Хороскоп за сряда - 5 октомври - DC news

Хороскоп за сряда – 5 октомври

ОВЕН

Труден ден ви очаква. Нуждаете се от уединение и време да се съсредоточите върху проблемите в личния си живот. Търпението и трезвата мисъл ще са ви от полза и в резултат отношенията с близките ви хора ще се хармонизират. С огън и страст успешно ще завоювате сърцето на любимия човек. Действайте активно и не изпускайте щастието. Днес работата в екип ще ви донесе по-голям успех от индивидуалната работа.

ТЕЛЕЦ

Обърнете внимание на дребните детайли в професионалната сфера. Не търсете начин да укрепите позициите си и не проявявайте прекалена инициатива и настойчивост. Благоприятен ден за бизнеса и за сключване на сделки. Ако получите подходящо делово предложение не се двоумете дълго. Вашата практичност ще помогне да направите покупки и да спестите средства. Проявете тактичност в общуването с роднините и ще изгладите отношенията си.

БЛИЗНАЦИ

Днес с успех ще можете да реализирате идеите и плановете си. Пазете намеренията си в тайна от другите. Страничното влияние може значително да затрудни постигането на успех. Командировките, пътуванията и всяко движение ще ви зарадват и разведрят. Най-приятно ще е времето, което може да прекарате с близките си. Внимателно се отнасяйте към финансите си, за да не се окажете в затруднено положение.

РАК

Днес не разчитайте на промяна и разширяване на сферата на дейност. Няма да получите реална подкрепа на желанията си. Могат да възникнат непредвидени разходи, свързани с покупката на жилище или други предмети за бита. Пътуванията са неблагоприятни. Обърнете внимание на личния си живот. Една вечер с любимия човек в тиха и спокойна атмосфера ще заздрави връзката ви.

ЛЪВ

Не се преуморявайте днес. Пазете здравето си и се заемете само с най-важните задачи и семейни задължения. Денят е отличен за далечни пътувания затова не се колебайте. Стягайте куфарите и се отправяйте на пътешествие. Илюзии и откровени измами може да объркат финансовото ви състояние. Почивайте повече и ако укротите егоизма си отношенията с любимия човек ще се развиват чудесно.

ДЕВА

Напрегнат ден ви очаква. Затова намерете време за почивка между важните задачи, с които трябва да се справите днес. Отношенията с партньорите са непредсказуеми и това ви безпокои. Незачита-нето на йерархията на работното място ще ви донесе проблеми с шефовете. Практичността ще ви накара да вложите пари в изгоден проект, който ще ви донесе материално и морално удовлетворе-ние. Не бъдете прекалено емоционални и капризни в любовната сфера.

ВЕЗНИ

Импулсивността ви днес само ще ви навреди. Не отказвайте и най-малката помощ и финансова подрепа. Скоро финансовата ситуация ще се подобри и лесно ще върнете дълговете си. Съвместната работа с партньорите ще се увенчае с успех. Ще напрвите още една крачка напред в професионално си развитие. В отношенията с близките ви всичко се развива благополучно. Атмосферата у дома е хармонична и благоприятна за всички.

СКОРПИОН

Бъдете по-грижовни и внимателни към близките си хора и те ще ви се отплатят с любов и уважение. Не се оптивайте да свършите всичко наведнъж, за да не рухнете от умора вечерта. Проявете практичност в покупките и вземете само нужните ви неща. Вечерта може да поканите на среща човек, към когото отдавна сте привлечени. Някои от вас може да се заинтересуват от йога или дихателни практики и с успех да ги приложат.

СТРЕЛЕЦ

С успех ще започнете собствен бизнес. Може да прецените резултата от придишните си не съвсем успешни действия и да промените плановете си. Трябва да потърсите надеждни и опитни партньори, с които да обедините финансите и дейността си. Може да разчитате на помощта на близките си и на приятелите. Очакват ви делови и романтични запознанства. Зарадвайте децата с приятни подаръци.

КОЗИРОГ

Очаква ви ярък и запомнящ се ден. Събитията ще се развиват с такава скорост, че главата ви ще се завърти. Творческата искра ще ви помогне да постигнете успех и да привлечете нужните ви хора за вашите проекти. Не се страхувайте да променяте плановете си дори ако останалите не разбират защо го правите. Отложете пътуванията, подписването на документи и финансовите разходи.

ВОДОЛЕЙ

Финансовото ви положение е стабилно и това ще ви позволи да върнете дълговете си. Възможно е днес да не ви се работи много и да си позволите кратък флирт с очарователен колега. Хирургични операции и оздравителни процедури може да се правят само в екстрени ситуации иначе са противопоказани. Неочаквано известие или неразбирателство с близък човек можа напълно да промени плановете ви за вечерта.

РИБИ

Вземете се в ръце и свършете работата, която постоянно отлагате. Колегите ви ще останат шокирани от енергията и интелекта ви. Творческият подход към работата ще даде отлични резултати. Следобед може да си позволите почивка и да се отдадете на по-приятни занимания. Не задълбочавайте дребните неразбирателства с роднините. Скоро всичко ще стане ясно. Не лишавайте от внимание и най-малките.

ИЗТОЧНИК: astrovega.org

Подобни статии

Top