Хороскоп за уикенда – 19 и 20 март

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Дните са за отдих и някои ще оправдават с това пълното си бездействие. Е, Овните си знаят най-добре, но в деловата сфера има и неща, които на самотек се объркват и не ги представят в завидна светлина. Други се мъчат да извлекат изгода само за себе си, колеги и партньори дали ще са доволни?… В любовта ви върви, само с чар и хитруване трайна връзка не се гради и вие си го знаете.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
През уикенда подтиквате и Раци да се оглеждат за нови делови възможности. Телци и Риби сега да не прибързват с решение, нужна им е подкрепа от по-влиятелни хора. Даже шефове да са ви обещавали нещо, трябва да лавирате и да изчаквате, те имат и други грижи, не че са ви забравили. И за личните неща също има спънка, ако наистина държите на някого в кръга си, ще ги уредите.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Днес и утре Деви ви съветват да не бързате с нови делови проекти. А и вие като Стрелци си знаете, че в стари начинания има неща за довършване. Близнаците са оправни и ще покажат умения в поддържане на техника, в организация на екипи. За лични отношения обаче ви са нужни съвети от близки, поискайте мнението им, а и услугите им там, където не смогвате сами.

РАК (21.06 – 21.07)
В събота и неделя намалявате деловото темпо, но по примера на близки Телци ще се оглеждате за нови делови шансове. Идват, но от съвсем неочаквана посока. Хубавото е, че Раците имат и извънредни приходи, спокойни са за бюджета. Някои ще заложат и на странична дейност, имат куп идеи за изяви, ще са доходни. В личен план деликатно, но твърдо прокарвате свое желание.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Уикендът е твърде динамичен за вас, но вие преливате от общителност и желание да блеснете в работа и по купони. Лъвовете отдавна са си направили някакви планове за изява, споделят ли или не околните техните амбиции, това няма да попречи на начинанията. Вероятно носят и добри постъпления, така че няма да отстъпвате. Във флирт сте умели, привличате много нови обожатели…

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Днес и утре няма условия за амбициозните ви делови планове, ще подтиквате и Близнаци да потърпят за своите. Девите няма да изоставят задължения, но да не се престарават, имат нужда от отдих, обмисляне на някои стъпки. Вместо да изнервяте и близки с нетърпението си, отделете време за разходки на открито, порадвайте се на природата. И в личен план трябва да изчакате с желанията си.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Сега вие и Козирози имате куп ангажименти заради близки и познати. Едва ли трябва да се връщате към стари идеи и уговорки с Водолеи. Везните имат усещане, че околни им прехвърлят задължение, и така да е – да запазят спокойствие. Скоро ще поставите всичко на място, но отношенията няма да пострадат. Е, ако искате да прекратите стара връзка, смело вървете към новата.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Хубав уикенд, независимо дали ще го посветите само на отдих, или имате и някоя работа за вършене. Само че Скорпионите да бъдат по-внимателни, когато си подбират компании. С някои симпатични познати и веселбата, и начинанията няма да вървят, не си знаят мярката. Бъдете взискателни и към себе си, трябва да обогатявате уменията си, може би и любимият ви подтиква.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В събота и неделя вие и Близнаци ще упорствате да разчистите изостанали делови ангажименти. Не е зле, но само ако Стрелците не се претоварват, някои от знака не са в най-добрата си форма и е редно да се погрижат за тонизиране. Втори внимателно да изглаждат спорове с близки, отношенията са деликатни. Не прехвърляйте проблеми от болна глава на здравата, май и вие имате кусури.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Този уикенд вие и Везни се нагърбвате с доста услуги за колеги, познати и близки, а и вашите хич не са леки. Само че Козирозите помагат наистина от сърце и това сякаш привлича все повече късмет, та успяват и в най-трудни ситуации. Отделен въпрос, че отзивчивостта засилва чара ви и даже да имате съперници, ще „свалят оръжие”, не могат да конкурират силата, която излъчвате.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Тази събота и неделя следвайте плановете си за делова изява и лични неща, не съветите на Везни. Група Водолеи ще оползотворят добре шансовете за изява и печалби, отдавна са подготвили идеите си, вероятно са споделяли мнение и с близки. Можете да разчитате на подкрепа, обкръжението ви харесва стила ви на работа, а предаността и всеотдайността ви привличат приятелства и любов…

РИБИ (20.02 – 20.03)
В събота и неделя се държите надалече от чужди спорове и като Телци не бързате с решения. Рибите добре са си направили сметката, ако имат нужда от подкрепа за изява и печалби, близките им са до тях. Има и ситуации, когато ще разчитате на случайни услуги, но пък и умело привличате съдействие в точния момент. Някои смятат да прекратят стари връзки, дано са преценили правилно.

Автор: Антония Мечкова
Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top