Хороскоп за понеделник – 5 декември

ОВЕН

Лесно ще успеете днес да изявите вашите творчески способности. Не проявявайте прекомерна делова активност. Най-добре се заемете с разчистване на документи и въведете ред на работното място. Така ще разчистите свободно пространство за нови проекти. Отделете време за самообразование, усвояване на нова информация и укрепване на отношенията с партньорите. Не налагайте своите убеждения на другите хора. В личния си живот не вървете против съдбата си.

ТЕЛЕЦ

Денят е подходящ да поставите точка на проект, който отдавна не ви удовлетворява. Планирайте по-нататъшните си действия и задължително отчетете предишните си грешки. Избирайте за партньори само проверени и честни хора. Разчитайте на своя професионализъм и не се поддавайте на емоциите си при вземане на някои важни решения. Ако се появи възможност да продължите обучението си в професионалната сфера възползвайте се от него. Разширявайте знанията и кръгозора си и ще подсигурите успеха си.

БЛИЗНАЦИ

Търсете надеждни партньори в бизнеса си. Дори ако мислите, че сте достатъчно опитни и всезнаещи, няма да се справите сами с всички юридически и финансови въпроси. Мобилизирайте своите сили и успехът няма да ви кара дълго да го чакате. Зачитайте чуждото мнение и така няма да загубите позициите си в семейството. Отговорността към децата и партньора са жизнено важни за семейните ви отношения затова не правете грешки. Вечерта може да се повеселите с близки приятели.

РАК

Днес успешно може да се откажете от омръзналата ви работа или нечии услуги. Ако вашето решение е обосновано и не е просто временен каприз вие лесно ще намерите подходящо ново място за вас. Не забравяйте своите задължения към близките, колегите и родителите си. Колкото и да премисляте ситуацията с любимия човек нещата не зависят само от вас. Ако вие сте виновни за нещо направете първата крачка към помирението. В края на деня може да се почувствате физически и емоционално изчерпани.

ЛЪВ

Не изпускайте ключова възможност да се придвижите напред в кариерата. Внимателно разгледайте всички предложения, контракти и бизнес планове. Финансовото ви положение е стабилно и няма защо да се безпокоите. Ако преди не сте вярвали в любовта от пръв поглед сега ще разберете, че сте се лъгали. Ще се влюбите изведнъж. Ако отношенията с любимия се развиват чудесно има смисъл да ги оформите официално. Може с успех да търсите изява и популярност в нови направления, където ще постигнете слава и успех.

ДЕВА

Днес задължително планирайте деня си. От това ще зависи много в професионално и лично отношение. Не нагрубявайте и не критикувайте близките си хора, защото те не го заслужават. Само така ще избегнете скандалите и конфликтите. Може да се погрижите за някои нерешени въпроси с недвижими имоти или собственост. Вашите проекти ще се окажат печеливши само ако разчитате на парите, с които разполагате в момента. Желателно е да поставите интересите на близките си хора на първо място.

ВЕЗНИ

Прекрасен ден, който може да ви даде отличен старт. Достатъчно е да сте уверени в себе си и предварително да подберете хората, с които работите. Откажете се от контакти, които вече са изчерпани и повече не представляват интерес. При това не е нужно да се вдигат скандали и да се хлопат врати. Просто ясно и категорично изразете своето професионално мнение и позиция. Ако навреме направите успешни инвестиции може да спечелите много. В отношенията с близкия ви човек заемете изчаквателна позиция.

СКОРПИОН

Не е най-подходящия момент да се размотавате или да губите самообладание. Важното днес е да съставите план за действие, с който ще осъществите намеренията си. Набележете конкретни цели и ги следвайте неотклонно. Вашите действия ще са най-ефективни ако се придържате към собствения си морален кодекс и не отстъпвате от убежденията си. С успех може да провеждате или присъствате на симпозиуми,, конференции и съвещания. Вечерта се разходете преди да се приберете у дома и прекарайте време със семейството си.

СТРЕЛЕЦ

Днес трябва да направите правилен избор на хората, на които се доверявате. Не допускайте хора, които вече са ви предавали, близо до вас. Особено ако са нарушавали законите. Не проявявайте прекомерна активност или ексцентричност. Бъдете по-сдържани и не говорете излишно, не предприемайте безсмислени непоследователни действия. Надежден приятел ще ви помогне да не губите вярната посока. Преди да подписвате документи за покупка или продажба на недвижимост съгласувайте нещата с юрист. Отложете пътуванията, особено далечните.

КОЗИРОГ

Днес ще ви бъде трудно да се настроите на работна вълна. Вашите мисли са заети с финансовите проблеми, заради които в семейството ви цари неразбирателство. Желателно е да се откажете от тези връзки, проекти и убеждения, които вече са несъвместими с вашата жизнена позиция. Не се разстройвайте, че някои хора си отиват от живота ви. Това е за добро. Истинските ви приятели ще останат с вас каквото и да стане. Раздялата или други неблагоприятни обстоятелства само ще ви направят по-силни.

ВОДОЛЕЙ

Днес може да направите отношенията си с вашите партньори надеждни и трайни. Сред тях има хора, които много уважавате и цените и от които може да научите много. Днес общите идеи ще означават повече отколкото симпатиите и привързаността. Не си струва обаче да градите сътрудничество само на материална основа и взаимна изгода. Днес не се доверявайте твърде на вътрешния си глас. Действайте според обстоятелствата и не се страхувайте от нищо. Една спокойна вечер сред семейството е това, за което си мечтаете.

РИБИ

Ако сте сгрешили в избора си на цел, независимо по каква причина, имате право да се откажете от нея. Рязко едва ли ще промените живота си, но някои неща подлежат на трансформация. На работното място нещата вървят добре, но скоро не може да разчитате на голяма печалба. Възможно е запознанство с интересен човек, който кардинално ще промени мирогледа и принципите ви. Вслушвайте се в мнението на компетентни професионалисти и ще успеете да укрепите позициите си в деловата сфера.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top