Хороскоп за сряда – 25 май

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Днес и утре се държите по в сянка, не е време да се месите в спорове на околните. Няма и как, част от Овните получават отговорни задачи от шефове, отваря им се възможност за професионално израстване и добри печалби. Ще се възползвате, някои привличат вниманието и на нови работодатели, и от малки проекти се вижда какъв потенциал имат за дейност в екип, а и самостоятелно.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В сряда се пазете от спорове с околните, с нищо няма да засилят позицията ви в работата, а и вкъщи. Телците да се вслушват повече в съветите на другите специалисти, ще си спестят проблеми с техника, финанси. Не че иначе няма да се оправите, ще можете, но ще има излишни приказки, напрежението може да се отрази на тонуса ви, партньорствата, желанието за изява. Е, спестете си го…

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Тази сряда Риби ви напомнят да не споделяте много и деловите, и личните си идеи. Близнаците имат късмет да се присъединят към добър колектив или внимателно си подбират подходящи бизнес партньори. Все пак доста енергия и нерви ще идат, за да поддържате работата на голям екип. Ако друг е шефът, ще се чувствате по-уверени, всичко е планирал, а печалбите не са за оплакване.

РАК (21.06 – 21.07)
До края на седмицата трябва да внимавате с натоварването, май поемате много ангажименти, а подценявате възможности за сътрудничество. Раците, които се хващат с нови проекти, бързо ще се тонизират от мащабните задачи, а и от шанса да спечелят, да привлекат обществено внимание. Е, все пак се щадете, а и си правете етапни оценки, иначе малките грешки се трупат и ще ви изложат.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В сряда вие и Деви имате куп задачи, не отклонявайте молби на близки за съдействие. При Лъвовете влиянията се задържат, ако са попаднали сред по-опитни колеги, да се поучат от техния начин на работа. Ако вие сте по-умели, не дразнете другите с вирнат нос, и разбирателство е важно, не само парите и личната кариера. Заедно ще напредвате по-леко, бързо ще се убедите в това.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Тази сряда като Лъвовете сте потънали в делови ангажименти, помагайте си с колеги, познати, пък и с непознати. Късметът на Девите е осезателен, да не се връщат към минали истории и да не търсят разплата с хора, които навремето не са ги подкрепяли или са им слагали бариери. Ако сега се натъкване на някакви пречки, с голяма точност ще определите приоритета си и ще успеете.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Хубава сряда, много внимателно уреждате административни и финансови въпроси. Вероятно ще сте доволни и от отбелязания професионален напредък. Група Везни далновидно си гарантират успехи, търсят дискретно съдействие от покровители, близки. Не ламтите за кариера, която не ви подхожда, а показвате завидно майсторство, пък ако трябва – и познания за задкулисието.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Тази сряда темпото ви не е много високо, но пък усилията ви са резултатни, ще бъдете доволни и от печалбите. Някои Скорпиони сега имат възможност да развият дейност, близка или свързана с тяхно хоби, ще се изявят убедително. Втори преодоляват трудности в работата, привличат влиятелна подкрепа за идеите си, печелят важни партньори и съюзници. Гоните реалистични цели.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В сряда вие и Водолеи следва да бъдете по-отстъпчиви и гъвкави, за да прокарате деловите си идеи. Група Стрелци обаче гонят кариера и печалби, не се съобразяват с предупреждения на специалисти или смятат направени им услуги за нещо вечно. Не е така, ако не поддържате високото ниво в работата си, разочарованията бързо ще ви отрезвят. Има клюки, но и правдиви упреци.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Сряда не е лека и за вас, доста от деловите ви идеи сега не предизвикват очаквания интерес. Козирозите да не упорстват за самостоятелна изява, по-разумно е да се присъединят към дейността на утвърден екип. И за това ще има доста кандидати, но вие сте предпазливи, тактични и ще си осигурите добра позиция, за изпълнение на задачите разчитате само на знанията и уменията си.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В сряда като Стрелците бъдете по-гъвкави при прокарване на идеите си, за някои още не е и време. Част от Водолеите се мъчат да представят други свои намерения като цели за техния екип, дали ще убедят колеги, познати, роднини. Стъпка по стъпка ще осъществите желаното. Дамите от знака обаче нека да се съобразяват с плановете на половинката, важна е и хармонията с най-близките.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В сряда подсказвате и на Близнаци да не говорят много за своите вълнения и надеждите. Рибите, които си търсят работа или са на ново място, ще хвърлят доста енергия за изпълнение на задачите и ще останат доволни от резултатите. Вероятно е да откъснете и малко време да се насладите на природа, интересни места, разбирателство се с околните. Засега в любовта не бързайте с решения.

Подобни статии

Top