и подготовката им отнема време. Приятели чакат среща.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В понеделник вие и Лъвове ще търсите нови делови партньори. Близнаците като Девите имат и доста задачи за приключване, да не се изкушават да ги претупат набързо. Едни от знака повтарят стари грешки, втори май залитат по лесни печалби, трети не чуват предупреждения на специалисти за редовна профилактика на техника, за пазарни проучвания… Проявете предпазливост.

РАК (21.06 – 21.07)
Днес вие и Козирози няма да говорите много за бъдещите си делови планове. Не е препоръчително да обсъждате нашироко и лични неща, губите време, може да ви заплетат и в интрига. Ако Раците се съсредоточат в задачите си, даже да не са най-големи професионалисти в екипа, резултатите им ще бъдат значителни. Печалбите ви също са добри, окуражават ви за нови начинания.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В понеделник доизяснявате проблеми от миналата седмица. Лъвовете като Близнаците може да се ориентират към нови делови партньорства. Действайте тактично, иначе има риск неволно да навредите някому. Част от този знак са настроени за флиртове и купони, а не е момент за несериозно отношение към работа. Други правят проблем от дреболии, май забравят за сърдитко Петко…

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В понеделник вие и Близнаци имате куп делови задачи за разчистване. Телци ви напомнят да не пилеете сили и време, а да помагате на колеги. Девите може да не са на висок пост и пак да подтикват околните да се мобилизират и да действат прагматично. Вслушвайте се и вие в съвети за поддръжка на техника, а ако си откриете пропуск – бързо наваксайте, не прехвърляйте на чужд гръб.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Започвате с хъс тази делова седмица, появяват се разни възможности за изява и печалби. Везните улавят всеки шанс, но залагат само на сигурно и действат малко консервативно. Резултатите обаче ще бъдат добри, някои стабилизират бюджета си, други укрепват важни връзки. Вечерта си дайте повече отдих и се тонизирайте. Ако уловите и дребен проблем, съветвайте се с по-опитен лекар.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В понеделник вие и Стрелци трябва да се пазите от спорове с близки, вероятно имат нужда от подкрепа, ситуацията ги е изнервила. Скорпионите могат да направят нещо по въпроса, но и техните работи не вървят блестящо, някои се чувстват подценени от началството. Не драматизирайте, с парите не сте зле, скоро ситуацията се променя, дотогава ще сте укрепили връзки, имате и идеи.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В началото на седмицата не сте в най-силна делова позиция и като Скорпиони трябва да се пазите от спорове с близки. Още повече някои могат и в момента, а и занапред да ви помагат за изява и печалби. Стрелците да се вслушват в мненията на околни и главно дами, иначе рискуват да сгрешат, поддават се на песимизъм. А скоро нещата се променят, не поставяйте имиджа си под въпрос.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Този понеделник вие и Раци няма да споделяте много от своите делови планове. Група Козирози трябва да действат в екип, добре да подбират сътрудници и партньори. Едни подсигуряват двойно и тройно начинания, финанси, документация, втори анализират задълбочено мотивите на околните. Издънки няма да има и да сте сред силни конкуренти. Стари услуги се връщат.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В понеделник много дискретно изяснявате интересуващи ви въпроси, може да отклоните някакви бизнес предложения. Не е грешка. Част от Водолеите са влюбени, втори имат битови грижи, може да започнат чистене и ремонти. Трети не искат да дразнят колеги и партньори с амбициозните си проекти, бъдещата дейност трябва да бъде по-сериозно подготвена, търсят съюзници.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Понеделник ви зарежда с енергия и самочувствие, делата ви тръгват на добре. Рибите ще имат възможност да реализират отдавнашни идеи, да се хващат здраво за работа. Няма да стане бързо, но стъпка по стъпка ще напредвате, ако сте пестеливи – бюджетът ви ще нарасне и ще се стабилизира. Изяснявате и уреждате по-лични неща. Любов – любов, но животът налага и отговорности.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top