Хороскоп за сряда – 22 юни

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В сряда вие и Близнаци потърсете съдействие от околните за решаване на по-трудни въпроси. Водолеи и Везни не случайно ви окуражават, че това няма да накърни самочувствието ви на професионалисти. Овните ще се върнат към темата и през уикенда, намират съвет и покровители, измъкват се от заплетени положения. Няма да са малко, за грешките си май ще съжалявате най-вече вие.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Трудна сряда и особено ако се хващате с нови дейности и задачи. Едни Телци се дразнят от критиките на околните, като че ли другите са специалисти по всичко. Работете търпеливо и старателно, нещата ще се изяснят след време. Втора група май ще изчакат да им се усмихне шанс за реализацията на идеи, може да привлекат и сътрудничество на влиятелни дами. И добър съвет стига.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Тази сряда Овни ви подтикват да търсите помощ в работата. При Близнаци, Скорпиони и Риби задачите са доста, а претоварването ще се отразява на тонуса си. Приемайте с отворено сърце нови задачи, усвоявайте умения, но не подценявайте предпазливостта. Някои пропускат „малки” шансове, други са добри професионалисти, но губят, мъчейки се да спечелят зад гърба на колеги.

РАК (21.06 – 21.07)
В сряда предпочитате по-самостоятелни делови изяви, трудностите в работата не ви плашат… Раците могат да разчитат на успех, съответен на старанията им, печалбите ще бъдат задоволителни. Все пак не се увличайте твърде от свобода в екипа, нали ви се ще да направите и стъпка нагоре в йерархията. Някои мислят за ваканция, развлечения, времето е добро, но е нужна и организация.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Сряда не е лека, но вие май не си давате сметка за ред проблеми. Група Лъвове често получават помощ от колеги и познати в трудни моменти, после забравят да поддържат и подобряват начинанията си. Това може да ви изиграе номер, изведнъж да се видите с грижи там, където уж всичко е било ОК. Не винете околните, а засилете бдителността и старанието и особено ако сега сте на път.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Тази сряда уреждайте много внимателно дела, особено ако сте в съдружие, а го внушавайте и на Везни, Водолеи. Девите са прагматични и често гледат самата работа, сега обаче да държат сметка и за настроенията в екипа си. Едни хора в кръга им заслужават окуражаване, други – и забележка, и сръдня. Справедливи сте, добавете и такт. И се съобразявайте със съвет на специалисти за техниката.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В сряда по примера на Деви трябва да уреждате стриктно административни и финансови въпроси. Сега Везните като Водолеи и Овни имат шанс за изява и печеливши делови оферти. Може би някои от знака ще почакат още малко до реализация, трябва да привлекат влиятелна подкрепа, да се впишат в плановете на началници. Парирате колегиални интриги, не чакайте съдействие от околни.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Днес като Близнаци и Риби не се претоварвайте, работа много, напрежението неминуемо се отразява. Група Скорпиони упорстват, въпреки съветите на близки, май се притесняват да изостанат. Има и такъв риск, но по-големият е да не свършите важни неща както трябва, да ви критикуват за смешни грешки. Правете си по-често етапни оценки, наваксвайте пропуски, а после отдъхнете.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В сряда имате нужда от подкрепа, съмишленици, доста работа чака всички, а обстановката в екипа не е спокойна. Стрелците да не изострят споровете даже с близки, когато проблемите бъдат решени, хармонията бързо се възстановява, домашните са от доволни по-доволни. За делови въпроси можете да станете и посредник, шефове ви ценят, приятели ще се вслушат в съвета ви, но не бързо.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Днес и утре имате доста задачи, но и на други помагате, държите се скромно, учтиво. Козирозите сега обръщат повече внимание на настроението на околните, знаят, че ако на душата нещо тежи, човек не се труди най-успешно… Успокоявате, окуражавате, упорствате за своите дела и срокове, това не може да остане неоценено от колеги и шефове. И сте джентълмените в състезания…

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В сряда вие и Везни ще окуражавате и Овни да нови изяви. Добре е да се поучите и от Деви, стриктно уточняват финансови и административни детайли. При Водолеите влиянията са от вчера, дано са преценили точно коя оферта е за тях. Едни да наблегнат и на рекламата, втори кротко ще завоюват внимание на шефове, да не се съмняват в успеха, да забравят бунтарството си.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Днес пестете сили и емоции, като Близнаци и Скорпиони имате много задачи, влизате в спор даже с близки. Рибите са прави да ловят всяка възможност за кариера, но освен другото трябва да се пазят и от недоглеждане, грешки. А някои са твърде увлечени да печелят и пренебрегват партньори, помощници. Втори нека огледат детайлите в работата, предупреждават за скорошни ядове.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top