Хороскоп за понеделник – 28 март

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Все още е в сила предупреждението за повече гъвкавост. По това Овните доста си приличат с Деви сега, а карат и Водолеи да бъдат отстъпчиви. И утре ще разчитате на взаимодействие с колеги и близки в работата, някои задачи искат голямо упорство. Трудно ги съвместявате, но вечерта ще има от какво да сте доволни. Помислете за отдих и свийте програмата, близки очакват внимание.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
И при вас се задържат влияния от предишни дни, макар и по-слаби. Телците като Близнаците трябва да съобразяват много делата си и с претенциите в близкия си кръг, като Деви и Стрелци имат енергия, идеи да гарантират добра изява и за себе си, и за целия екип. Ако е за пари, заеми твърде не ви се дават, но на други услуги сте щедри. Защо, имате средства, а и на вас са ви помагали.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В понеделник вие и Телци трябва да се вслушвате в претенции на близкото си обкръжение – делово, а и семейно. В службата Близнаците са пред трудни, но важни за бъдещето им задачи, едни ще изберат смяна на дейност, втори ще упорстват за утвърждаване в стария екип. Внимателни сте към всеки детайл, професионализмът ви носи убедителни успехи, пречки не могат да ви спрат.

РАК (21.06 – 21.07)
Започвате тази седмица като Везните – имате много задачи, но разчитате и на добри помощници. Раците даже окуражават някои колеги и партньори, пък и близките си, понеже успехи и печалби не идват твърде бързо. И вие сте имали страхове, колебания, но вече са забравени, а и трябва да се каже, трудната работа ви увлича, сигурни сте, че ще покажете професионализма си в пълнота.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Започвате седмицата с куп домашни и служебни задължения, ще изисквате и от Риби да бъдат стриктни по своите. Лъвовете изпипват и най-малки детайли в работата си, имат право да изискват по-голяма оперативност и прецизност от колеги, партньори… Като клиенти също ще сте настойчиви да получавате висококачествени продукти, но го правите елегантно, няма да се сърдят дълго.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В понеделник вие, Овни и Водолеи трябва да бъдете по-тактични, макар че сте уверени в добрите си ходове. Девите като Телци и Стрелци са пълни с енергия за изява и печалби, може да поведат към успеха и цял екип. По-важно е, че идеите ви са актуални, привличат ви ценна подкрепа. Във форма сте и все пак пестете сили и средства, някои проекти са сложни, не ще ги приключите бързо.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В началото на седмицата вие и Раци имате много задачи в деловата сфера, но можете да се справите с всички с помощта на колеги и близки. По това Везните доста приличат на Рибите, тихо и кротко ще отстояват правата си и ще напомнят за задълженията на други. Дано сте изправни в своята работа, не ви прилича да искате от други, пък на себе си да опрощавате непрофесионализъм.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В понеделник сте направо неуморни, но от Водолеите не очаквайте такава енергичност. А и Скорпионите да се овладеят, палят се лесно от нови делови идеи и предложения за партньорство, готови са да поемат рискове. Обмислете по-подробно плана си за действие, пък тогава се хвърляйте в атаки. Вероятно е даже да има трудности в началото, но ако не допуснете грешка, успехът е ваш.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В понеделник по примера на Телци и Деви се занимавайте само със своите задачи и планове, не е време да се месите в чужди разправии. По това Стрелците много си допадат с Козирози, а и трябва да се признае, че някои се натъкват на съзнателни опити да им се наврежда. Ще се дистанцирате бързо от такива колеги и познати, ако сте мислили за нова дейност, малко ще изчакате.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Този понеделник вие и Стрелци няма да спорите с никого, ако въпросът не ви засяга лично. Козирозите сега действат гъвкаво и може да се възползват от противоречия между съперниците си, да поискат услуги от хора, с които никога не са били близки. От друга страна, по делови и финансови теми не приемате съвети даже от приятели, те се лакомят за печалби, вие сте реалисти.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В началото на седмицата като Овни и Деви не поемайте повече задачи, отколкото можете да изпълните, Скорпиони нехаят, че се уморявате. Група Водолеи действат упорито по неща, от които зависи кариерата им, удобство на близки. Оглеждайте често свършеното, дребни пропуски може да ви изложат, да се обърнат в несполука, има време да наваксате, не да говорите прибързано.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Днес вие, Лъвове и Везни разчитате много на съдействие от близки, но дали не трябва да повикате и неволята? Рибите могат да се справят с деловите и лични задачи и сами, просто да се мобилизират за сериозна работа. Ако някой ви е обещал услуга, забравил е, бави се, или се е надценил, но вие стъпка по стъпка ще наваксате пропуск. Не се тревожете, умеете и знаете много, така и обичате.

Автор: Антония Мечкова
Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top