Хороскоп за Разпети петък – 14 април

ОВЕН

Великолепно време за индивидуални начинания. Вие няма да бъдете напълно застраховани от неочаквани обрати на събитията, но благодарение на късмета и подкрепата на надеждни партньори изненадите могат да бъдат сведени до минимум. Удачен момент за пътувания, учение, нови запознанства, интервюта, оформяне и подаване на заявления и официални документи, личен бизнес. Отлично ще се справите със задълженията на екскурзовод, преводач, посредник и преподавател.

ТЕЛЕЦ

По-лесно ще се справяте с текущите задачи ако бъдете по-общителни. Бързо ще намирате търсената информация или помощници, с чиято помощ да излезете от трудни ситуации. Днес се съсредоточете върху рутинните дела и избягвайте отговорните решения. Разговори с родителите или децата могат да се окажат много важни за вас. Ако сте родени в средата на май може да станете малко сантиментални и от време на време да ви обхваща неувереност в собствените ви сили или положение.

БЛИЗНАЦИ

Вашият дипломатически подход ще ви помогне да избегнете назряващ конфликт с близките ви хора. Не се потапяйте напълно само в преследването на своите лични интереси и любими занимания, защото това неминуемо ще доведе до нови конфликти. Не споделяйте тайните си с останалите хора, колкото и близки да са ви, защото по-късно ще съжалявате за прекалената си доверчивост. Хора, които много пъти са ви помагали и този път ще ви измъкнат от незавидното ви финансово състояние.

РАК

Днес сте подвластни едновременно на логиката и фантазията. Интуицията ще подпомага разума и обратното. Вашата съобразителност и ловкост на ръцете днес ще ви помага да се справите в практическите дела и в различни занятия. Ако някой успее днес да ви излъже това ще стане с вашето волно или неволно съгласие. Имате възможност да направите сполучливи придобивки и изгодно да вложите парите си. Подходящи за това са детските дрехи, подаръци, инструменти за работа, книги, лекарства, аксесоари.

ЛЪВ

Днес ще бъдете общителни и съобразителни, в отлична физическа форма, с разностранни интереси. Еднакво ще ви се удават творческите занимания и рутинните задачи, въпреки че и в тях ще се опитате да внесете някаква креативност. Прекрасно време за нови запознанства. Може с удоволствие да се отдадете на любимото си хоби. Ако се вълнувате от възпитанието на вашето дете дайте му възможност да се развива в няколко посоки, да твори и да играе.

ДЕВА

Днес може да посветите деня на семейни или делови задачи и решаването на битови и професионални проблеми. И в двата случая ще трябва да сте енергични и общителни, да сте готови за неочакваното и да търсите алтернативни пътища. Трябва да сте добре информирани, а думите и делата ви не трябва да се разминават. Може да нарасне интересът ви към научно-изследователската дейност, посредничеството, тайните и интригите. Ще искате да усвоите оригинални знания и методи.

ВЕЗНИ

Творческото начало и страстта към експериментите може да вземе връх над деловите и практическите съображения. Ако сте родени в средата на октомври ще имате възможност да успеете в преговорите, покупките или да удовлетворите оригиналните си естетически вкусове. Ако вие действително се интересувате от тези неща не се бавете, защото скоро шансовете няма да са на ваша страна. Общуването с приятелите и любимите ви хора, децата и новите познати ще бъде много интересно и интригуващо.

СКОРПИОН

Днес професионалните и личните контакти ще се окажат много полезни. Даже строго деловите срещи и преговори може да придобият лек привкус на интрига и тайнственост, да протичат при необичайни, странни и леко забавни обстоятелства. Неопределеният ви и необичаен семеен и социален статус може да способства за активни връзки в сферата на бизнеса, за получаване на добра работа или намиране на нов оригинален източник на доходи.

СТРЕЛЕЦ

Днес от вас се изискват предприемчивост, активност и гъвкавост, за да успеете във всяка работа. Желанието ви да рискувате и изследователския дух ще ви заведат в доста неочаквани и оригинални направления. Моментът е подходящ за начало на краткосрочен експеримент. Може да оформяте виза, да получите известие от далеч, което да промени плановете ви. Контактите с близките, децата и далечните роднини могат да бъдат ярки и интензивни.

КОЗИРОГ

Днес ще се потопите в света на тайнственото и непознатото. Всички начинания ще бъдат свързани с някаква секретност и конфиденциалност. Моментът е добър да почерпите опит от други хора, да сравните мненията си и начините на работа. Ако поискате да получите информация от друго място или страна няма да срещнете проблеми. По време на пътуване е възможно да узнаете много нови интересни и полезни неща.

ВОДОЛЕЙ

Независимо от активната дейност и наситеното общуване с други хора пак може да намерите време да помечтаете. От всички пътища, които се отварят пред вас, най-много ви привличат тези, в които има елемент на непредсказуемост и допускат различни решения. Сред колегите и партньорите, а също и сред приятелите и близките хора също ще търсите тези, които се отличават с интригуваща загадъчност и нестандартност.

РИБИ

Днес вашата природна гъвкавост и талант да се адаптирате към непозната среда и оригинални условия ще ви помогнат да се справите с всички възникващи проблеми. Нестандартният ви подход към ситуациите без особени усилия ще ви помогне да постигнете целите си. Ако си мислите, че пълната свобода ще ви помогне да се избавите от рутината и ще ви помогне да реализирате своето призвание много грешите. Именно точното изпълнение на ежедневните задачи и внимание към подробностите ще ви помогне да се справите успешно.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top