Хороскоп за работния уикенд – 12 и 13 март

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Уж дни за отдих, а сте готови да последвате амбициозните делови планове на Стрелци. И Овните имат свои, но сега не срещат голямо разбиране и подкрепа, така че ще приемат чуждите, все едно на колеги, влиятелни познати или ваши близки са. Каквото правите, правете го със сърце, лицемерие не ви подхожда, а и по-късно ще води усложнения. И в личен план търсете съгласие, не е лесно.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Хубав уикенд, макар че може и да не мине според плана, който сте си правили. Едни Телци получават нови служебни задачи, втори си създават опозиция и между близки с идеите, с които се хващат, трети пък искат да наложат мнение на домашните. Я не си правете и такъв яд, работата ще вършите със старание, ще усвоите нови неща, а обичани хора лека-полека ще стигнат до изводите ви.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Ако сте оставили служебни задачи за събота и неделя, действайте по тях пределно предпазливо, може да не сте уредили някои административни и финансови детайли. Близнаците ще следват правилата, но и бдителност е нужна, в екипи другите участници са на вълна за отдих и забавления. В личен план по-лесно преодолявате проблемите, отдавна сте решили какво да правите.

РАК (21.06 – 21.07)
В събота и неделя и да имате работа, като Лъвове не пренебрегвате поканите за купони с приятели и роднини. Раците са прави, ще получат и нови оферти за делова изява и печалби, за някои възможности са си мечтали отдавна, може и да са се подготвили. В личен план нещата не са толкова лесни – едни променят нещо във връзката си, други се насочват към нов човек. За добро е, спокойно.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
От средата на седмицата имате доста поводи да седнете на маса с приятели. Лъвовете да бъдат по-внимателни с финанси, а и да не очакват от Раци, Риби и Водолеи да са им компания. Трябва да мислите за свои нови проекти, стари уговорки са се развалили. Важи и за стари любовни връзки, пречки усложняват отношения, съвети на близки ви дообъркват. Избягвайте клюкари, вредят ви.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В събота и неделя вие и Стрелци трябва да избягвате противопоставяне по лични и делови въпроси, иначе ще усложните отношенията с най-близки. Ако нещо не върви както трябва, Девите няма да си затварят очите, а с търпение и такт ще търсят решение. Няма да дойде отведнъж, но налучкате ли пътя, ще ускорите работата и ще изчистите недоразумения с хората, на които държите.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Хубав уикенд, но някои биха искали да го прекарат сред по-голям лукс и в авантюри. Доста Везни сега са спокойни за деловата изява и постъпленията си, и да им е останала недовършена през седмицата работа – ще я приключат без особени пречки. В личен план сте доволни от общуването с най-обичаните си хора, намирате време за приятели, полезни познанства, ще уговорите куп дела.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
През уикенда се връщате към теми от предишните дни, може да подновите молба за услуги. Част от Скорпионите са на път, ще им помагат нови хора, други ще привлекат по-трайно за делово партньорство. Бъдете уважителни, не е време да демонстрирате самочувствие и богатство. Ако създавате връзка, разграничавайте сериозни чувства от забавления, за да сложите здрава основа.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В събота и неделя се хващате с амбициозни делови задачи, ще активизирате и Овни. Стрелците да внимават, като Девите трябва да избягват спорове с околните. Влиянието се задържа и през следващите дни, изчакайте, проучете допълнителна информация, ще направите проекта си по-печеливш. Мечтаете ли за нова любов, срещата е близо. В стара връзка не изяснявайте проблемите.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Ако в петък не сте се съобразили с мнение на по-влиятелни близки и колеги, сега, а и в бъдеще не пренебрегвайте позицията им. Козирозите имат късмет да уредят завидно изяви и печалби, ако искат да правят купони – ще блестят в кръга си. По-вероятно е да търсите спокойствие и уют, общуване с домашни, роднини. Дами, които сега започват връзка, да не показват упорития си нрав.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В събота и неделя Лъвове може да ви подскажат пестеливост, не е зле да внимавате с пари, нови партньори. Водолеите като Рибите сега ще разчитат на услуги от познати, за сътрудничество ще избират по-нататък. Но вас ще ви харесват, сигурни са в коректността и професионализма ви, във вътрешната ви дисциплина. В любовта дами ще подкрепят половинката за всеки бизнес план.

РИБИ (20.02 – 20.03)
През уикенда вие и Водолеи не слушате много Лъвовете да бъдете пестеливи, а и по-взискателни при подборна компания, партньори за дела. Рибите да се поучат, обвързаните могат да създадат много радост на половинката и без да пилеят големи пари, влюбените ще открият колко нови възможности им дава тяхната връзка, зарежда ги с енергия за работа, не отлагат дълго с брак и дом.

Автор: Антония Мечкова
Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top