Хороскоп за уикенда – 13 – 14 февруари

12666309_10205181043876687_1243324686_n

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Петък – не петък, заредени сте с идеи за изява и печалби, искате да промените доста неща в дейността на екипа си. По-добре Овните да потърпят, няма условия да осъществят плана си, вероятно ги чакат и сериозни задачи, макар по-рутинни. Ще свършите каквото трябва, после дискретно ще подготвяте бъдещи начинания и съюзи, постоянството разширява сферата ви на влияние…

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
От вчера сте го ударили на срещи и приятелски разговори, Лъвове ви уговарят, че има време за нови делови начинания. Телците да не се поддават на такива уговорки, някои сполуки напоследък са ги разглезили, а и предстоящите почивни дни ги карат да се отпуснат. По-добре разпределете работата с близки и колеги, всеки да свърши своята, да знае и резултата, и следващите си задачи.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В петък вие и Скорпиони доста трябва да се съобразявате с плановете на шефове или влиятелни познати. Група Близнаци като че ли нямат високо самочувствие въпреки старателната работа и добрите си идеи. Споко, трудът ви ще бъде оценен, може да ви възложат по-отговорни изяви, съответно и заплащането да бъде добро. Само че се стегнете, покажете какво още можете.

РАК (21.06 – 21.07)
Задържа се влиянието от понеделник, стремите се към самостоятелни изяви. Доста Раци имат интересни идеи, които ще привлекат сътрудници, партньори, но все пак ударението е на техните планове и ентусиазъм. Днес действайте внимателно, не са изключени пречки, самозаблуди, а и грешки. Късметът ви пази, но и вие можете да му помогнете, иначе успехът ви ще остане накърнен.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
За петък подтиквате и Телци да бъдат по-търпеливи за нови делови начинания, не е момент да спорят с близкия си кръг. До вторник вие също ще изясните нещата и няма да се връщате към темата. Доста Лъвовете сега се стремят да попаднат сред по-влиятелни, съответно по-опитни хора, ще им е от полза да организират изпълнението на свои идеи. Не е изключено някой и са се влюби.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В края на деловата седмица Везни ви внушават да бъдете внимателни с пари и партньори. Не е изключено Девите да изработват и чужда заплата, да не се мръщят, че помагат толкова много на колеги и близки. Имате приятели, които също ви съветват така, искрено оказана подкрепа в труден миг не се забравя. Шефовете ще видят приноса ви, вашата сдържаност е щит срещу интригите.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В края на тази делова седмица бъдете внимателни с партньори и финанси, подтиквайте и Деви да не се отпускат много. Някои Везни ще си набележат решения за стабилизиране на доходи и дано в близките дни не им хрумне да ги променят. При част от знака има огорчения от работата в екип, ала ситуацията е динамична, а шефове виждат и оценяват усилията им, ще ги подкрепят скоро.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Този петък вие и Близнаци трябва да се съобразявате много с мнението на шефове, в деловата сфера възникват доста напрегнати ситуации. Група Скорпиони може да бъдат потърпевши от чужди капризи и недомислици, но ще стабилизират положението, тилът им е здрав. А и към личните проблеми подхождат обективно и бързо, с достойнство намират изход от затрудненията.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Петък – не петък, вие сте пълни с енергия, а и в работата ви се откриват добри възможности за изява и печалби. Стрелците няма да отлагат и най-тежки задачи, скоро ще се види, че това е било правилно, някои по-мащабни техни проекти са подготвени за реализация, по други идват първите плодове. Има и трети, които стабилизират своя екип, заразяват колеги с творчески амбиции…

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В петък е редно да направите анализ на свършеното напоследък, да планирате по-важни предстоящи задачи. Група Козирози може да не останат доволни от постигнатото, въпреки че самочувствие не им липсва. Втори да положат грижи за тонизирането си, нужно е и да отделят повече време на дома и близки. Ако сте прехвърлили свои задължения някому, проверете дали не сте сгрешили.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
За вас петък е тежък, имате много задачи и ще се мъчите да свършите всичко… Е, Водолеите да бъдат по-предпазливи, тонусът им не е висок, а претоварване и прибързване може да завършат с пропуски, грешки. Някои от знака пък не подхождат реалистично към проблемите и ще получат по-малко, отколкото влагат и очакват. Избягвайте спорове, конфликти, макар че имате аргументи.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Петък ще ви накара да отлагате някои планове и уговорки, вероятно няма да почивате така, както сте искали. Рибите няма да се притеснят особено от промяната, виждат напрежението в деловата сфера, разбират и претенциите на близки, така че ще действат според обстоятелствата. Упорството ви и по малки задачи ще носи пари и признание, така че не го пестете и се усъвършенствайте.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top