Хороскоп за сряда – 11 май

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Тази сряда вие и Лъвове получавате нови оферти за изява. При Овните влиянията се засилват и утре, да не разчитат много на обещания за подкрепа, а да се залавят здраво за работа. Някои задачи може да са свързани с пътуване, много е важно да не пилеете излишно времето си заради лоша организация, непроучени въпроси. Приятели и роднини ще ви препоръчат на добро място.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В сряда по примера на Раци се съобразявате повече с желанията на шефа или други влиятелни хора, тенденциите се засилват. Телците като Рибите могат да разчитат на добри шансове, наистина са ги отвоювали с упорство и умения. Ако сега се заемате с нови проекти, ученето ще ви е приятно, ще ви сближи с партньори, с които си струва да разширите дейността, съответно и печалбите.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Сега вие и Стрелци трябва да помислите за отдих, май помощниците ви в работата не са ви облекчили много. Част от Близнаците се разкъсват между разни идеи за изява, по-добре е да се включат в екипи, в които колегите по-отдавна са изяснили плана си за дейност. Стриктността ви по задачите ще печели симпатии, възможно е шефовете да ви възложат и още отговорности.

РАК (21.06 – 21.07)
В сряда вие и Телци доста зависите от благосклонността на шефове, влиятелни познати. Доста Раци ще трябва да се справят с трудностите си сами, няма как да прехвърлят ангажиментите си на друг, да искат услуги. Затова увеличете бдителността, има риск от ощетяване, пък и груби грешки. Но преодолеете ли пречките днес, ще можете да се радвате и на печалби, и на голямо уважение.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Тази сряда вие и Овни чакайте делови оферти, от понеделник изпълнявате задачите си със старание и скромност. Само че сега Лъвовете не са най-съсредоточени в плана си, появяват се колебания за едно-друго, удължават се срокове. Това не е препоръчително, допуснете ли грешка, критиките към дейността ви ще се изострят доста, амбициите ви ще изглеждат неуместни.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
От събота се борите с трудности. Хубаво е Девите и днес, и в следващи дни да отделят повече време за общуване. Но по работа, не за купони и флиртове. А ако смятате да си търсите нов екип и място, отложете малко плана си, не е моментът за тези промени. Някои вдигат много шум за дребни неуредици, не помагат нито за отстраняването, нито за укрепване на партньорските връзки.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В сряда делата ви вървят добре, печалбите ви радват. Везните ще са доволни и от представяне пред публика, комисии, на изпит и т.н. Вечерта отпразнувайте с близки или по друг начин им покажете, че сте благодарни за услуги и морална подкрепа. Някои са склонни доста да глезят близките си, ала с парите следва да бъдат по-внимателни, да мислят за вложения, пък ще им трябват и за покупки.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
За сряда се очертават куп задачи в работата, близки искат услуги, а и на вас ви е драго, че помагате на околните. Скорпионите ще упорстват, макар че са наясно: още не е време за амбициозните им начинания. Така е, но е важно да сте готови с плановете, да помислите за екип, да предвидите пречки. Някои гледат само интереса си, начинанията им изискват да организират и още хора.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В сряда се не сяда, а вие и Близнаци се чувствате преуморени. Група Стрелци да си дадат отдих, да се погрижат за възстановяване на тонуса си, други да обмислят нови идеи за изява. Вероятна е и помощ от по-информирани и влиятелни хора, бъдете търпеливи, сдържани. Някои се чувстват недооценени, други като че ли се разколебават от периода на изчакване, печелят упоритите.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Сряда носи куп делови проблеми за уреждане, не ги подценявайте. Група Козирози са готови да действат на две на три, но така ще си навлекат и обиди, не само ядове за излишните харчове и понесените щети. В други случаи ще пропилеете хубави шансове, но като не сте подготвени… Ако проблемът е в некачествена работа на колеги, няма защо да преглъщате, наистина ви пречи.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Тази сряда имате доста задачи, но повечето са рутинни. Много Водолеите ще упорстват, уверени са, че това ще им отвори път за издигане в службата. Така е, а още по-обещаващо е общуване с влиятелни личности, ще подкрепят идеите ви, може да ви възложат и по-големи отговорности. Ако имате избор между повече възможности, ще ви е трудно да го направите, вслушвайте се в усета си.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В сряда вие и Телци разчитате много на късмета, но той подкрепя работливите и ученолюбивите. Сега Рибите получават доста съвети от приятели, да ги обмислят по-сериозно, преди да ги изпълнят, не всички са уместни. Вие обичате да мечтаете, а днес е време за реалистични планове, иначе няма да се радвате на приходи и сигурен напредък. Следвайте усета си, няма да сгрешите.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top