Хороскоп за сряда – 24 август

хороскоп

ОВЕН

Търпението и упоритият труд не са силната ви страна, но само така ще може да постигнете успех в професионалната сфера днес. Важните преговори по-добре отложете за друг ден тъй като има вероятност да не се разберете с партньорите си. Скоро времето на проблеми и конфликти ще отмине и вие повече няма да бъдете причина за разногласия. Не изоставяйте домашните си задължения. Вечерта ви очакват приятни новини от стари приятели, с които отдавна не сте се виждали.

ТЕЛЕЦ

Пред вас се откриват възможности за израстване в кариерата, но не прибързвайте с решенията, за да не се провалите. Покажете професионалните си качества и не смесвайте личните чувства с деловите решения. Така само ще разрушите кариерата си. Без притеснение оформяйте документите за искания кредит, няма пречки да  го получите. Не губете врме в мечти за любов. Време е за действия особено ако сте срещнали човека, към когото отдавна не сте равнодушни. По финансови въпроси разчитайте на интуицията си.

БЛИЗНАЦИ

Денят няма да е особено спокоен. Трудности и усложнения ще ви принудят да отложите някои дела за дълго време. Проблеми с колеги, които се опитват да ви разиграват, ще ви изнервят допълнително. Опитайте се да приемате непрекъснатите усложнения спокойно и трезво. Проявете максимум работоспособност и усърдие. Стара любовна история ще напомни за себе си и да ви създаде някои проблеми, особено ако вече имате нова връзка или семейство.

РАК  

Склонни сте да драматизирате излишно и да изнервяте обстановката. Едва ли това поведение ще се хареса на колегите ви. Много от тях ви се доверяват и разчитат на вас. Забравете за пътуванията и срочните задачи. Всичко се изплъзва от ръцете ви затова отложете важните дела или ги предайте на някой друг. Възможно е скоро да срещнете очарователен човек, който може да ви накара да изпитате невероятни емоции и да ви стане близък приятел. Не давайте обаче вола на фанатазиите си, за да не останете разочаровани.

ЛЪВ 

Вашето трудолюбие, усърдие и търсене най-накрая дават плодове. Ще получите предложение за смяна на работа или ще получите голям хонорар. Не бързайте да сменяте работата, обмислете предложението внимателно и преценете оправдан ли е рискът и ако всичко ви устройва действайте. Прекалената ви гордост може да ви навреди в контактите с непознати. Ако бъдете по-сдържани може да спечелите благоразположението на влиятелни хора. Вашите роднини може да се нуждаят от материална помощ.

ДЕВА 

Днес ще ви се наложи да се борите с конкуренцията по-ожесточено отколкото сте си мислели, че е възможно. Не се опитвайте да спечелите на своя страна тези, които нееднократно са ви мамили и подвеждали. Не бъдете твърде сантиментални, сега от вас се изисква твърдост и целеустременост. Най-накрая ще бъдете чути от когото трябва и ще успеете да реализирате идеите си. Така ще си осгурите добър приход. Очаква ви съдбоносна среща. Внимавайте да не пропуснете своята любов.

ВЕЗНИ

Днес имате желание да посветите деня на почивка и културни забавления. Работата никъде няма да избяга, особено ако не е спешна, а лятото е в разгара си. Отдихът сред природата ще ви зареди с нови сили  и енергия затова се наслаждавайте. Появяват се много нови приятели и нови задачи, но не бързайте да се захващате с всичко наведнъж. Любимият човек ще ви зарадва с подарък, а вие ще му отвърнете с много любов и ласки.

СКОРПИОН  

За да се избавите от мрачните мисли, може да се заемете с любимото си хоби. Ако успеете да се помирите с любимия, най-накрая ще се убедите, че това е вашия човек, подарък от съдбата. Туширайте назряващите конфликти с колегите. Ориентирайте се добре в ситуацията и вземете добре обмислени решения. Погрижете се за здравето си преди да е станало късно. Вечерта може да отидете на кино или концерт.

СТРЕЛЕЦ

Ако плановете ви днес се разминават с това, което иска близкият ви човек струва си да направите отстъпки. Особено ако искате заедно да отидете на почивка сред природата. Финансовата ситуация не е безоблачна, но може би скоро това ще се промени към добро. Не търсете подтекст във всичко, което казват колегите ви днес и не се опитвайте да им натрапвате вашите идеи. Те ви ценят и уважават. Уважавайте ги и вие.

КОЗИРОГ

Може би днес ще получите предложение за работа, за която отдавна мечтаете. Не изпускайте този шанс, затова бързо се съгласявайте и не размисляйте. Ще ви се наложи да похарчите доста пари днес, но ще си заслужава. Мебелите, нови дрехи или оборудване за бизнеса ще оправдаят вложените средства.  Семейната атмосфера ще зависи много от вас затова не предавайте мрачното си настроение на близките си. Ако сте поканили гости се погрижете навреме за всичко. Може да измените живота си към по-добро.

ВОДОЛЕЙ

Чувствате се изморени от работните и битовите задължения. Позволете си заслужен отдих в атмосфера на спокойствие, уют и топлина. Ще бъдете особено щастливи ако с вас е любимия човек. Въздържайте се от решителни действия днес, най-добре в тишина и уединение обмислете нещата и вземете единствено вярното решение. Ще ви трябва доста търпение и време, за да регулирате финансовото положение. Не давайте пари на заем и ограничете разходите.

РИБИ 

Творческото ви вдъхновение  днес може да получи реална изява особено в изкуството, литературата, педагогика или политика. Отдавна забравено хоби или увлечение може да ви накара да се почувствате отново щастливи. Не е желателно да повдигате наболели въпроси при общуване с околните, за да не провокирате конфликти. Възможно е любимия да ви изненада с желано предложение. Вечерта може да ви се прииска да си починете в уединение и на спокойствие да обмислите плановете си за бъдещето.

Подобни статии

Top