Хороскоп за сряда – 29 юни

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В сряда като Лъвове прокарвате тактично и търпеливо идеите си в работата и у дома. Те са хубави, но позицията ви не е да нареждате и изисквате, в редица случаи успехът ще е на косъм до последната минута. Овните да не се дразнят от критика, а да търсят градивното в нея, сега наистина е по-добре да действат в съгласие с околните, да бъдат предпазливи и заради тях, тогава планът е ОК.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В сряда вие и Скорпиони ще уреждате делови и финансови въпроси, пречките не са малки, но ще се справите. Група Телци току си припомнят стари несполуки, преживяват ги пак. Не помага, съсредоточете се в сегашните си задачи, огледайте се кой може и наистина иска да ви подкрепи. Има такива хора и стъпка по стъпка ще постигнете висок резултат, трудностите отминават.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
И в началото на юли наблягайте на обединението с колеги, познати, съседи, възникват ненадейни проблеми. Доста Близнаци пазят спокойствие, делата лека полека тръгват в правилната посока, избягват щети. Не ви е лесно, трябва да насърчавате и близки да загърбят дребни спорове, проблеми. Ще ви слушат, а вас това ви прави още по-уверени в нещата, които борите. От общ интерес са.

РАК (21.06 – 21.07)
В края на юни внимавайте обичайното ви желание да изпипвате деловите задачи да не стане дразнеща дребнавост. Група Раци имат нужда от подкрепа на влиятелни хора, да ловят всеки жест на шефовете, да напомнят за идеите си. И не се изкушавайте да уреждате кариерата си зад гърба на партньори, колеги, търпението е по-резултатно. За всяка техника следвайте съвет на специалисти.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Тази сряда вие и Овни не сте в много силна позиция, дали да не си позволите кратка пауза и даже отпуск? При доста Лъвове влиянията ще се чувстват и в началото на юли, ако са решили да останат на работния си пост – да се готвят и за критики. Улавяте бързо шансовете за изява, но за да постигнете максимални резултати – отстъпете, подгответе се, сега печалбите не идват само с хрумките.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Днес Стрелци ви подтикват да гоните амбициозни планове за обществена и делова дейност. Девите са спокойни за финансови и служебни неща, но да не парадират пред колеги и познати. На вас как ви е драго, когато влиятелни хора ви протегнат ръка? Сега също има възможност да обедините усилия за общи и доходни изяви, проявете сговорчивост, и другите споделят чудесни замисли…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Тази сряда избягвайте спорове, колкото и да сте прави, няма да можете да прокарате идеите си с разправия. Везните ще засилят бдителността, ако сега работят в екип, дават си сметка, че колегите им не са много опитни или не са предпазливи. В едни случаи заобикаляте някои пречки, а в други трезво ще прецените: по-добре да отложите делови начинания, опонентите са по-силни.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В сряда вие и Телци трябва да обърнете много внимание на финансови и административни въпроси. Група Скорпиони сега се стремят да стабилизират доходите си, Риби едва ли ще се похвалят с такъв успех. Бъдете по-бдителни, някои колеги и партньори са склонни да играят двойни игри, за да ви ощетят. Няма да стане, вие показвате, че работите майсторски и си заслужавате парите.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Сега амбицирате и Деви за по-сериозни промени в деловата и обществената сфера. Водолеи също искат обновление, така че е по-добре да обедините усилия. Само че Стрелците да забравят всяка припряност, важно е да следват настроенията на хората в екипа си, обективните условия. Ще изпълните стъпка по стъпка поставените ви задачи и мнозина ще завидят на успеха ви.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
От вчера сте потънали в делови идеи, които изискват бързо и точно изпълнение. Козирозите да не се хвърлят само в работа по новите задачи, има и стари, които трябва да бъдат довършени. От друга страна, някои колеги не са стриктни в своята дейност, отразява се на екипа. Напомнете задълженията им с такт, пък и помагайте, не е уместно да се загърби отдавнашно сътрудничество.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В сряда уж поддържате равномерно темпо, но като Стрелци замисляте доста промени в дейността, с която се заемате. Водолеите да действат предпазливо, за да разчитат на успех. Част от знака виждат и обективните пречки, и грешки на колеги и познати, набелязват си план, а после се отклоняват от важни неща. Не подценявайте риска и не отлагайте мерки, които ви застраховат и от натиск.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Тази сряда като Скорпиони се стремите към по-високи печалби, но едва ли ще ги постигнете, ако не приемете някои нови делови оферти. Рибите ще имат шанс и за кариера, и за пътувания, така че точно да претеглят нещата, вероятно ще им бъде приятно да променят досегашния си работен режим. Вечерта може да ви поканят на купон, ще се забавлявате много, сред природа – още по-добре.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top