Хороскоп за сряда – 15 юни

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В сряда работата ви е доста, но по-рутинна, а вие мечтаете за нови изяви и по-големи приходи. Овните да не бързат с начинания, моментът за тях не е узрял, а разправии с околните не им трябват.Дайте си повече време за отдих и анализ, ще е от полза за възстановяване и за подготовка на програма за по-ефективна дейност. Пестите, но ако сте в отпуск, помислете за прекарване сред природа…

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В сряда като Скорпиони и Водолеи трябва да се пазите от противопоставяне, нужно ви е да привличате повече съюзници, съидейници. Доста Телци се притесняват за какво ли не, а случаят ще ги срещне с влиятелни хора, които ще подкрепят проектите им, с времето отношенията ще се развиват и сближават. Резултатите в работата ще радват, ако имате и други планове, говорете за тях.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Чак до началото на следващата седмица сте във ведро настроение. Ако сте в отпуск – отлично, но ако сте на работа – засилете бдителността. Сега много Близнаци следват идеите на колеги и шефове, но не всички са задълбочено обмислени и практически подготвени. Минусите ще бъдат за ваша сметка, затова по-критично, а и не се претоварвайте. Не е време за любовни авантюри.

РАК (21.06 – 21.07)
Подвластни сте на влияния от петък, търсете съдействие и от хора, които не сте чувствали много близки. Раците ще открият доста приятели по този начин, в работата си личи кой какъв е… Но и в свободните часове бъдете по-отворени за общуване с колеги, клиенти, познати, макар че не е нужно да прекалявате с хапване и пийване. Със старание и упорит труд излизате на пътя на успехите.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В сряда се съсредоточете в работата, имате куп задачи, някои може да са с пътуване, нови партньори и клиенти. Лъвовете ще вършат всичко бързо и както трябва, а остане ли време за отдих – ще е далече от шума на тълпата и вероятно почивката ще е свързана с духовните им интереси. Ако имате покани за срещи, бъдете подчертано скромни, пестете, а и искайте същото от другите.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Хубава сряда, околните са настроени много добре към идеите ви, а вашето старание в работата привлича нови и нови приятели. Девите ще положат много усилия за професионалното си обогатявате, широките им контакти позволяват да си изберат чудесни сътрудници и партньори. Е, има и някои дами, които са готови да интригантстват, няма да ви попречат, нито особено ще ви разстроят.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Тази сряда вие и Водолеи имате доста, и то трудни задачи, но няма да се огънете. При Везните влиянията са от понеделник, някои ангажименти също. Вие сте дисциплинирани, стриктни, като ви възложат отговорност, шефове и клиенти са сигурни, че всичко ще е точно изпълнено. Затова не позволявате да ви разиграват с измислени претенции, а в спор доводите ви тежат най-много.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В сряда вие, Телци и Водолеи трябва да избягвате спорове, но дали ще се вслушате в този съвет? Влиянията се засилват през следващите дни, група Скорпиони да уреждат точно финансовите въпроси с приятели, познати и клиенти. Знаете, че сиренето е с пари… Мнозина срещат по-подходящи делови партньори, влиятелни хора дават свобода на творческата им енергия, успяват.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
За сряда имате разни делови идеи, начинанията в повечето случаи зависят от благосклонността на по-влиятелни и богати хора. Стрелците да си гледат задълженията, които вече са поели, на моменти не могат да разчитат на помощ от колеги и познати и въпреки това трябва да се справят. Преценявайте точно рисковете, някои проявяват инициатива, но не на място и на време и… грешат.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Хубава сряда, радвате се на постъпления. При група Козирози парите са важни, а още по-важни – срещите с влиятелни и богати хора, установяват приятелства, включват се в престижни и проспериращи екипи. Заслужавате, много старателни сте при изпълнение на възложените задачи, с желание усвоявате нови професионални умения. При спорове не упорствайте излишно.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В сряда като Везни се натъквате на по-сериозни спънки в работата. Водолеите, Телци и Скорпиони да избягват спорове, в редица ситуации трябва да ловят подходящия момент, да търсят обиколни пътища, за да постигнат желано. Ако специалисти ви съветват нещо, следвайте го без мрънкане, даже да ви е скъпо. В други случаи решете как да преодолеете пречки, без да се месите в интриги.

РИБИ (20.02 – 20.03)
И за вас сряда е хубава, макар че има куп неясноти в работата и е възможно да не се чувствате съвсем уверени. Рибите, които искат да покажат новаторство в дейността, ще имат условия, а и шефове, и клиенти ще оценят високо техните инициативи. Другите от знака ще се радват на добро заплащане и семейна хармония. Дайте си повече отдих вечерта, а на купон се пазете от интриганти.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top