Хороскоп за понеделник - 22 август - DC news

Хороскоп за понеделник – 22 август

ОВЕН

Предстои ви да се потрудите доста днес. Благодарение на своите усилия може да постигнете много. Ако обмисляте нови проекти смело се захващайте за реализацията му. Разполагате с достатъчно енергия и ресурси, за да постигнете добри резултати. Бъдете открити към новите идеи, които вашият партньор може да предложи. Дори на пръв поглед да не сте очаровани от тях скоро ще бъдете завладяни от ентусиазъм и ще подкрепите любимия човек.

ТЕЛЕЦ

В състояние сте да се справите със задачи, изискващи твърда дисциплина, практичност и рационалност. Ще осъзнаете колко много сте научили и че винаги има какво ново да овладеете. Ако предпочетете да работите в уединение ще се наложи да покажете най-добрите си качества и много ще зависи от правилното планиране и разпределение на отговорностите. В личния ви живот цари известен хаос. Обмислете добре отношенията си с половинката, но не се втурвайте да решавате проблемите си веднага

БЛИЗНАЦИ

Неизбежните задължения и рутината ви изнервят, но те ще ви помогнат да съхраните душевното си равновесие ако ви измъчват съмнения и колебания. Вечерта е подходяща за лични и официални срещи, участие във важни мероприятия. Интелектуалните и творческите занимания, търсенето на нови пътища ще ви позволи да използвате вдъхновението си, за да реализирате творческия си потенциал. Запознанства с важни хора и реклама на работата ви може да ви изкачи нагоре по стълбата на успеха.

РАК 

Най-добре проявете активност в познатата сфера на дейност . Бързо издигане, авантюри и други подаръци от съдбата днес не може да очаквате, по-скоро разочарование. Избягвайте да изяснявате отношенията си с близките хора. Бушуващите емоции ви пречат да бъдете обективни. Опитвате се да наложите волята си на другите, но това само ще доведе до спорове и необмислени постъпки. В личния ви живот не ви очакват приятни емоции, има риск от разриви и не разбирателства.

ЛЪВ

Неочакван успех, нова перспектива или вдъхновяващо запознанство ще поддържат прекрасното ви настроение днес. Приятни новини, свързани с чуждестранен бизнес, ще ви зарадват и могат да променят намеренията ви и да ви насочат в друга посока на развитие. Компромисите и взаимоизгодната дейност ще определят успеха ви. С търпение и вдъхновение ще постигнете много повече. Ако се опитвате грубо да налагате мнението си няма да успеете.

ДЕВА

Ще ви трябва време, за да се адаптирате в обстановката. Моментът е подходящ за контакти, премествания и обмисляне на нови идеи. Творческата креативност ще ви помогне да решите много проблеми и успешно да започнете новите проекти. В романтичните отношения не забравяйте да отстоявате собствените си виждания за връзката ви. Ако искате да отидете малко по-далеч и да разнообразите интимните си отношения все пак не забравяйте, че трябва да се отнасяте към другите така както бихте искали те да се отнасят към вас.

 

ВЕЗНИ

Няма да ви бъде особено трудно да поддържате отношенията си с другите хора и да избегнете някои остри ъгли и да заобиколите подводните камъни. Не е изключено да ви се наложи да обсъждате общ бюджет, съвместен избор или материален въпрос. Лесно ще намерите компромис между своите желания и нуждите на другите. Може би ако днес другите ви позкрепят по-късно може да поискат някакви дребни услуги от вас. Най-добре не споделяйте бъдещите си планове с тях.

СКОРПИОН 

Интересните занимания днес така ще ви погълнат, че няма да усетите как ще мине времето. Не предприемайте обаче нищо значително. Може да се наложи да проверявате финансовата страна на изгодно сътрудничество, обещаващо печалба за всички участници.Цялата си любов насочете към любимия човек и си създайте незабравими спомени. Ако желаете отделете време на активна почивка сред природата, а решаването на домашните проблеми отложете за по-подходящо време.

СТРЕЛЕЦ

Днес може да получите прекрасна възможност да проявите своите талант и да осъществите свои творчески идеи. Любимо знимание или нов интересен проект ще ви ангажират изцяло и да постигнете невероятен успех. Денят е подходящ да планирате нови неща. Може да постигнете и финансов успех, но не доверявайте прекалено и не рискувайте в необмислени авантюри. Могат да възникнат проблеми и напрежение в отношенията с любимия човек по ваша вина. Не бъдете прекалено напористи и настойчиви.

КОЗИРОГ

Проявявате склонност към бързи и рисковани решения както в професионалната сфера така и у дома. За решаване на важни въпроси обаче няма да ви попречи да проявите малко тактичност и дипломатичност. В противен случай може да навредите на себе си или на човек, на когото държите. Не си струва да експериментирате и да се отклонявате от избрания път, защото вместо напред може да си движите в кръг.

ВОДОЛЕЙ 

Пред вас се откриват интересни перспективи в областта на информацията, създаване на нови контакти или творчеството. Може да намерите това, което отдавна желаете. Повишават се шансовете да попаднете в подходяща компания, на нужното място и да срещнете верните хора, с които може да осъществите мечтите си. Вероятно не трябва да търсите тези хора някъде далеч, те са сред близкото ви обкръжение. Срещите, културните мероприятия и интензивното виртуално общуване ще ви донесат интелектуално удовлетворение.

РИБИ 

Как ще протече денят ви зависи само от вас. За да постигнете успех, ще ви трябва търпение, издръжливост и работоспособност. Може да вложите силите си в домашните дела, на които скоро не сте обръщали внимание. Ремонт или промяна в дома ще изразходват натрупаното напрежение. За да избегнете конфликтите с близките си, може да излезете на разходка или неангажираща среща.

 

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top