Хороскоп за понеделник – 22 май

Овен

Възможно е днешния ден да премине изцяло в серия от срещи и преговори, разговори с бивши и настоящи колеги, търсене на хора и сведения, работа с различни информационни източници или обмен на новини и информация. Не изпускайте шанса си да узнаете нещо ново или да разширите познанията си в нетрадиционна област. Старайте се да не се вълнувате излишно за несъществени неща. Вашата настойчивост и активна дейност ще ви осигурят здрав тил и успех в начинанията. Използвайте логика и хладен разум, за да се справите с някои битови неуредици.

Телец

Ако вашата цел днес е укрепване на благосъстоянието ви може да заложите на посредничеството, преподаването или оказване на информационни услуги. За да постигнете успех обаче ще трябва да положите немалки усилия. Възможно е да получите и допълнителни доходи от вашите литературни и писателски способности. Преводачи, коментатори, лектори, екскурзоводи и офис работници с лекота ще се справят са работата си и ще постигнат забележителни успехи. Днес са възможни интересни пътувания и приятни срещи. Не са изключени и някои романтични изненади, които ще помните дълго.

Близнаци

Днес трябва да разчитате само на собствените си сили ако искате да постигнете поставените цели. Не всичко ще върви по план, но това няма да ви разстрои особено. Вашето остроумие и комуникативност едва ли ще ви оставят в самота. Но все пак не губете много време в празни разговори. Ще постигнете успех във всички неща, свързани с предаване на информация, преподаване, издателска дейност. Периодът е подходящ за учение, пътувания, нови запознанства и обмяна на мнения. Без проблеми ще полагате изпити или тестове. За да избегнете проблеми и конфликти на работното място, внимателно проверявайте всички документи.

Рак

Днес използвайте максимално интелектуалните си способности и тренирайте ума си. Подходящи занимания за това са четенето и усвояването на нов материал, търсене на информация, литературна работа. Острото ви желание да разгадаете някаква загадка ще ви интригува и накара интензивно да размишлявате върху нея. Появяват се нови идеи и планове и вие сте готови за действие. Кратките пътувания, свързани с разрешаване на домашни проблеми ще приключат с добър резултат. Възможно е днес да се срещнете идейни съмишленици. А някои от вас може да се впуснат в романтично увлечение.

1 2 3

Подобни статии

Top