Хороскоп за сряда - 28 септември - DC news

Хороскоп за сряда – 28 септември

ОВЕН

Посветете деня на спокоен отдих, разширяване на кръгозора , познавателно и интересно пътуване и размишления. Интересни запознанства ще се превърнат в трайно приятелство и делово сътрудничество. В любовта ви се иска малко екзотика и нестандартни забавления. Бъдете внимателни със случайните контакти, за да не се озовете бързо в кабинета на личния лекар. Общуването с приятелите ще ви позволи да споделите своите идеи и замисли и да чуете техните съвети и мнения по този въпрос.

ТЕЛЕЦ

Моментът е подходящ да обмислите плановете си за бъдещето, засягащи не само професионалния ви , но и личния ви живот. Вашите емоции и разум се намират в пълна хармония и това ще ви позволи да се справите с работата си и да се придвижите напред към реализирането на мечтите ви. Нова работа едва ли ще намерите днес, но затова пък с успех ще приложете таланта си в реализирането на творческите си замисли. Денят е идеален за романтично предложение към любимия човек.

БЛИЗНАЦИ

Оставете се на течението и не се разпилявайте по разни несъществени занимания. Очаква ви признание от колегите и ръководството и кой знае може би очакваното повишение най-накрая ще се случи. Вечерта може да прекарате с любимите си същества, приятели и роднини. Независимо от безкрайното звънене на телефоните и препълнената електронна поща отделете внимание и на семейните дела. Ако можете да се откъснете от работата една разходка на чист въздух ще повдигне настроението и самочувствието ви.

РАК 

Не изпадайте в блажена леност и не бездействайте. Така ще изпуснете шанса да промените живота си към добро. Съсредоточете се върху работните задължения и текущите дела. Може да се наложи да поемете отговорност не само за себе си, но и за хората които са около вас. Не пропускайте нюансите, от които зависи вашето финансово положение. Контролирайте разходите си. Вечерта ще се впуснете в невинен флирт, който впоследствие може да прерасне в нещо много по-сериозно.

ЛЪВ

Немалко предложения за работа и делови партньорства ще ви засипят днес. Разглеждайте внимателно всички, за да определите тези, които са съществени и важни и кои второстепенни. Ако се отдадете на учене или се потопите в научната сфера, ще постигнете морално удовлетворение от свършената работа. Не се впускайте в любовни авантюри или рисковани начинания. Не е изключено жените да направят интересни запознанства.

ДЕВА

Ако правилно разпределите времето си ще успеете да изпълните всичко, което сте запланували за деня. Слънчевото ви настроение ще зарази околните и те с радост ще ви помагат с огромния обем работа. Ще успеете да реализирате потенциала си и до постигнете добри резултати. Финансовото ви състояние ще се подобри. Интересна работа и нова любов се появяват на хоризонта. Какво повече може да си пожелаете днес.

ВЕЗНИ

Позитивното мислене ще направи живота ви по-ярък и интересен. Ако можете отложете рутинните задължения и прекарайте в уединение и тишина. За да изключите грешни решения не позволявайте на силните емоции и чуждо влияние да ви обсебят. Близък приятел се държи странно напоследък. Опитайте да изясните причината за това поведение спокойно и без нерви. В любовта бъдете неотразими, изненадайте любимия човек с романтичен подарък.

СКОРПИОН

Ако се отправите на пътешествие ще се заредите с много приятни впечатления и ще се запознаете с интересни и талантливи хора. Следобед може да финализирате делата с покупко-продажба на имущество, дарения и наследства. Финансовото ви положение е стабилно и може да си позволите някои неща, които отдавна желаете. В любовта може да се отдадете на завладелите ви емоции. Твърде вероятно ново запознанство с времето ще се превърне в нещо трайно и красиво.

СТРЕЛЕЦ 

Огромна подкрепа ще ви окажат най-близките приятели. Знаете, че винаги сте разчитали на тях ако изпаднете в беда. Ограничете общуването с непознати и не подписвайте договори с чуждестранни фирми. Не се мръщете и не въртете страдалчески очи ако шефът ви възложи да решавате много задачи и въпроси на фирмата, добросъвестният труд ще бъде възнаграден. Съдбата ви се усмихва и може да срещнете вашата половинка.

КОЗИРОГ

Бъдете внимателни в работата си, за да не допуснете грешки. Въпреки че вината може да не е изцяло ваша, а отчасти на другите колеги, вие ще се наложи да се оправдавате пред шефа си. Всички делови преговори и важни срещи най-добре насочете за първата половина от деня. По-късно през деня неочаквани известия може да променят плановете ви. Посветете време на себе си и външния си вид. Малко глезене няма да ви е излишно.

ВОДОЛЕЙ

Ако решите да се заемете с ремонт и промяна на интериора всички близки с ентусиазъм ще ви подкрепят. Възможно е да получите незначително, но все пак приятно постъпление по сметката си. Днес сте настроени по-скоро за творческа работа отколкото за рутинни задължения. Може да отделите време и да анализирате досега свършеното и да начертаете плановете си до края на годината. За по-късно през деня може да насрочите някои неотложни делови срещи.

РИБИ  

Тези от вас, които са заети в сферата на изкуството, рекламата или музиката, ще успеят да постигнат успех. Пътувания, много приятни впечатления и бурни овации ви очакват. Откъснете се за малко от всекидневните проблеми и грижи и ще почувствате прилив на сили. Романтичните приключения ви изкушават, но преди да се отдадете на завладелите ви чувства, се погрижете за задълженията си. Пазете документите си и не се разсейвайте.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top