Хороскоп за понеделник - 19 септември - DC news

Хороскоп за понеделник – 19 септември

ОВЕН

Днес може да повярвате, че се случват чудеса. Всичко, което сте замислили, с лекота ще се реализира в живота. За това трябва обаче да се потрудите. Да си лежите на дивана и да чакате златната рибка да сбъдне желанията ви няма да се получи. Ако ви трябва обективна преценка на ситуацията може да се обърнете за съвет към шефа или по-възрастен приятел или роднина. Бъдете по-възприемчиви към мнението на другите, за да си усложните отношенията с тях. Възможни са спорове между влюбените или семейни неразбирателства.

ТЕЛЕЦ 

Приоритет ще бъде запазването на баланс между вашите интереси и тези на партньорите и сътрудниците ви. Дори да не ви харесва поведението на партньора или началника ви постарайте се да се въздържите от резки изказвания и потърсете компромис. Промени в материалното положение предстоят, възможни са печалби в съвместни дейности, но все пак не се впускайте в необмислени авантюри. Бъдете внимателни зад волана и на пътя, при работа с електричество и различни прибори.

БЛИЗНАЦИ 

Въздържайте се от критики към шефовете днес. Нищо добро не ви очаква с такова поведение. Ще трябва да решавате някои проблеми, свързани с доходите и финансовото ви положение. Възможно е проблеми, на които не сте обръщали внимание, да усложнят отношенията ви с колегите или близкия ви човек. Възникват съмнения в честността на партньорите. Необходима ви е реална оценка на ставащото. Не бързайте с решенията, не се впускайте в рисковани капиталовложения.

РАК 

Дипломацията и разумният диалог днес ще са ви от полза при преговори с партньори. Дори при различни гледни точки по някои въпроси имате шанс успешно да се договорите. Вашите способности и таланти ще ви осигурят желания успех. Помислете за подобряване на материалното си положение, за да не окажете без пукната пара в джоба. Не се поддавайте на мрачни настроения. Едно посещение на спа салон ще направи чудеса със самочувствието ви. Може да усетите известна стабилност в личните отношения ако не се опитвате точно сега да воювате за лична свобода.

ЛЪВ 

Грандиозни идеи и рационализаторски предложения очакват одобрението на шефа ви. Някои от тях ще се осъществят лесно, а за други ще се наложи да се сражавате до победния край. Запознанство с влиятелен човек ще ви помогне да намерите нова по-перспективна работа. В любовта ще ви се усмихне късметът. Наслаждавайте се на романтиката, чувствата и емоциите. Насочете вниманието си към всичко, което ще ви откъсне от сивотата на ежедневието.

ДЕВА

Моментът не е подходящ за нови инициативи и проекти. Съберете съмишленици за реализирането на своите планове. В разговори с партньори, колеги или шефове се постарайте да изгладите неразбирателствата между вас. Може да възникне необходимост от реална оценка на ситуацията и да осъществите някои промени в живота си. Иска ви се да прекарате повече време с любимия човек, да попътувате заедно и изобщо да се радвате един на друг.

ВЕЗНИ 

Днес с удоволствие ще общувате със стари приятели, а отношенията ви със задгранични партньори може да станат по-близки и приятелски. В личния живот има някои проблеми, но при добро желание може да ги разрешите. Избягвайте шумните компании, за да не попаднете под чуждо влияние. Ако сте прекалено уморени след напрегнатата седмица осигурете си почивка в усамотение. Напрегнатите взаимоотношения у дома или конфликт може да станат причина за мрачно настроение.

СКОРПИОН 

Не е лошо днес да погледнете в себе си и да прецените от кои лоши навици трябва да се отървете. Позволете си активна почивка или творческо занимание. Няккои може да предпочетат общуване с близки и любими хора. Може да се отдадете на покупки за семейството и децата. Ако сте решили може успешно да реализирате някои промени в личния си живот. Почивайте сред компания на приятели и проявете лидерските си качества като станете неин център.

СТРЕЛЕЦ  (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Днес може да се отдадете на спокоен размисъл и преценка на успехите и неуспехите в личния и професионалния си живот и да си направите съответните изводи. Романтична среща, която ще протече при странни обстоятелства ще задоволи приключенския ви дух. Творчески контакти, мисли и идеи ще запълнят деня ви. Може да привлечете необходимите хора за реализирането на ваши проекти, които ще ви донесат и добра печалба. Събирайте внимателно всяка информация, която може да ви потрябва.

КОЗИРОГ  

Денят е подходящ за довършване на започнатото и анализ на изминатия път. За постигане на поставените цели обединете усилията си с други хора. Не е изключено нови делови запознанства да преминат в любовни отношения. Опитайте се да не се конфронтирате с околните дори да засягат личните ви интереси. Вашите аргументи и логично изложено мнение ще ги убеди в правотата ви. Много дълго може да се наложи да прекарате в работа на компютъра, но все пак намерете време и за отдих.

ВОДОЛЕЙ

Днес обърнете внимание на собствените си работи и по-малко се занимавайте с чуждите проблеми. Особено ако никой не ви моли за това. Не се поддавайте на провокации и не се забърквайте в скандали. Не реагирайте прекалено остро на недостатъците на другите хора и си спомнете, че и вие не сте съвършени. В личния живот са възможни катаклизми, които може да доведат и до разрив в отношенията. Може да се заемете с някои ремонти и благоустройство на дома си.

РИБИ 

Опитайте се днес да разчитате повече на разума си, а емоциите овладейте. Общуването с любимия човек ще бъде най-важно за вас. С този човек може да споделяте не само належащите си проблеми, но и мечтите за бъдещето. Далечните пътувания отложете, за да си спестите неприятни моменти. В работата не пропускайте детайлите, за да не направите глупави грешки. Моментът е подходящ за някои реорганизации на работното място.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top