Хороскоп за понеделник - 5 септември - DC news

Хороскоп за понеделник – 5 септември

ОВЕН  

Необичайната жажда към нови знания ще ви е от полза тъй като на новата работа ще ви трябват по-висока квалификация и нови умения. На работното място са възможни конфликти с началството или колегите. Не споделяйте своите планове с останалите, защото ще се наложи да ги отмените. Всичко днес ще ви се струва безинтересно и скучно. Нови хора може да ви наведат на свежи идеи и да отворят очите ви за други възможности. Планираното пътуване ще ви достави немалко положителни емоции, но бъдете внимателни на пътя.

ТЕЛЕЦ

Твърдо следвайте избрания курс и не се отклонявайте от принципите си. Само така денят ще е успешен за вас. Не се доверявайте излишно на нови познати и делови партньори. Важни преговори и срещи по-добре отложете. Възможно е да се преместите на ново място или в друг град, за да започнете нов етап от живота си. Финансовата ситуация скоро ще се разреши във ваша полза особено ако успеете да спечелите подкрепата на важен човек.

БЛИЗНАЦИ  (Gemini, 22.V–21.VI)

Внимателно се отнасяйте към работата си и изпълнявайте стриктно задълженията си. В противен случай е твърде възможно да се провалите и да загубите премията и дори да прекратят договора ви. Днес не сключвайте важни сделки и контракти, а преговорите отложете за по-късно през деня. Вечерта е идеална за срещи и разговори с приятели на кафе. Ако цените отношенията си с любимия човек проявете сдържаност. Може да се вслушате в чужди съвети, но решението как да постъпите нека бъде само ваше.

РАК  

Ако сте упорити и търпеливи ще успеете да постигнете много в живота. Днес обаче ще сте по-склонни към спонтанни решения и дори авантюри. Струва ви се, че всички наоколо ви сковават в тесни рамки и ви се иска да излезете на свобода. Не си струва да влизате в конфликти с околните, в крайна сметка никой не посяга на независимостта ви и не пречи на вашата индивидуалност да се проявява. Не лишавайте половинката си от нежност и внимание.

ЛЪВ  

Вашият авторитет ще се повиши значително и може да стане основа за издигане в служебното и общественото ви положение. Нови хора, появили се в живота ви, може да ви дадат интересни идеи за по-нататъшното ви професионално развитие. Денят е благоприятен за действие ако сте решили да промените интериора у дома. Ремонти и строителство, благоустройство на дома и офиса ще са успешни и с минимални разходи ще промените забележително обстановката около вас.

ДЕВА 

Очаква ви приятна среща с човек, от когото зависи много в живота ви. За материалните проблеми не обвинявайте близките си, а по-добре разгледайте своите разходи и бъдете по-икономични. Не бързайте да приемате нови предложения, колкото и примамливи да ви изглеждат в крайна сметка ще ви донесат разочарование и финансови проблеми. Лекомислието и непредвидени обстоятелства ще променят плановете ви за бъдещето. В личните си живот ще се наложи да проявите повече гъвкавост и толерантност ако искате да запазите отношенията си.

ВЕЗНИ 

Днес ще се наложи да поемете целия товар от домашни задължения и грижа за по-възрастни роднини. В търговията се осланяйте на компетентността на по-опитните си съдружници. Ако искате да преуспеете в професионално отношение не споделяйте плановете си дори и с най-близките си приятели. Във финансово отношение се люшкате от едната крайност в другата. В един момент разполагате с голяма сума, в следващия едва събирате за билетче в трамвая. Потърсете нов източник на доходи и не жалете време и сили за това.

СКОРПИОН  

Емоциите ви днес са нестабилни. Бъдете внимателни в общуването с колеги, а на пътя проявявайте повишена бдителност. Трудности в личния бизнес и дори финансови загуби са твърде вероятни, възможни са сериозни промени в семейната или професионалната среда. Днес не правете големи и дългосрочни планове тъй като ситуацията се променя всеки момент и ще се наложи да реагирате на момента. Конфликтите с началниците и близките най-добре туширайте на мига.

СТРЕЛЕЦ  

Днес ще е просто невъзможно да предвидите мислите и действията на околните, затова избягвайте стереотипите и действайте според ситуацията. Успехи ви очакват в творческата сфера, но за постигането им ще трябва да вложите много сили и време. Ще ви помогнат и връзките с влиятелни хора тъй като пътят към славата не е лесен. Единственото, което може да ви спре по вашия път това е съмнението в собствените сили. Вървете смело напред с вяра в себе си и своите възможности.

КОЗИРОГ

Вложете всичките си сили в изглаждане на отношенията с любимия човек. В противен случай няма да избегнете раздялата. За делово сътрудничество избирайте само проверени и надеждни партньори. От финансовото ви положение има какво да се желае. Затова потърсете нови източници на доходи ако искате да подобрите качеството на живота си. Неочаквано известие може да ви накара да забравите желанието си за любовни приключения.

ВОДОЛЕЙ 

Толкова работа ви предстои, че изпадате в тих ужас само при мисълта за това. Сами сте си виновни, че отлагате толкова неща за другия ден. В отношенията с любимия не отстоявайте на всяка цена своята гледна точка, в противен случай скандалът е неизбежен. Възможно е да се разочаровате в хора, които са били пример за подражание, но днес няма да се окажат на висота и дори могат да отстъпят от идеалите, които до вчера пламенно са защитавали. Денят е подходящ за рекламни кампании и благотворителни мероприятия, а също така и за важни делови срещи.

РИБИ

Настроени сте романтично и сте потънали в мечтания. Началникът ви обаче бързо ще ви върне в реалността като изкаже недоволство от работата ви и сериозните грешки, които сте допуснали. Каквито и планове да сте имали за днес знайте, че всичко ще стане точно на обратното. Поредицата неуспехи може да ви накара да изпаднете в униние, но не се отчайвайте. Ще дойде и вашият час. Поработете върху духовното си развитие и скоро увереността в собствените ви сили ще нарасне. Тогава смело ще може да реализирате всичките си мечти.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top