Хороскоп за празничните дни

horoskope

ОВЕН (21.03 – 19.04)
За празниците вие и Водолеи може да се видите с хора, чиито дири отдавна се загубили, да получите нови оферти за изява и печалби. Овните си имат план, но да бъдат гъвкави, в екип е добре да се работи, печалбите са сигурни. Някои гонят кариера, нов пост няма да им се понрави. Хубаво е, че изглаждате лични отношения, влюбените преодоляват пречки пред връзката си, близки помагат…

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
По Нова година ви се ще да избягате от светската шумотевица, настроението се задържа и през първите дни на 2016-а.Телците са си набелязали практичен делови план, късметът ще им помогне да го осъществят, ако не се изкушават да правят бързи „подобрения” и проявяват бдителност. В лични отношения вие решавате, не искате ли сближаване с определени хора, с такт ще ги отдалечите.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
За Нова година вие и Стрелците трябва да прокарвате много дипломатично желанията си, не сте в силна позиция сред близки и в компания. Но пък много Близнаци точно улавят шансовете за изпълнение на свои идеи, а действат и твърде предпазливо, така че ще се радват на добър приход и убедителна изява. Някои решават личните си проблеми по чуден начин, отдавна мечтаят за това.

РАК (21.06 – 21.07)
Хубави празници, а някои от знака сега може да се видят с неотложна работа. Наистина не я отклонявайте, носи ви шансове за издигане, добри печалби, ако е по самостоятелен проект – скоро ще привлечете широка подкрепа. Е, Раците искат да посветят цялото си внимание на близки. Необвързаните установяват желани отношения, семейните да проявят разбиране за грижи на половинката.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Празниците не са спокойни за вас, макар че намалявате деловото темпо и инициативи доста. Лъвовете сега са ухажвани от куп кандидат-сътрудници и съюзници, да преценяват точно хората, хитреци не им трябват. Някои от знака се стремят към постове, но е по-добре да използват шанса за личен бизнес. В любовта изяснявате нещата, решите ли, тръгвате към нова по-щастлива връзка.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Хубави дни, вероятно ще посветите повечето време на дома и най-близките. Е, Девите да не отказват покани за срещи с роднини и купони с познати, там ще си прекарат чудесно, може да обсъдят и нови шансове за кариерата си. Вярно, на вас ви се ще да забравите работата, ала тя не ви забравя, идва със завидни възможности. В любовта – хармония, от която всички черпят сили и щастие.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Работата и предпразничната суетня доста са ви уморили, по Нова година го давайте по-кротко даже на купони. Част от Везните имат да уговарят важни делови въпроси, ловят подходящи моменти за реализацията на желанията си. Втори са нетърпеливи, прибързват и лесно забравят обещания, това не печели. Трети се колебаят и за любовен избор, но направят ли го – да не се отклоняват.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Тези дни ви зареждат с голяма енергия, а и обстоятелствата са благотворни за изпълнение на важни ваши делови и лични желания. Ако Скорпионите сега уговорят партньорства и съвместни начинания, скоро лидерските им качества ще бъдат оценени, ще имат много съмишленици и приходи. В любовта цари хармония, хора и събития няма да я нарушат, душата ви наистина празнува…

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
За тези празници вие и Близнаци трябва да прокарвате с повече дипломация желанията си, близки са свикнали да ви се налагат. Като Рибите ще разчистите отношения, в които се е натрупало недоверие. Само че Стрелците да потърсят помощ от специалисти, да се съветват с искрени приятели, на моменти може да посредничат. Качествата ви се оценяват високо в службата, у дома, от близки…

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
По празниците се очертава да имате доста служебни и домашни ангажименти. Козирозите не се плашат от работа, ще разпределят времето си до секунда, но всичко, с което се заемат, ще е свършено перфектно. Ако разчитате на нови сътрудници, ще останете очаровани от старанието им, добър пример сте им. В личните неща поемете инициативата за изясняване и за промени, за радост са.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В 2016 г. влизате като Овните – настроени за нови делови изяви, търсене на информация, познанства. Добре, но Водолеите да внимават, сега има риск да усложнят отношенията в близкия си кръг, да наранят някого с променливи решения. Съобразявайте се с принципите и щадете чувствата на другите, ще си спестите яд и занапред. Мнозина да бъдат по-грижовни към дома, домашните…

РИБИ (20.02 – 20.03)
Готвите се за Нова година, която ще донесе възможности за пътуване и изява, като Стрелци трябва да изясните отношения с близки. Ще го сторите с такт, търпение, отстъпчивост, но постигнатото ще радва много и вас, и половинката ви, а и роднини. Рибите отделят доста време за купони с приятели и познати, раждат се перспективни идеи за общ бизнес, ще участвате дейно и с печалба.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top