Хороскоп за понеделник – 4 юли

Овен
През този ден е добре да стоите отстрани на случващото се. Изберете ролята на наблюдател. Точно по този начин ще разберете кой се опитва да пречи на плановете ви и да решите как точно да действате спрямо него.

Телец
През този ден ще сте склонни да се оправдавате за щяло и нещяло. Странното е, че всъщност никой няма да ви търси обяснение за нищо. По този начин сами ще се поставите в неблагоприятна ситуация. Бъдете внимателни.

Близнаци
Днес ще имате възможност да изживеете един безгрижен понеделник. Явно не само на вас ви се почива. Това не означава, че трябва да зарежете задълженията си, просто не си давайте много зор.

Рак
Денят може да ви подтикне към прибързани и спонтанни решения. Те ще бъдат в противоречие с това, което наскоро сте решили, но ще са по-полезни и ефективни. Забавлявайте се.

Лъв
Този понеделник очаквайте неочакваното. Нещо, което сте замислили ще се случи по начин, който не сте си представяли. Не го приемайте за неуспех. Съвсем скоро ще разберете, че всъщност нещата са се получили по-добре.

Дева
Поредица от събития ще ви подхване от сутринта. Хубавото е, че някои от тях ще може само да наблюдавате и не се изисква активното ви участие. Ще се чувствате възнаградени.

Везни
През този ден ще влезете в ролята на умиротворители. При това ролята ви няма да ви натовари. Ще се чувствате свободни, а след крайния резултат – напълно удовлетворени от себе си.

Скорпион
Ако днес се двоумите по даден въпрос помолете за помощ приятели. За вас ще остане само да слушате внимателно и да проумеете защо ви се предлага точно този вариант. Действайте смело.

Стрелец
Днес е много важно да си кажете това, което ви е на душата и сърцето. Посланието ви ще бъде чуто и не се съмнявайте, че това е най-верният начин да предадете посланието си.

Козирог
Очаква ви един понеделник, изпълнен с много любовни приключения. Ще разберете, че сте избрали правилния човек и получавате много повече, отколкото сте подозирали, че имате. Щастливци!

Водолей
През този ден не хабете сили за нещо, в което не сте убедени, че си заслужава. Освен това не обръщайте внимание на чуждото мнение, нека ви водят само вашите убеждения.

Риби
Опитайте се да оцветите деня си в позитивни цветове. Въображението ви ще нарисува картина, която не се вижда често. Опитайте се да я запомните с всичките ѝ нюанси и да пристъпите по-бързо към реализирането й.

Източник: Actualno.com

Подобни статии

Top