Хороскоп за понеделник – 25 април

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Понеделнишки имате доста делови задачи, ала и желание да коментирате професионализма и дисциплината на колеги, познати. Не е уместно, даже да са ви в дълг. Овните да внимават за щети, сега приходите не са твърде високи. Вечерта си дайте малко отдих, на купон с близки приятели може да срещнете и кандидат за брак. Новите любовни връзки са успешни, търсете хубавия шанс.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Засилват се влиянията от петък и колкото и да сте общителни, няма да се изказвате по теми, ако не ви засягат пряко. Някои Телци са прицел на интриги в екипа, сега не могат да ги парират. Работата ви обаче е безукорна и скоро ще обърне нещата във ваша полза, шефовете ще „прогледнат” за приноса ви. Междувременно получавате ценна информация, ще се опазите от щети, вреда.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В понеделник вие и Скорпиони имате тежка програма, но стъпка по стъпка ще изпълните задълженията си. При Близнаците влиянията ще се чувстват и утре, околните оценяват все повече стриктността и уменията им в работата, личната коректност. Открият ли ви се шансове за някаква нова и по-творческа изява, използвайте ги, сега изглежда, че все още не действате с пълния си капацитет.

РАК (21.06 – 21.07)
Понеделник амбицира и вас да търсите по-доходни възможности за изява, а като че ли не ви се мисли за многото задачи, от чието изпълнение ще идват парите. Хубаво е, ако Раците разчитат и на помощ от околните, макар че може да нямат техния опит и сръчност. Вечерта на купон с близки също ще обсъдите темата, може да тръгнат клюки, та си мерете приказките. Пък и удоволствията.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В понеделник някак се разминавате с амбициозни Водолеи, поели сте вече куп делови задачи. Е, утре ще можете да се отпуснете, да отдъхнете, да направите маневра към хора, които сега припирате с излишна настойчивост. Лъвовете да не налагат мнение на околните, не винаги са най-находчиви, може да объркат отношения. А кариерата и печалбите няма да избягат, просто днес не бързат.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Сега Водолеи ви подтикват да търсите подходящи партньори за работа, уреждайте внимателно нови бизнес отношения. Девите са стриктни, мъчили са се да подготвят добре нещата. Ще проличи, че има подценени и забравени детайли, може да ви ощетят или да ви създават напрежение. Актуализирайте плана си, покажете, че сте опитни, практични и благоразумни, ще успеете.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В началото на тази седмица вие и Стрелци доста зависите от плановете на влиятелни хора, а амбициите ви са толкова големи. Денят е напрегнат, Везните да упорстват в работа си, надали ще намерят подкрепа сега. Решенията ви са бързи, точни и ефективни, не е изключено и да дойдат по-добри постъпления. Колегите ви ще се чудят и малко ще завиждат, но успехът е съвсем заслужен.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В понеделник вие и Близнаци имате доста задачи, които навярно са свързани с пътуване и събиране на нова информация. Скорпионите може да довършат някои неща и утре, сега късметът им помага да се измъкнат от по-напрегнати ситуации, но пък работата се бави. Ако не сте били добре оценени в екипа, днес приемат идеите ви, мнозина искат да участват. Не бъдете високомерни.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Този понеделник вие и Везни разчитате на влиятелна подкрепа, за да осъществите сериозни делови планове. Стрелците да подготвят нещата, някои от знака бързат, склонни са да нарушават принципи и правила, това няма да им донесе повече плюсове. Други бързат заради личната изгода, но ако помислят по-задълбочено, тя ще е за кратко, а тъмните сенки по имиджа им ще останат…

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Началото на седмицата идва с трудни задачи, надали разчитате на особена подкрепа в екипа. И въпреки това Козирозите могат да се справят, но да действат внимателно, благоразумно. Вечерта се вижте с близки, ще получите добри вести за съвместни начинания, ще обсъдите нови проекти. Ако е имало усложнени отношения, ще ги изясните и ще отстраните източника на интриги.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В понеделник ще подтиквате и Деви да търсят добри партньори за работа, Лъвове обаче не са на ваша вълна. Водолеите са пълни с идеи за начинания, някои доста екстравагантни, но сега е време за по-прагматични методи и сигурни постъпления. Завършващите по-стари дела са доволни от сполуката, но да не се отпускат, чакат ги нови върхове. Вечерта е за дома и най-близките.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Ден за мечти, които можете да претворите в живота, но бавно. Само че Рибите да внимават с партньори, не всеки им подхожда за екип, а и да бъдат по-бдителни с финанси. Ще упорствате по задачите си, уменията ви са безспорни, увличате с примера си и колеги, познати, близки. Ако и те искат помощ, не им отказвайте. Вечерта ще има от какво да бъдете доволни, а няма да парадирате.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top