Хороскоп за сряда – 16 ноември

ОВЕН

Домашните задачи днес ще се решават лесно. Наследства и имуществени въпроси, преместване на голямо разстояние и различни семейни и национални традиции ще уреждат успешно. Вие можете смело да се обръщате за морална или друга подкрепа към далечни роднини. Моментът е подходящ за разширяване на кръгозора, укрепване на позициите. Може да се почувствате привлечени от някоя религия. Ако имате желание времето е предразполага да се срещнете с духовници или да се изповядате. Не е изключено да се почувствате духовно озарени.

ТЕЛЕЦ

Благодарение на добри познанства, контакти с авторитетни и влиятелни лица може да не се боите за бъдещето си. Положителен фактор за това може да стане и участието ви в мащабен обществен проект или благотворителна акция, презентация или фестивал. Не се отказвайте от срещи с приятели или от възможност да възобновите връзките си с бивши съмишленици. Те могат да станат неочаквано ваши партньори или дори спътници в живота ви. Избягвайте да приемате финансови предложения дори да ви се струват изгодни.

БЛИЗНАЦИ

Днес може да постигнете реално издигане в кариерата. Контактите и връзките ви с представители на властта и закона, с популярни личности ще бъдат многообещаващи и ползотворни. В същото време не може да се надявате на подаръци от съдбата. Ще получите толкова колкото ви се полага. Постарайте се да вземете всичко, което можете и смятате за нужно от предишния си опит, но твърде е възможно в бъдеще животът ви да е съвсем различен и нищо от миналото да не ви е нужно.

РАК

Днес е един от тези дни, когато можете да си позволите практически всичко. Вашият авторитет ще се утвърди и едва ли някой ще се усъмни във вашите способности. Контактите с чуждестранни партньори, с лица на науката, социална и обществена дейност, политиката, религията, юриспруденцията, медицина, образование, туризъм, международни отношения, реклама. Ще справите успешно с всички творчески начинания. Възможни са щастливи събития, свързани с децата или любовния живот.

ЛЪВ

Днес ще имате успех в делата, свързани с решаването на домашни проблеми, с бизнес или застраховане на имущество. Днес може безпрепятствено да получите кредит за крупна сума, компенсация от застраховка. Не оставяйте без внимание родителите и семейството си дори да се намирате далеч от тях в момента. Не давайте обещания, които нямате намерение или възможност да изпълните. Възможно е да се занимавате с ремонт на дома, но внимавайте за някои загуби или кражби.

ДЕВА

Мнението на партньорите ви днес ще има по-голяма тежест отколкото вашето. Ако навреме осъзнаете това и не ревнувате другите за техния успех вашето сътрудничество може да бъде много ползотворно и перспективно. Намерете опорни точки в преговорите и всичко ще протече безпрепятствено. Моментът е подходящ да получите юридическа или друга консултация за всички необичайни въпроси, свързани със семейството или бизнеса ви.

ВЕЗНИ

Вашето трудолюбие ще бъде възнаградено днес. Не се опитвайте да заставите себе си или другите хора, които работят заедно с вас да се занимавате със скучна и рутинна работа. Емоционалното и идейното вдъхновение днес ще стане най-важно за постигане на успех. Днес може успешно да работите с чуждестранни фирми, образователни учреждения, информационни агенции. Можете да се присъедините към някое оригинално общество или да се занимавате с творческите си идеи.

СКОРПИОН

До късно вечерта ще се радвате на вниманието на Фортуна. Многообещаващ и успешен ден ви предстои. Вие можете да демонстрирате с пълна сила и успех своите таланти и способности. Времето е подходящо за почивка, тържества и рекламни акции. Приятелските срещи ще са интересни и завладяващи за всички. При желание може да се изявите в преподаването, игрите, изкуството, медицината и философията.

СТРЕЛЕЦ

Днес концентрирайте вниманието си върху домашните и семейните въпроси. Работата няма да избяга, а близките ви се нуждаят от вас. Общувайте повече с близките и приятелите си. Потърсете корените си и може да намерите неизчерпаем източник на вдъхновение. Важно и щастливо събитие в семейството ще ви зарадва. Може да посрещнете скъпи гости или да подобрите живота си. Имате шанс да постигнете успех в просветителската и благотворителната дейност. Съветите на по-възрастните роднини ще ви помогнат да се справите в трудна ситуация.

КОЗИРОГ

Днес ще се случват важни събития около вас и някои от тях ще ви засягат пряко. Ще се радвате на успехи на приятели или близки. Може да потърсите помощ за важни за вас проекти. Времето е подходящо за запознанства с интересни и популярни личности и разширяване на кръгозора. Познавателни пътувания и далечни пътешествия ще ви заредят с нови впечатления и ще съберете важна информация, която може да използвате за бъдещата си работа. Най-голям успех днес ви очаква в най-необичайни направления.

ВОДОЛЕЙ

Днес може да разчитате на успех в хазарта и със спечелените пари да закрепите бюджета си. Не е изключено да използвате ресурсите на някоя група, в която участвате, за да реализирате свои проекти. Началниците или деловите партньори ще оценят по достойнство вашия принос към общото дело, но това съвсем не означава, че тяхното признание ще има паричен еквивалент. Възможно е да получите само тяхната благодарност за положения труд с обещанието да получите бонус в бъдеще време.

РИБИ

Днес ще получите максимално удовлетворение от участието си в благотворителен проект. Времето е подходящо за активизиране на международни връзки. При това връзките ви с ярки личности няма да са най-важното за вас. Важното за вас е да популяризирате важна идея или кауза. Моментът е подходящ за дела, свързани с пътешествия или получаване на образование. С успех ще се реализирате в някоя духовна сфера. В любовта днес ще управлявате ситуацията и няма да се поддавате на чуждо влияние.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top