Хороскоп за понеделник – 27 юни

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Напрегнато начало на седмицата, пред вас, Скорпиони и Козирози възникват проблеми. Овните да внимават при общуване, сега спорове и с близки бързо ще се изострят, не е от полза. Втора част от знака да претеглят по-точно чужди съвети, идеите им са добри, а ако ги пришпорват да бързат, да оставят дела на самотек… Не се пилейте по купони, у дома ви чакат с обич и ще искат помощ.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В понеделник вие и Водолеи имате много задачи, може и околните да ви прехвърлят свои отговорности. Група Телци имат и лични планове, изкушават се от процедури за разкрасяване, обиколки по магазините. Можете да намерите време за всичко, да съчетаете полезно и приятно. Ако вече сте в отпуск или пътувате, хем ще свършите работа, хем с интерес ще опознавате нови краища.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Напоследък не сте във форма, спазвайте режим на работа и отдих. Част от Близнаците не са най-доволни от постигнатото, ала поддаването на негативни емоции не помага. Уместно е да планирате точно задачите си, да ги изпипате в детайли, в ред случаи е време да се преориентирате в дейността си. Почивайте повече, а ако изберете усамотението, не се откъсвайте съвсем от близките си.

РАК (21.06 – 21.07)
Понеделник подсказва някакви делови промени, но вие не бързайте много да се притеснявате. Раците също виждат, че нещата не вървят по старому, нека да помислят за идеи, да се огледат за печеливши възможности. Развоят на събитията е положителен за вас, при някои даже надхвърля мечтаното. Ако ви подкрепят най-близките, ще тръгнете смело напред към новото и своя шанс…

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Започва нова седмица, но вие щете – не щете, трябва да се върнете към стари делови теми. Лъвове и Стрелци да се отворят за общуване с колеги и познати, нужна им е информацията, макар че нищо и никой няма да ги накара да променят подхода си към проблемите. Е, не надценявайте чак толкова приноса си в екипа. Внимавайте с техника и финанси, сега учите важни уроци за успех.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В понеделник бъдете по-упорити в работата. Едно, че на Девите им тръгва и уреждат важни делови въпроси, второ – може да пресекат приказки на колеги и познати, които винаги са склонни да одумват успелите членове на екипа. Пазете се от интриганти, но не се занимавайте с тях. Някои от знака избягват и по-сериозни рискове, задачите им са спешни, не е време за пропуски и грешки.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Този понеделник трябва да поддържате равномерно темпо на работа, Риби ви подсказват и някои други ограничения. Везните търпеливо и тактично търсят разговор с шефове, от които зависят важните промени в дейността им, а и на екипа. Имате интересни предложения и ще ги прокарате с полза за себе си и за обща работа. Творческият ви стил е високо оценен, дълго сте го шлифовали.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Сега вие, Овни и Козирози трябва да избягвате спорове с близки, няма да се забравят скоро. Пък и с шефовете бъдете подчертано внимателни, не обичат да им се напомнят несполуки, лоша организация. Скорпионите се стараят много в работата си, но за момента приносът им не е оценен. Е, ще намерите подкрепа от страна на колеги, а обогатяването на лични знания скоро ще ви се отплати.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В понеделник вие и Лъвове трябва да отделите повече време за срещи и разговори, но внимавайте да не си докарате и ощетяване по тази линия. Денят изисква подчертана бдителност от Стрелците, възникват пречки, интриги и е по-добре да не се поддават на изкушението да атакуват челно. Вслушвайте се в критиката, не е приятна, но е честна. Шефове сега ценят именно коректността.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Този понеделник вие, Овни и Скорпиони трябва да избягвате спорове и особено с домочадието, за да няма усложнения. Група Козирози имат идеи за екипна изява, бързо ще намерят точните сътрудници и ще се допълват в работа и учене. Други обаче не са толкова доволни от свършено и спечелено, а и не са в най-добра форма. Съветвайте се със специалисти и за укрепването, и за дела.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В понеделник като Телците се нагърбвате с доста работа, но ви горчи, че околните се възползват от всеотдайността ви. Водолеите сега да премълчат и дори да отстъпят, виждат некоректността на много хора, но имат характер да се преборят за принципи и правда. Не се мъчете да угаждате на всички, не винаги може. Ако има идеи за учене, хващайте се, това се отплаща най-щедро.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Днес си налагате ограничения, подтиквате и Везни да ви следват, не ви трябват разправии с колеги, клиенти, близки. Някои Риби доста се изкушават от пътуване и преместване, но в сегашния им екип нещата ще се оправят, а и са показали способности, коректност. Не рискувайте с примамливи оферти, за които после може да съжалявате, желанията ви ще се осъществяват по-бавно.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top