Хороскоп за уикенда – 20 и 22 февруари

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В събота и неделя като Близнаци и Стрелци не се претоварвайте със служебни и лични задачи. Раци ви подтикват да се заемете с новите си идеи, но вие не надценявате силите си, по-важното ще чака понеделника. Част от Овните се впускат в развлечения, а и любовни авантюри, да не губят мяра. Обвързаните пък се чувстват някак отчуждени от близки хора, да преборят това настроение.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В събота и неделя сте в завидно настроение, можете да отделите повече време на близки и приятели. Телците ще помагат и за балансиране на някои по-деликатни отношения, има хора в кръга им, които се водят само от материални интереси. Ако имате наум някакви нови делови или битови идеи, привличате подкрепа, или помагате в точния момент на онези, които най-много обичате…

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Този уикенд като Овни и Стрелци не поемайте допълнителни обещания, обичайните ви задължения не са малко. Имате нужда от по-дълъг отдих. Някои Близнаци са доволни от хода на делата си и няма да послушат съвета, но скоро ще трябва да отделят двойно повече време за възстановяване. Други от знака са объркали нещо в лични отношения, по усет ще налучкат как да ги оправят.

РАК (21.06 – 21.07)
В събота и неделя искате да се заловите с амбициозни планове, но Овни в кръга ви не са на тази вълна. А и Раците трябва да знаят, че ще се натъкват на много затруднения. Някои от знака разчитат на съдействие от колеги и близки, доскоро са имали такава подкрепа, сега да се сетят за съвета да си помогнат сами, та и друг да помага. Не е време за много флиртове, изберете си човека…

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
През този уикенд имате куп домашни задължения, Скорпиони и Водолеи обаче не са на тази вълна. Ако става дума за близкия ви кръг, не нажежавайте обстановката. При група Лъвове проблемите са в бизнес сферата, да не се изкушават от финансови спекулации, хитрините ще им излязат солени. Ако нещо любовта не върви, ще правите всичко отношенията да се хармонизират.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
И сега, и в близките дни избягвайте спорове в близкия си кръг. Девите са си старателни и изискват и от другите качество и дисциплина във всяка работа. Е, има различни начини да накарате заобикалящите ви в службата и вкъщи да се съобразяват с критериите ви, най-добрият ще бъде да действате заедно по задачите, да им помагате. Отделете време и на домашните, изяснете проблеми.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Тази събота и неделя нещата не вървят както ги искате, но вие сте разумни и няма да усложнявате обстановката и още. Везните имат интересни делови планове, очевидно трябва да изчакат малко, после ще ги стартират. С парите не сте зле, ще окажете някому и финансова подкрепа. Необвързаните флиртуват, но за по-сериозни отношения добре да помислят дали са намерили човека си.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В събота и неделя не сте на битова вълна, дори Лъвове да ви подсещат за куп задължения. Скорпионите правилно са съсредоточили внимание в работата, там продължителни усилия започват да дават резултати. Първо ще гледате финансовите, и уважението на околните е показателно. Стремете се бизнесът да не пречи на любовта, едни срещат пречки, други не са по сериозни връзки.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
През уикенда по примера на Овни и Близнаци не се товарете с още задачи, вече сте поели много. В работата Стрелците ще направят нужното, за да вървят напред в кариерата и да се радват на добри доходи. И още по-важно – помагате на колеги и клиенти в трудни моменти, ще го запомнят. Но отделяйте време и за отдих, общуване с близки, с любимия отношенията са доста деликатни сега.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Уж дни за отдих, а пред вас изникват какви ли не проблеми и вие не отлагате решаването и за минута. Козирозите ще се справят, а ще откъснат и малко време за общуване с близки и удоволствия. В деловата сфера е най-важно да отклоните опитите за финансови и други спекулации, имате аргументите. За най-личните неща също, не се задоволявате с половинчати стъпки и резултат.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Днес и утре Лъвове искат да бъдете по-изпълнителни, но вас ви притесняват финансови въпроси, отношения. Ако имате и здравословни грижи, за тях отделете най-много внимание, отдъхнете. Водолеите да бъдат търпеливи за решаване на делови въпроси, вероятни са интриги, приятели забравят дадените обещания за помощ. Дамите да избягват настойчиви ухажори, не са техен тип.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Хубав уикенд, макар че по някои важни въпроси може да се натъкнете на по-сериозни трудности. Но пък сега Рибите имат и време да преработят делови планове, да привлекат обществена подкрепа или по-опитни приятели, за да се справят категорично с проблемите. Ако нещо в любовта не върви, не залагайте само на интуицията си, тя не ви лъже, уместен е съвет и от по-опитни роднини.

Автор: Антония Мечкова
Източник: novinar.bg,

Подобни статии

Top