Хороскоп за сряда - 21 септември - DC news

Хороскоп за сряда – 21 септември

ОВЕН

Днес ще постигнете много добри резултати в работата. Домашните проблеми ще изискват незабавната ви намеса. Обърнете внимание на децата си, а също така може да се заемете с ремонт у дома. Средства и енергия не ви липсват. В личните ви отношения не проявявайте нетърпимост и избягвайте споровете. Неблагоприятното стечение на обстоятелствата, неочаквани ситуации и двусмисленост в отношенията ще ви накарат да отстоявате своите принципи и гледна точка.

ТЕЛЕЦ

Днес успешно ще преодолявате всички трудности препятствия по пътя си. Дори и в личния си живот може да поискате да направите някои промени в отношенията и да постигнете пълно разбиране. Може да получите нови финансови възможности и перспективи. Внимателно се отнасяйте към предложенията на деловите партньори. Ако не обмислите всичко може да ви заблудят и да загубите много. Романтична среща ще ви предложи силни емоции. Отдайте се изцяло на завладелите ви чувства.

БЛИЗНАЦИ

Днес може да направите важни стъпки за осъществяване на вашите планове за бъдещето. Ще получите справедливо заплащане за положените усилия. В любовната сфера малко изчакване няма да ви навреди, затова не пришпорвайте събитията. Може да постигнете мир в семейството, съгласие с партньорите, възстановяване на прекъснати отношения. Възможно е вашите планове да се променят в бъдеще.

РАК

Интуицията ще ви помогне да избегнете много неприятности. С лекота ще се впишете в нов колектив, с удоволствие ще започнете нов проект или ще започнете усвояването на нова професия. Не споделяйте своите планове за бъдещето. Не позволявайте емоциите да ви овладеят. За да избегнете грешни решения действайте разумно и обмислено. Моментът е подходящ да се отправите на пътешествие заедно със семейството си. Задължително намерете време за почивка.

ЛЪВ

Кардинални промени в живота ви не се очакват. Предстои ви да решавате някои материални и финансови проблеми. В личния ви живот е възможно бурно изясняване на отношенията. Въздържайте се от прекалени емоции, един конфликт само ще усложни изпълнението на вашите замисли. Запазете спокойствие и с убедителни аргументи сразете своите опоненти. Може да внесете някаква изненада, която да съживи отношенията с любимия човек.

ДЕВА

Днес на работа може да ви изненадват непредсказуеми събития. Някого са уволнили, на друг са предложили по-висока длъжност. Струва ви се несправедливо, че само вие оставате някак си встрани. Запазете спокойствие и вашето време ще настъпи. Скоро ще съумеете конструктивно да проявите себе си. Може междувременно да се сближите с любимия човек. Дълги часове в разговори за вашите мечти и планове за живота ще ви сближи и ще укрепи връзката ви.

ВЕЗНИ  

От сутринта сте настроени войнствено, но сега не е моментът да изяснявате отношенията си с колеги и роднини. Научете се да отстъпвате или общувайте само с достойни хора. В кариерата са възможни някои изменения. Денят е добър за колективни занимания и общуване. Творческите пориви, реализирани днес, може основно да изменят живота ви и да ви издигнат на много по-високо ниво. Не очаквайте помощ от близките си. Ще трябва да действате сами.

СКОРПИОН 

Днес ще трябва да се приспособявате към промените, които стават в дома ви. Финансовите и имуществени въпроси се разрешават успешно, а домашните задължения дори да не ви харесват особено, няма да ви затормозят. В любовта може да действате уверено и смело да признаете чувствата си на човека, когото обичате. Най-вероятно ще ви отговорят с взаимност. Вечерта е подходящо време за романтика и задушевни беседи с близки приятели.

СТРЕЛЕЦ

Много от вас ще започнат да реализират тайните си замисли и планове без особено да афишират действията си. Значителни финансови постъпления ви очакват и може да заделите голяма сума за мечтаното пътешествие. Днес вашата сексуалност и привлекателност ще се вижда дори от разстояние. Едва ли ще успеете да се удържите от безобиден флирт със симпатичен колега. Как ще завърши това неочаквано приключение знаят само звездите.

КОЗИРОГ 

Успех ви очаква в професионалната дейност. Вашата отдаденост и изключителна работоспособност ще окажат влияние на резултатите. Някои трудности не бива да ви тревожат, скоро ще се превърнат в успех. Финансовите въпроси ще се разрешат успешно благодарение на вашите ползотворни усилия. Ако си спестите настойчивите въпроси и безпричинната ревност може да запазите отношенията с любимия човек чудесни както са сега.

ВОДОЛЕЙ

Материалното ви положение е отлично. Може да получите не само премия, но и аванс за нов проект. Пазете се от кражби и мошеничества, особено на многолюдни места. В семейния живот всичко ще решавате в движение. Този подход едва ли ще се хареса на вашата половинка. Сдържайте нервите си, за да не предизвикате конфликти с колеги, приятели и шефове. Това може значително да накърни репутацията ви. Затова търпение и толерантност.

РИБИ

Днес може да бъдете прекалено мнителни и обидчиви. Изключете любовните интриги на работното място. Това няма да свърши добре за вас. С успех ще се увенчаят всички творчески проекти. Интуицията ще ви помогне да решите успешно финансовите и домашните си задачи. Може успешно да се занимавате с предприемаческа дейност или обмяна на информация. Не се уединявайте, а се почувствайте популярен и преуспяващ човек.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top