Хороскоп за понеделник - 29 август - DC news

Хороскоп за понеделник – 29 август

ОВЕН

Струва ви се, че днес всеки около вас, се опитва да ви пречи и да ви извади от равновесие. В действителност вие се опитвате да избягате от действителността и търсите проблеми там, където ги няма. Забравете мнителността и погледнете реално на ситуацията. Финансовата страна на живота ви е стабилна. Има вероятност да получите добра премия за извършена по-рано работа. И най-незначителните дреболии в личния ви живот имат значение. Контролирайте емоциите си, не ги показвайте пред публика.

ТЕЛЕЦ 

Дълго и упорито сте работили сами, но ще ви бъде трудно и днес да намерите съмишленици. Работата в екип обаче ще ви помогне да постигнете по-голям успех в работата. Не започвайте днес нови начинания. Те ще бъдат неуспешни. Не се усамотявайте. Това само ще ви донесе черни мисли. Прекарайте вечерта в компанията на приятелите си или се наслаждавайте на живота в комфорта на сейния дом.

БЛИЗНАЦИ 

Много вещи около вас ви дразнят и не отговарят на желаното. Постарайте се да се освободите от всичко излишно. Добър съвет може да ви дадат по-мъдри хора. Сутринта посветете на работа или други неотложни задачи. Гледайте по-ведро на проблемите и всичко ще се нареди. Ще получите малко по-късно очакваните пари. Вечерта се насладете на лятото, разходете се и се забавлявайте. Интересни романтични предложения ще ангажират вниманието ви.


РАК  

Външно изглеждате безгрижни и уравновесени. Дори е трудно човек да се досети, че какво става вътре в душата ви. Разстроени сте от неразбирателства и спорове с роднини. Днес трябва да се концентрирате върху една задача, за да се справите. Съсредоточете се и се активизирайте, защото работата не чака. Вечерта може да се отпуснете и да се усамотите. Така ще може да съберете мислите си и да изясните емоциите си.

ЛЪВ 

Неочаквани и изгодни събития могат да променят коренно живота ви. Нищо няма да тревожи душевното ви състояние, затова не гледайте мрачно на света. Всяка стъпка в професионалната сфера ще ви носи успех. Бъдете внимателни с конкурентите и завистниците, които ви дебнат отстрани. Общуването с интересни хора ще ви достави удоволствие. Днес може да пожелаете да научите нещо ново, да се самоусъвършенствате и да повишите квалификацията си. Не игнорирайте този порив.

ДЕВА 

Днес с радост ще приберете плодовете на своя труд. Резултатите ще надминат очакванията ви. Осбено успешна ще бъде дейността, свързана с писане или търговията. Ако решите да присъствате на масово мероприятие се пригответе за скучна и продължителна работа. Избягвайте конкурентите и враговете си. Днес не сте в състояние да се разправите с тях. Може да отделите време и да направите оценка на начина си на живот. Има какво да се желае, за да се почувствате добре.

ВЕЗНИ

От сутринта сте настроени позитивно. Нищо и никой няма да успее да ви развали настроението. Въпреки някои досадни задължения и не до там приятни новини ще успеете да запазите самообладание и да се справите. Енергия за работа ще съберете по-късно през деня. Във финансовата сфера всичко се нарежда чудесно и може да си позволите нещо полезно за дома. Вечерта не оставяйте в уединение и посрещайте приятели на гости. Релаксирайте и се забавлявайте.

СКОРПИОН

Не се преуморявайте днес. Ако можете разделете работата си с още някой. Предсти ви да решавате много административни или някои правови въпроси. Ако не сте в кондиция по-добре отменете далечно пътуване със собствената кола. Може да се наложи да вземате важни решения, които ще променят живота ви. Доверете се на по-възрастен човек, който може да ви помогне да направите това и то да е успешно.

СТРЕЛЕЦ 

За да довършите важни проекти днес ще трябва да проявите настойчивост и издръжливост. Не се разпилявайте, съсредоточете се върху най-главното и го направете качествено. Ще получите и някои перспективни предложения, но изберете това, което ще ви донесе не само материално, но и морално удовлетворение. Посредничеството в професионално или лично отношение днес ще бъде особено успешно. Може да си позволите обиколка по магазините, но не прекалявайте с покупките, които ще разстроят бюджета ви.

КОЗИРОГ 

Активен ден ви предстои. Решавайте проблеми, довършвайте важните си задачи. Може да се наложи да проведете важен разговор с някого от вашите колеги или сътрудници, който постоянно бяга от задълженията си. Бъдете вежливи и не си изпускайте нервите. Колкото и неприятно да е трябва да решите този проблем. Ще се наложи да промените мнението за много неща, които ви се струват ясни. Опитайте се да изясните чувствата си и отношението си към връзката ви. Любимия ви човек очаква и заслужава яснота по въпроса.

ВОДОЛЕЙ 

Ако се вслушвате по-внимателно в мнението на хората около вас ще откриете доста важни неща за вашия живот. Може да престанете да се оплаквате, че парите не ви стигат, отпуската е свършила, а избраникът ви не ви обича достатъчно. Стегнете се и се заемете с нещата, които ще ви доведат до успеха. Много време губите за безмислени занимания, оттук и много проблеми остават нерешени. Прекарайте малко време в уединение и не прехвърляйте вината за неуспеха върху другите.

РИБИ 

Вгледайте се в душата си и разчистете всичко негативно. По-малко паника и повече търпение ще ви помогнат да се справите с натрупаните задължения. Прегледайте плановете си за бъдещето и финансовото си състояние. Нова любов или дори лек флирт днес няма да се случат. По-добре прекарайте вечерта в уединение. Обмислете ситуацията на спокойствие и не бързайте да вземате важни решения. Резултатите няма да такива каквито се надявате да получите.

 

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top