Хороскоп за сряда – 9 ноември

ОВЕН

През този ден насочете всичките си сили към личния бизнес. Договаряйте се с партньорите, решавайте въпроси с доставчици и контрагенти. Ако пропуснете благоприятните възможности и печалбата ще е малка. Домашните проблеми може да обсебят вниманието ви. Правилно разпределете разходите и реалните си доходи. Близките ви ще ви помогнат да се справите с проблемите и ще ви убедят в своята преданост. Далечните пътувания ще са ползотворни. Вечерта се посветете на любимия човек или на интересно хоби.

ТЕЛЕЦ

Днес ще решавате много проблеми и кризисни ситуации. Възможни са разногласия с любимия човек. Тактичността и откровения разговор няма да позволят на обидата и ревността да вземат надмощие. Вашата работоспособност е безкрайна и днес финансите ви ще се увеличават пред очите ви. Преди да се заемете с нови проекти довършете всичко започнато. Не се препоръчва днес да се сключват сделки или да правите скъпи покупки. Ще загубите повече отколкото ще спечелите.

БЛИЗНАЦИ

Денят ви ще бъде изпълнен с приключения и интересни срещи. Не мислете за това, което е останало в миналото. В това число и за неотдавнашната раздяла с любимия човек. Животът продължава и ще имате още много шансове. Не се поддавайте на мрачните емоции и бъдете внимателни ако ще пътувате. Творческият подход към работата ще ви даде нови идеи, които с успех ще претворите. Нужно е само отново да възвърнете вярата в себе си.

РАК

Само интуицията ще ви помогне да намерите изход от неразрешима ситуация. Проявете се кати ситински реформатор и ще привлечте на своя страна много съмишленици. Не отказвайте и най-малката и скучна работа. Не се знае къде ще постигнете успех. В личния ви живот ви очаква буря, но вие успешно ще се справите с нея. Рязката смяна на настроението ви днес ще предизвика вътрешно напрежение и напрегнати отношения с околните. Затова се разходете сред природата или отидете на църква.

ЛЪВ

Не проявявайте излишна доверчивост или наивност по някои житейски въпроси. Това може да доведе до грешки в работата или да създаде препятствия по пътя към набелязаната цел. Бъдете внимателни с деловите партньори и не се осланяйте на чуждото мнение. Откажете се от рисковани операции и ненадеждни партньори. Само така ще постигнете успех днес. Проявете търпение при решаването на лични въпроси. Нещата се развиват толкова непредсказуемо, че може да помислите, че сте влезли в някаква черна серия.

ДЕВА

През първата половина от деня може да изпитате истинско удовретворение от творческата дейност. Ако успеете да изпълните своите обещания и да изпълните договореностите си това ще предразположи към вас дори конкурентите ви. Не разчитайте обаче на чужда помощ при разрешаване на финансови проблеми. Ще трябва да се справите сами. Личният ви живот е изпълнен с тревоги, противоречие и взаимно недоволство. Постарайте се да допускате до себе си само достойни хора.

ВЕЗНИ

Не се опитвайте да манипулирате хората, за да не изпитате върху себе си негативите. Бъдете внимателни ако се наложи да пътувате днес. Рязка смяна на настроението може да ви въвлече в спорове и конфликти. Денят е добър за работа със средства за масова информация, четене на лекции или пътешествия. Обърнете внимание на дома си, децата и укрепване на отношенията в семейството. Любовта и вниманието на любимия човек ще ви помогне да се справите с негативите на деня.

СКОРПИОН

Дори и най-малкия пропуск от ваша страна днес може да доведе до сериозни проблеми в личния бизнес. Ако играете по чужди правила може да спечелите много повече отколкото сте се надявали. Дерзайте и и ще получите много. В личния ви живот всичко е толкова хармонично и идилично, че с пълно право може да се наречете щастлив човек. Вашата искреност и мъдрост ще предразположат към вас много хора. В любовта се доверявайте на първото си впечатление и интуицията.

СТРЕЛЕЦ

Кариерата и бизнесът се намират в тъмната зона през първата половина от деня. Това няма да ви позволи да започнете перспективни проекти, които ще укрепят материалното ви положение. Не губете вяра в себе си. Продължете да работите упорито и непременно ще постигнете успех. Денят е благоприятен за общуване, сключване на брак, за семейни отношения и любовни приключения. Жените може да блеснат в обществото и да станат център на внимание.

КОЗИРОГ

Днес ще успеете да реализирате набелязаните планове, но не е изключено това да е съпроводено с конфликтни ситуации с партньори и шефове, от които може да пострадате. Бъдете предпазливи, злите езици и сплетните ще се постараят да ви навредят. Не се включвайте в чужди разговори, не вземайте страна в спорове. Не се доверявайте на хора, които упорито се опитват да влязат в личния ви живот. Не споделяйте плановете си с другите, защото всячески ще се стараят да ги променят.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте изпълнени с желание да следвате възвишени каузи и идеали. Околните може да гледат на това с подозрение и дори да се отдръпнат от вас, но това няма да ви спре. Денят е благоприятен за вземане на важни ршения и начало на нова дейност. Възможно е да се появи желание да промените нещо в живота си. Не прибързвайте и довършете започнатото. Вашата неповторимост и загадъчност ще привлекат представителите на противоположния пол към вас. Твърде вероятно е някои от вас да възстановят стара връзка, която не сте могли да забравите.

РИБИ

Днес ще се наложи да държите не една проверка за издръжливост и вярност. Любимият ви подозира в измяна, а колегите се заяждат по всеки повод. Ако имате възможност си дайте почивка както от работата, така и от личните взаимоотношения. Днес не вземайте важни решения и не работете с документи. Главното е да определите желанията и действията си. Привечер е възможно да отидете на романтична среща. Но днес ще се окажете сложен партньор, който не се адаптира бързо и не е съгласен на компромиси.

 

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top