Хороскоп за сряда - 31 август - DC news

Хороскоп за сряда – 31 август

ОВЕН 

Вероятно ще се наложи да играете ролята на психолог и вашите съвети ще помогнат на другите да се справят с драмите в личния си живот. Днес ще имате възможност да докажете, че идеите ви не са чиста фантазия, а имат напълно реално приложение. Потърсете съмишленици и ще успеете да ги осъществите. Финансовите операции ще се окажат печеливши. Внимателно анализирайте всичко случващо се в професионалната сфера. Може да видите шанс за постигане на успех в кариерата.

ТЕЛЕЦ 

Очакват ви отлични резултати в работата, нови контакти и романтични запознанства. Упоритостта и трудолюбието ви ще помогнат да постигнете целта, която отдавна преследвате. Решително вървете по набелязания път, но бъдете внимателни за подводни камъни. Личния ви живот се подрежда като в красив роман. Само не споделяйте твърде много с „приятели”. Изобщо денят ви няма да е скучен и монотонен.

БЛИЗНАЦИ  

Не е нужно да предизвиквате завистта на приятели и колеги. Повече мълчание няма да навреди, а безспирното бъбрене и споделяне за пореден път ще ви изиграе лоша шега. Вероятно днес ще получите изгодно предложение за нова длъжност с отлично заплащане. Дори не си помисляйте да отказвате. Денят е подходящ за решаване на проблеми, свързани с документи и финанси. Може да се отдадете на почивка заедно с близките си и това ще ви зареди с безброй нови впечатления и радостни емоции.

РАК 

Вероятно ще ви изненада неприятно поведението на човек, с когото досега сте се разбирали добре. Абстрахирайте се от негативните емоции и лошите мисли. По-добре се потопете в работата. Разгледайте внимателно търговските и финансовите предложения. Въздържайте се от обещания, особено към любимия човек, за които сте сигурни, че няма да успеете да изпълните. Вечерта, за да разсеете умората от напрегнатия ден, се разходете из града или се отдайте на любимо занимание.

ЛЪВ 

Разгледайте детайлно всички задачи, които са се натрупали през последната седмица. Успехът очаква тези, които мислят неординарно, имат богата фантазия и не се боят от експерименти. Не се отпускайте и не се поддавайте на излишна сантименталност. Това може да ви навреди или да се възползват от вас. Твърде е възможно днес да промените отношението си към човека, когото силно обичате и цените. Не бъдете прекалено придирчив към близките си, за да не предизвикате спорове.

ДЕВА 

Много планове днес ще се реализират без проблеми. Имате възможност да сключите изгоден договор със задгранични партньори и това значително ще увеличи финансите ви. Довършете старите дела и спокойно се отдайте на почивка. В личния си живот сте готови на такива жестове, които ще удивят всички около вас и най-вече любимия човек. Ако и занапред бъдете така оригинални и импулсивни то късметът в любовта няма да ви напусне.

ВЕЗНИ

Бъдете внимателни с парите днес. Дори да получите голяма премия това не означава, че трябва да похарчите всичко на мига. Безмислените покупки няма да ви доставят удоволствие за дълго. По-добре идете на чудесен уикенд с любимия човек. В кариерата ви очаква успех, за който сте работили упорито и повишението няма да ви изненада. Шефовете ще са доволни от вас и вие от тяхното признание.

СКОРПИОН 

Решили сте да смените не само работата, но и жилището си. Така желаете промяната, че и най-близките ви хора няма да ви разубедят. В семейството и любовта нещата се нареждат така както искате. Не проявявайте прекалени капризи, за да не разочаровате любимия човек. Кратко пътуване ще ви зареди с нови емоции и ще разведри напрегнатото ви ежедневие. Не злоупотребявайте със служебното си положение, за да не си навлечете сериозни проблеми.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще бъдете активни и готови за работа,  ентусиазмът ще ви стигне не само за работния ден, но и за вечерта. Имате желание да участвате във всички мероприятия,  които стават в града. Най-важното е да си направите план и да определите приоритетните си задачи, за да не се загубите в лавината неотложни дела. Докато се забавлявате с приятели може да срещнете влиятелни хора, които да ви помогнат да осъществите някои свои идеи.

КОЗИРОГ  

Смело започнете борба с конкурентите. Така не може да продължава. Вие с труд сте постигнали всичко, а някой се опитва да заеме вашето място и да се възползва от всичко наготово. Не отлагайте нищо и довършете започнатите дела. Позволете си малко нови неща в живота си. Нови познати и събития ще ви разведрят. Отношенията ви с любимия се развиват чудесно и може да решите да свържете живота си с него.

ВОДОЛЕЙ 

Трудно е, когато осъзнаете, че близък приятел ви е лъгал. Не драматизирайте ситуацията и се опитайте да се освободите от лошите мисли. Не разваляйте отношенията си с шефовете си заради това, че може би не ви е оценил както си мислите, че заслужавате. Финансовите дела вървят добре и това е повод да се радвате и по-лесно да приемате неприятните моменти. Починете си добре и утре ще се чувствате готови за нов ден и нови неща.

РИБИ 

Измъчва ви безпокойство, защото ви е трудно да изберете между кариерата и любовните отношения. Трябва ви реален план за действие и може да се посъветвате с близък човек, за да решите какво да предприемете. Не е нужно да избирате едното или другото. Може да намерите компромис, който няма да нарани ничии чувства. Откъснете за малко от работата, овладейте емоциите си и ще намерите правилното решение.

 

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top