Хороскоп за сряда – 3 август

ОВЕН

Деловите пътувания и далечни пътешествия ще са особено благополучни. Преговорите ще бъдат успешни, ще съумеете да подготвите вички необходими документи и да уговорите изгодни условия. Бъдете внимателни приобщуването. Обмисляйте думите си добре, за да не бъдете разбрани погрешно или да предизвикате ненужен конфликт. Не е изключено случаен контакт или запознанство да окажат влияние на бъдещи финансови печалби. Ще имате успех в търсене на нови източници на доход или преход към нова дейност.

ТЕЛЕЦ

Днес сте малко разсеяни и ще ви бъде трудно да съберете мислите си и да вземете адекватни решения. Разчитайте на партньорите си, за да се ориентирате правилно в ситуацията. Важно е да определите правилно целта си, за да получите удовлетворителни резултати. Възможни са някои усложнения с приятелите заради вашето чувство за собствено достойнство, което те могат да изтълкуват като високомерие и гордост. Старайте се да не трупате отрицателни емоции.

БЛИЗНАЦИ 

Важно е да отделите внимание и на дребните неща, свързани с вашата работа. Запишете си всички задачи за деня и следете за изпълнението им, за да допуснете пропуски и грешки. Пътуванията и пътешествията няма да ви донесат удовлетворение. Не се доверявайте на непроверена информация, избавете се от ненужни контакти. Съсредоточете се върху ежедневните си задължения и проектите с колегите си. Възможни са разочарования и провали не само в работата, но и в личния ви живот.

РАК  

Социалният ви живот няма да бъде еднозначен. Денят е подходящ за контакти с нужни и полезни висшестоящи хора. Възможно е да ги спечелите за своите планове и да получите финансова подкрепа. Вашата активност ще привлече вниманието на началниците, но може да предизвика и вашите конкуренти или недоброжелатели. Ще се наложи да защитавате позициите си в обществото. Ново запознанство или примамливо предложение ще разнообразят живота ви и ще подобрят материалното ви положение.

ЛЕВ 

Ще се наложи да проявите самообладание и сдържаност, за да се справите в спорна ситуация. Чувствате се уверени в себе си, но ще се наложи да направите компромис, за да постигнете желаните резултати. Разчитайте само на себе си. Съветите и помощтта на приятелите ви само ще ви объркат. Оригиналните идеи ще бъдат приветствани от околните. Успешни търговски операции и започване на нови проекти, но не забравяйте да контролирате процесите. Ще се наложи да вземете важни решения в личния си живот.

ДЕВА 

Вашето чувство за отговорност ще ви ръководи днес. Проявете мъзрост и такт, за да избегнете необмислени действия. Денят е подходящ за планиране на предстоящи проекти, свързани с работа или почивка. Детайлната разработка на действията ви ще ви спести много недоразумения и неприятни спънки. Овладейте ситуацията и я насочете в желаната посока, за да не си изгубите деня в напразни занимания. Благоприятен ден за покупки. Постарайте се да приключите споровете с роднини или близкия човек.

ВЕЗНИ 

Кариерата ще заеме основно място в мислите ви днес. Забравете големите си амбиции и се постарайте да запазите това, което вече сте постигнали. Изключете предрасъдъците си и погледнете трезво на действителността, само така ще можете да вземете правилни решения за по-нататъшното си развитие в професионално отношение. При общуването си с околните, особено по-висшестоящи по социален статус, проявете сдържаност и любезност. Вероятни са и неприятни моменти при пътувания или в отношения с чуждестранни партньори.

СКОРПИОН

Денят не е удачен за търсене на нови източници на финансиране, започване на нови проекти. Плановете ви ще търпят неочаквани промени и начинанията ще се объркват. По-добре довършете започнатото. Изплатете старите си дългове преди да влизате в нови финансови взаимоотношения с кредитни институции. Ще се наложи да решавате проблеми със стари дела или да ви проверяват данъчни или контролиращи органи. Спазвайте законите, това е необходимо условие за успешна работа.

СТРЕЛЕЦ 

На работа и у дома нещата се развиват относително стабилно. Вашата съобразителност и умението ви да намирате нестандартни решения и пътища  за справяне с проблемите ще ви осигури успех във всяко начинание. Не се очаква обаче някаква финансова облага. Проявете прагматизъм и внимание в тази сфера, за да стабилизирате положението си. Възможно е личния ви живот да се преплита с професионалната дейност, което може да доведе до промени в социалното ви положение.

КОЗИРОГ

Трудно ще намирате партньори тъй като се боите, че няма да бъдете разбрани. Не се отвличайте в ненужни подробности и не си губете времето в празни разговори. Изпуснатото днес трудно ще наваксате в бъдеще. За да стабилизирате финансовото си положение, ще се наложи да коригирате разходите си и значително да ги съкратите. Нереалните ви планове и илюзорни желания могат да станат причина за значителни загуби. Някои от вас ще бъдат принудени да направят избор между любовните страсти и общественото положение.

ВОДОЛЕЙ

Семейни проблеми ще наложат професионалните ви задължения да отидат на втори план. Отношенията с близкия ви човек ще претърпят криза и е възможно да бъдат окончателно прекъснати. Първата половина от деня е подходяща за успешно полагане на изпити. Особено успешни ще са заниманията с точните науки. Избягвайте пътуванията и общуването с непознати хора. В професионалната дейност не са изключени големи финансови загуби. Не си струва да се отпускате, независимо, че сте уверени в своите способности.

РИБИ

Предстоят ви много пътувания, контакти и преговори, запознанства. Повишената ви емоционалност и импулсивност може да ви направи невнимателни зад волана. Постарайте се да не разпилявате силите си в маловажни срещи и разговори. Проявете сдържаност в емициите си, дори и най-малката неприятност може да ви изкара от релси. Денят е особено подходящ за духовно развитие и самоусъвършенстване. Всичко замислено и планирано ще ви донесе успех в бъдеще.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top