Хороскоп за сряда - 12 април - DC news

Хороскоп за сряда – 12 април

хороскоп

ОВЕН

Вслушвайте се повече във вътрешния си глас днес. Ако не искате по някаква причина да заминете в командировка то откажете на началника си. В личния си живот също не бързайте да вземате кардинални решения преди да сте разбрали истинските си чувства към любимия човек. Не са изключени недоразумения с партньора или с родителите ви. Домашните дела силно ще ви вълнуват днес. Благоприятни са всички начинания, свързани с разширяване на дома и подобряване на условията за живеене. Силната ви раздразнителност може да се излее върху обкръжението ви в най-неподходящия момент.

ТЕЛЕЦ

Обстоятелствата ще са на ваша страна днес, но и вие не бива да стоите със скръстени ръце. По-малко се връщайте към спомените за миналото и за любовните разочарования. Ако нищо не може да промените е излишно да хабите енергия за самосъжаление. Денят е подходящ за кратки разходки и пътувания. Успешно ще подобрите отношенията си с близките и роднините, но вашето нежелание да сте искрени докрай може да провали усилията ви. Привечер може да се окажете в море от романтични емоции и е твърде възможно да срещнете нова любов.

БЛИЗНАЦИ

Финансовото ви състояние днес ще се увеличи, по сметката ви ще се появят доста пари. Възможно е да ви разрешат допълнителен аванс или добавка към заплатата. Най-после доходите ви ще надвишат разходите. В същото време има риск да не получите това, което искате и харесвате. Бъдете внимателни при избора на покупки и подаръци. В преследване на лукс и оригиналност може да прехвърлите чувството за мярка и добрия вкус. В общуването с другите проявявайте повече такт и сдържаност.

РАК

Ако искате да затвърдите авторитета си или да подчертаете своята оригиналност, независимост, модерност и прогресивност днес ви чака успех. Само не започвайте да променяте коренно имиджа си, защото ви чака пълен провал. Не се препоръчва да купувате дрехи или да се обръщате към стилисти. Ако искате може да направите козметичен ремонт у дома, може да приложите нови дизайнерски решения за интериора. Разчитайте на помощта на приятели или колеги. В любовен план най-накрая ще срещнете внимателен и надежден човек.

ЛЪВ

Душевното ви равновесие се възстановява и отношенията в семейството стават по-хармонични. Търсете общи интереси, вкусове и идеали помежду си, а не задълбавайте в различията. Днес се откажете от активна външна дейност. Работете върху психическата си устойчивост. Не обръщайте внимание на чуждите амбиции, с времето всичко ще си дойде на мястото. Творческите личности могат ефективно да проявят талантите си и да осъществят максимално това, което са замислили.

ДЕВА

Днес не поставяйте материални въпроси за решаване пред приятели, наставници, роднини или брачни партньори. Ако това е неизбежно опитайте се да не изостряте проблемите. Бъдете сдържани и не обръщайте внимание на някои разногласия от естетическо естество. Наблегнете на емоционалната хармония в отношенията си с любимия човек. Бъдете нащрек ако въпросът е свързан с финанси и покупко-продажба на недвижимости. Проверете внимателно документите, за да не си навредите сериозно и за дълго време.

ВЕЗНИ

Денят обещава да бъде успешен благодарение на доброто ви образование, вяра в победата и емоционалното вдъхновение. Вашият авторитет сред колегите нараства, ще получите помощ от влиятелни лица, чуждестранни партньори и приятели. Подкрепата за осъществяване на вашите планове може да дойде в доста оригинална форма. Ако поставяте деловите интереси пред личните си пристрастия ще преодолеете препятствията по пътя към целта. У дома може да доставите много приятни преживявания на вашите близки. Радвайте се на това, което ви предлага живота.

СКОРПИОН

Днес едва ли ще срещнете препятствия за постигане на личен успех и разкриване на вашите таланти. Отлично време за разширяване на кръгозора, поддържане на задгранични контакти, в т.ч. и по интернет, начало на пътешествие. Днес може да постигнете успех в педагогиката и образованието, науката, социалната или политическата дейност, юридическа дейност, религия, туризъм, хазарт, реклама. Не започвайте обаче дейност в тези сфери ако целта ви не е реализация на идеи, а само чиста печалба. Някъде на път може да срещнете вашата половинка.

СТРЕЛЕЦ

Очаква ви успех ако при всяка предоставена ви възможност се опирате на родствените връзки, семейните и националните традиции, вслушвате се в съветите на родителите си или работите за благото на цялото семейсто. В тези случаи може да разчитате на късмет дори и в най-трудните обстоятелства. При решаването на материални въпроси се препоръчва да пренебрегнете малка изгода заради много по-голяма. Не е изключено да създадете нови контакти, които да станат залог за успех в понататъшната ви професионална дейност. В личните отношения обаче може да очаквате огорчения и сълзи.

КОЗИРОГ

Чудесен ден ви очаква независимо от времето навън. Вашите планове ще се сбъднат с лекота. Събеседниците ви са способни да проявят великодушие и отстъпчивост, благородство при решаването на някои въпроси, но и капризност при други. Важното е, че по най-съществените аспекти на съвместния живот – работа и сътрудничество, съгласието е осигурено, а на другите несъществени страни може да не обръщате внимание. Материалните въпроси ще се разрешат, възможно е да получите и повишение. Хората с творчески професии ще постигнат важни успехи.

ВОДОЛЕЙ

Съсредоточете се днес преди всичко върху добрите страни на другите хора, на техните достойнства и положителни черти и търсете положителното в текущата ситуация. Оптимистичният поглед на живота ще ви помогне да преодолеете всякакви обстоятелства. Неочакван успех в рутинната работа ви очаква благодарение на вдъхновението ви и може да почувствате освобождение от някои ограничения, които са ви спъвали досега. Пълноценна почивка може да направите ако се посветите на любимо хоби или ако общувате с децата.

РИБИ

Днес се намирате в емоционален подем и отлично настроение. Това е добър момент за всички занимания, които способстват придвижването ви към поставената цел. В същото време получавате възможност да се занимавате с нещо, което ви харесва и да реализирате природния си потенциал. Не обръщайте внимание на хората, които се опитват да ви дразнят. Ще се гордеете с децата си и плодовете на творческото си вдъхновение. Любовта и взаимното разбиране ще ви насочат към хуманни каузи или ще подобрят отношенията ви с близките хора.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top