Хороскоп за уикенда – 16 и 17 юли

ОВЕН (21.03 – 19.04)
От началото на тази седмица бе препоръчително да уреждате по-стриктно делови и финансови въпроси. Група Овни доста се притесняват по тези теми, но имат нужда и от отдих, и от повече грижи за тонизирането си. Ако не сте се чувствали във форма, бързо ще се възстановите, но вземете предвид съвети на специалист. При лични проблеми не се мъчете да хитрувате за решаването им.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Дни за отдих, общуване, гости. Телците имат нужда да почиват, а и повечето разполагат със средства да поглезят близките. Ако любовната ви връзка е нова, покажете щедрост, предложете повече развлечения, имате нужда да влеете още притегателна сила на взаимоотношенията. Ако пък имате делови задължения, действайте предпазливо, може да ви оплетат в клюки, а подкрепата идва бавно.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В събота и неделя имате доста делови идеи за обсъждане с колеги и близки, ала не разширявайте много кръга на разговорите. Пък и едни събеседници са песимисти, други бърборковци, но както се знае – времето е пари. Близнаците да споделят плана си само с хора, с които пряко ще работят. Част от знака имат лични грижи, няма да се задоволят с половинчати решения, ако обичат някого.

РАК (21.06 – 21.07)
За събота и неделя се очертават проблеми, ще ви трябва съдействие от хора, с които не сте близки. Раците ще се радват на помощ, но да внимават да не навредят някому без да искат, в бързината може да объркат нещо, да откажат насрещна услуга. Ако не сте във форма, погрижете се за здравето си. Част от знака май имат лични проблеми, да не се изкушават от любовни триъгълници.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
През уикенда ще обсъждате важни делови проблеми, но реалните промени ще започнат чак във вторник. Лъвовете, които са имали служебни трудности, ще се отърсят от тях, идват куп оферти за изяви, издигане, печалби. Някои са даже малко неочаквани. Други не са били доволни от развоя на любовната си връзка, сега срещат по-подходящ човек. Очертават се пътища, нови дружби…

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Този уикенд си набелязвате доста идеи за работа, ако ваши познати искат да обсъждате общи начинания – преценете дали не искат да ви използват. При доста Деви ще има и такива опити, да не се месят в чужди далавери, имат си амбициозен план. Стъпка по стъпка ще напредвате по него, съобразявате се с нюанси в делата, не се изтъквате. В личния живот имате най-сигурна подкрепа.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Дните са за отдих и ако Скорпиони и Водолеи ви подсказват да се заемете със сериозни делови задачи, надали трябва да слушате. Група Везни си залитат по купони и забавления, а като е за шефски поръчки, преценката им не е точна. Я се стегнете, семейството ви ще помага, но каквото свършите – да е свършено добре, а и да не ви напряга. Някои сега са на вълна само за флиртове и купони.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
При вас се засилват влиянията от четвъртък, а и в следващите дни ще търсите изява и печалби. Везни едва ли ще ви слушат точно през уикенда, Водолеите са по-сговорчиви. Скорпионите да отделят време и за отдих с близки, вкъщи жадуват спокойствие, искат да поговорят за важна промяна. Ще ги насърчите, а и свои дейности ще подготвите, стремите се към по-високи постове, приходи.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
При вас се задържат влияния от сряда, новите оферти за делова изява ще ви срещнат с равностойни партньори. Стрелците ще видят добри резултати още в понеделник, сега да обединят усилия с колеги и познати, ще дойде време и за самостоятелни начинания. Гответе ги, а и рекламирайте идеите си. Ако имате неразбирателства с най-близки, търсете съвет, но не давайте да ви се месят…

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
При вашия знак затихват влияния от четвъртък, отношенията с околните се изглаждат, но най-добре се чувствате вкъщи, само сред близки. Козирозите и в понеделник ще укрепват сътрудничество с околните, резултатите ще бъдат окуражителни. Набелязвате нови делови стъпки, установявате бързо връзки и приятелства, пътувате. Е, отдихът не е безгрижен, оценявате искрената помощ.

 

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В събота и неделя като Скорпионите сте готови да упорствате по идеите си, но от Везните не чакайте същото. Водолеите малко се увличат по удоволствия и разкош, а не е уместно точно сега… Едни ще се включат в делови проекти на познати, не са активната страна, втори търсят подкрепа от нов шеф. За работа успявате, а ако има недоразумения с най-близки, изгладете ги с такт и бързо.

 

РИБИ (20.02 – 20.03)
Тази събота и неделя отдъхнете повече, имате нужда от време за анализи. Част от Рибите имат да уреждат лични въпроси, да обсъдят внимателно с близките си възможностите за промени. Идеите са добри, но усилията ще са сериозни, гответе се, заострете внимание върху детайлите. Ще получите помощ, макар че идва неочаквано. И вие правите услуги, но няма как да ускорите много нещата.

Подобни статии

Top