Хороскоп за уикенда – 11 и 12 юни

ОВЕН (21.03 – 19.04)
През уикенда вие и Водолеи искате да изясните важни неща, но Близнаци бягат от такива разговори. Овните да се запасят с аргументи и документи, тихо и кротко ще докажат правотата си, в доста случаи ще привлекат съмишленици. Ако имате наум нещо за дома и близките, ще го свършите. Не прекалявайте в харчове и забавления, от това тръгват клюки, други усложнения, а е излишно.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Дните са за отдих, не бързайте с нови делови и домашни инициативи. Група Телци са склонни да налагат мнение, а от това ситуацията не се подобрява, само си навличат още ядове и проблеми. Други следва да са по-грижовни към здравето, не да се косят, че хвърлят толкова усилия, а големият успех е далече. Сега не слушате съвети на близки, а сърцето си, предпочитате уединяването…

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В събота и неделя не споделяйте много-много личните си вълнения, ако Овни и водолеи искат да се изяснявате, май ще отклоните темата. Едни Близнаци са влюбени и е естествено да не им се говори с роднини и приятели за грижите, а им се живее на пълни обороти. Забавлявайте се, но с мяра и с разум, когато става въпрос за пари. В колегиален кръг сте чаровни, привличате съдействие.

РАК (21.06 – 21.07)
Дните ще ви се видят твърде кратки и за работа, и за отдих, и за общуване с най-близки. Ще трябва някак да сместите всичко в програмата, за група Раци се очертават и пътища. Ако в отношенията с част от околните има усложнения, тактично ги изяснете или се оттеглете от спорове за момента. При охлаждане и вие трябва да размислите. Постигнатото в работата ще умножите, ала не бързо.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
През уикенда вие и Водолеи сте по-нетърпеливи, дали можете да изпреварите всичко и всички? Лъвовете имат добри идеи за изява и печалби, да ловят време за предлагането, както и за началото на реализацията. Има рискове, които трябва да си спестите след толкова усилена подготовка. Някои са чаровни и влюбени, обаче да не притесняват избраника си с планове, сигурно е по-плах…

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В събота и неделя като Скорпиони се натъквате на лични и делови проблеми, изяснете по-задълбочено нещата. В работата Девите да се придържат към професионалните правила и принципи, иначе има да се чудят на кого от шефове и колеги да угодят по-напред. Ако сте планирали купони, веселието да е с мяра, някои се увличат в авантюри, надали ще изградят хармонични връзки.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
До вторник имате време да поискате услуги от близки и познати по дела, които ви притесняват, съветвате и Козирози. Везните да действат по-внимателно, шансът са на кантар. Някои пречки може да се избегнат, не се изкушавайте от бърза кариера и големи пари. Част от знака са на вълна за купони и флиртове, има подходящи хора в кръга им. Покажете към какви отношения се стремите.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Тази събота и неделя като Девите срещате проблеми, които чакат по-сериозно изясняване. Скорпионите и на купон ще водят такива разговори, да не ги разводняват, както и да не разширяват кръга на хората, посветени в проекта им. За други от знака по-важни са личните отношения, може да има любовни триъгълници. Вие избирате дали да промените нещо и какво, решението е ОК.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Днес и утре искате да отдъхнете, може да има и уговорки за срещи, купони. Само че при доста Стрелци са по-характерни трудностите и е редно да вземат мерки овреме. Ако става дума за финансите ви, има шансове за доходи, но не мислете само за своята кесия и особено ако сте в екип. В любовни двойки има разочарования, всеки има вина. Оправяте или променяте нещата с искреност.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
През уикенда разчитайте на късмет, трудите се упорито. Ако Везни ви съветват да търсите услуги от близки и познати, може да не слушате. Много Козирози са пробивни, сега да потърпят, шефовете са оценили приноса им и ще им възлагат нови отговорности, лека-полека и джобът им се пълни. Някои влюбени да говорят откровено с избраника си, общите неща не стават на мига.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В събота и неделя като Лъвове сте нетърпеливи за промени. Водолеи и Овни сега ще търсят и изясняване на важни въпроси, но ако разговорът е с Близнаци, по-добре да изчакат. Мнозина са преминали през период на трудности и ядове, отварят им се възможности за изява, печалби, пътуване. Не отлагайте, а дайте израз на задоволството, че неразбирателство с близки и познати е приключило.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Този уикенд не бързайте до споделяте лични и делови планове, нужна ви е помощ от колеги и познати, близки не ви подкрепят във всичко. Рибите са обичливи, но да не играят на тази тънка струна, ако убеждават някого в една, втора, трета идея. Очертават се пречки в работата, всеки следва да е сигурен в искреността на другия, да не търси изгода на чужд гръб, не ще спечели много.

Подобни статии

Top