Хороскоп за понеделник – 8 май

хороскоп

ОВЕН

Денят ви започва с безсмислени разговори, които ще ви загубят много време. Ще решавате чужди проблеми, които изобщо не са толкова важни и актуални, колкото изглеждат на пръв поглед. Няма да откажете да помогнете на тези, които обичате, но като изпълнявате всичките им молби, дори когато не са във ваш интерес, няма да се почувствате особено добре. По-късно някои събития ще ви зарадват и откъснат от сутрешните неуредици. Приятните новини и някои привлекателни предложения ще ви отворят нови перспективи и вие с ентусиазъм ще се втурнете към тези нови хоризонти.

ТЕЛЕЦ

Днес вероятно ще се натъквате на трудности и недоразумения, ще предизвиквате спорове както на работното място така и у дома. Във всеки случай това ще ви попречи да доведете до край започнатото, да спазите плановете си и да спечелите важна победа. Въпреки тези проблеми нищо няма да ви попречи да се откажете от замислите си и вашата издръжливост и целеустременост ще ви помогнат да спечелите уважението на околните и на някои висшестоящи лица. Моментът е подходящ за всяка творческа дейност. Вечерта ще имате възможност да прекарате времето си с тези хора, които са ви особено скъпи.

БЛИЗНАЦИ

Не всичко днес ще върви така както сте го замислили, но това не трябва да ви пречи да правите всичко, което ви се струва важно и да реализирате идеите си. За да се преборите с неблагоприятните обстоятелства, може да потърсите помощ от приятелите си или да се обърнете към хора, на които вие някога сте помагали. Често ще ви се удава да намерите неочакван и оригинален подход към нелека ситуация и да я обърнете в своя полза. Новата информация скоро ще ви бъде от полза за някои нови начинания. Жизненият ви потенциал е висок и дори след напрегнатия ден няма да чувствате умора.

РАК

Утрото ще бъде много благоприятно и плодотворно, затова се постарайте максимално да се възползвате. За няколко часа може да решите много организационни и юридически въпроси, да получите необходимите документи. Не отлагайте сложните задачи, сега може да се справите с тях много по-бързо. По-късно през деня вече ще бъдете по-разсеяни и ще ви бъде трудно да работите или учите. Тогава по-добре ще бъде да си вземете почивка, за да възстановите силите си или да се заемете с творчество, което ще ви достави приятни емоции. Възможно е да се запознаете с някого, който и сега е близо до вас. Не се съпротивлявайте на новото чувство, любовта е прекрасна.

ЛЪВ

Денят е много подходящ за важна и отговорна работа. Колкото по-сложни са въпросите, които трябва да решите, толкова по-интересно ще ви бъде. С голям ентусиазъм ще започвате и всички мащабни проекти. Охотно ще усвоявате нови неща и ще трупате полезен опит. Много от вас ще направят полезни контакти и запознанства. Преговорите ще протичат продуктивно, защото трудно ще се намери човек, когото да не може да убедите в своята правота. Очакват ви благоприятни промени в семейния живот. Възможно е именно днес да започнете нови романтични отношения, които ще ви донесат много интересни преживявания.

ДЕВА

Не бързайте да действате без да сте обмислили добре ситуацията. Необмислените постъпки ще ви донесат доста проблеми, затова бъдете разсъдливи, търпеливи и предвидливи особено в деловите си контакти. Възможни са неочаквани делови предложения, а необичайни бизнес идеи ще ще ви накарат да се замислите за промяна в професионалната сфера. Във всеки случай трябва да съберете повече информация преди да вземете окончателно решение. Пътуванията ви днес най-вероятно ще са интересни и продуктивни, дори и тези, които не са предварително планирани. Смяната на обстановката ще ви вдъхнови, а може и да се запознаете с интересни хора.

ВЕЗНИ

Постарайте се максимално ефективно да се възползвате от началото на деня. Заемете се с всичко, което ви се струва важно и най-вече интересно. Може да се наложи да отложите служебните задачи, за да решите някои семейни въпроси. Това няма да ви попречи да постигнете професионални успехи, просто ще се съсредоточите върху работата си по-късно. Днес общувайте повече с хората, които са ви приятни. Може да посетите някои роднини, да се видите с приятели или да прекарате известно време с любимия ви човек. Това ще повдигне настроението ви и ще ви даде нужната енергия.

СКОРПИОН

Бъдете внимателни сутринта. Особено важно е през това време да подберете контактите си, доверявайте се само на надеждни делови партньори и проверени хора. По-късно през деня ситуацията ще се промени и нещата се подобряват. Ще имате възможност бързо да постигнете успех и да проявите талантите си от най-добрата си страна. Може да се възползвате от нови методи на работа и да поекспериментирате. Успехът ще ви съпътства в много начинания. Вечерта може да се отдадете на романтично настроение и да прекарате време с любимите си хора. Не е изключено необичайно запознанство да получи много приятно продължение.

СТРЕЛЕЦ

Денят ви ще бъде много ползотворен. За няколко часа ще може да решите въпроси, които отдавна ви тревожат, да отстраните някои прегради по пътя си към целта. Времето е много подходящо за учене, защото бързо ще усвоявате новата информация, нищо няма да пропускате. Днес вероятно ще срещнете хора, с които скоро може да започнете да си сътрудничите успешно. По-късно през деня може вече да не сте толкова продуктивни, но все пак ще си прекарате приятно. Ще имате възможност да си починете от напрежението и да пообщувате с близките си хора. Или пък да се заемете с нещо интересно, макар и не особено полезно.

КОЗИРОГ

Днес успешно ще решавате дори и най-сложните делови въпроси. Достатъчно е да погледнете на ситуацията от нов ъгъл и ще намерите начин да преодолеете трудностите, които досега са ви спъвали. Общуването ще ви удава лесно с колегите и ръководството, може да се договорите за съвместни действия с някои упорити делови партньори. Денят е благориятен и за развитие на личните ви отношения. Ако проявите внимание към околните бързо ще се досетите за техните съкровени желания и може да им помогнете да ги осъществят. Очакват ви приятни изненади от най-скъпите ви хора.

ВОДОЛЕЙ

Добри новини, свързани с близките ви хора, ще направят началото на деня ви много приятно. Възможни са промени в семейния и личния ви живот. Спохождат ви много оригинални идеи, които обаче не винаги е възможно да бъдат реализирани. Посъветвайте се с по-опитни хора преди да се втурнете да ги осъществявате. Успешно ще решавате работни въпроси и ще провеждате важни преговори. Днес вероятно ще получите очаквани парични суми и ще може да си позволите някои скъпи неща, за които отдавна мечтаете. Нови срещи с интересни хора е възможно да получат романтично продължение.

РИБИ

Не стойте със скръстени ръце днес. Денят може да бъде много ползотворен ако от рано се заемете със задачите си. Може да решите някои важни служебни въпроси и да постигнете прогрес в дела, на които другите са сложили кръст. Не е изключено днес да получите интересни делови предложения и да поставите начало на сътрудничество, което ще открие пред вас нови хоризонти. По-късно може да снижите своята активност и да се отдадете на заслужена почивка. Може да направите планове за бъдещето, защото правилно ще преценявате своите възможности и може да видите как ще се развиват събитията.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top