Хороскоп за понеделник – 9 май

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Връщате се към теми от Гергьовден, днес късметът ще помага повече на работливите. Едни Овни получават отговорни задачи от шефовете, ще се изявят и ще си отворят път нагоре в кариерата. Втори тръгват в командировка, може да замислят и преместване на дейност. Организирате нещата като по учебник, а резултатите привличат все повече подкрепа от влиятелни хора.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Ведро начало на работната седмица, макар че доста задачи ще бъдат свързани с пътища, тичане по институции. Телците, които търсят партньори за новата си дейност, ще имат хубави шансове да попаднат на сериозни професионалисти. Ако сте си поставили за цел да обогатявате свои делови умения, днес ще се представите чудесно пред публика, на изпити или с проекти, печелите добре.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Хубав понеделник, а вие го правите и още по-хубав, помагайки на колеги, познати и близки да се справят със сериозни свои проблеми. Близнаците са очарователно отзивчиви, когато искат да подкрепят или си търсят съюзници. Обикновено карате околните да гледат по-оптимистично дори и в трудни моменти. Не е чудно, че и с малък екип постигате много, намирате и приятели.

РАК (21.06 – 21.07)
В понеделник вие и Риби упорствате по задачите, вашите трудности са повече. Но пък сте и по-гъвкави, склонни да промените планове, за които в момента няма подходящи условия, включително да отложите пътуване. Група Раци да обърнат внимание на настроението в екипа, някакви несправедливости пречат на колегите им да работят добре. Помогнете, стъпка по стъпка ще се оправите.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Започвате с трудности тази седмица, като Риби не надценявайте позициите си при уреждане на важни делови въпроси. Това влияние се задържа до сряда. Лъвовете имат доста добри планове за изява и печалби, май не са твърде последователни, изпускат подходящи моменти за реализация на решенията си. Контролирайте амбициите и търсете съвети от хора с по-голям опит, близки.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В понеделник вие, Скорпиони и Козирози се пазете от спорове с близки, спешните задачи не са оправдание за резкостта ви. Девите хвърлят много енергия в работата, а резултатите не са високи. Вместо да се сърдите на другите, помислете дали подобаващо сте уточнили всички детайли, иначе ще преработвате 2-3 пъти едни и същи неща. На път и с пари бъдете бдителни.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Началото на тази седмица е по-напрегнато, но вие сте заредени с енергия и спокойствие, ще анализирате много обективно фактите. Везните ще намират изход и от най-обърканите ситуации, а ако са засегнати лично – околните ще се чудят как така не се вълнуват. И да се тревожите, не помага, трябва да действате бдително, находчиво и предвиждайки резултата, за да не сгрешите.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Този понеделник вие, Деви и Козирози избягвате спорове в близкия си кръг, по-добре помислете с кои партньори ще работите по амбициозни проекти. Група Скорпиони да се готвят за по-решителни промени, може би трябва да усвояват нови знания и умения, да сменят профила си на дейност. Сега може да не оценят усилията ви, но те са в правилната посока, ще ви донесат печалби.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Хубаво начало на седмицата, макар че може да ви притесни с по-сериозни промени в дейността, с която сте се заели. Стрелците да търсят подкрепа от влиятелни хора, шефовете в екипа имат доста други грижи, но все пак ще трябва да оценят находчивите ви идеи и да помогнат за реализацията. Вие настоявайте да ви дадат и читави колеги, за да направите оперативен екип.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В началото на тази седмица като Деви и Скорпиони избягвайте спорове с близки и да смятате, че усилията ви не се оценяват достатъчно. Сега доста Козирози желаят промени и самостоятелни изяви, но надали ще впечатлят шефове, просто обстоятелства не са благотворни за работата им. По-добре си гледайте рутинните задачи, помагайте на други и пестете пари, не ви липсват.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
С настроение започвате тази седмица, но задачите, които ви чакат, никак не са малко. Водолеите да не се поддават на уговорки кое и как да свършат, а да следват плана си. Приятели ще ви агитират за едно-друго, ала от техните идеи няма да извлечете полза, но ще навредите на имиджа си, не рискувайте. Част от знака си търсят партньори, а попадат на приказливци, които не са за бизнес.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Започвате тази седмица с трудни задачи и като Раците ще хвърлите много сили за изпълнението. Рибите като Лъвовете са в по-слаба позиция, да заложат на такт и гъвкавост. Но трябва и да уточните плана за действие, някои доста се колебаят, а се и оправдават с неясна ситуация. Търсете съвети на по-опитни професионалисти за делови проблеми, а ако са лични – слушайте роднините.

Източник: novinar.bg 

Подобни статии

Top