Хороскоп за уикенда - 23 и 24 април - DC news

Хороскоп за уикенда – 23 и 24 април

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Време за празнуване, но вие не сте много спокойни, някакви делови и лични неща не са изяснени. Овните да не проявяват нетърпение, лека полека идеите им набират сили, имат и стари уговорки, от които ще се възползват за изява и печалби. Обичате да действате по-оперативно, а щом близки казват да не бързате, слушайте. Не е време да повтаряте грешки, да се самозаблуждавате.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Като в сряда упорствате по домашни задачи, а и близки Раци ще ви подкрепят. Телците като Водолеите не са в силна позиция, да не пренебрегват и отхвърлят даже дребни услуги. Покрай тях и празничните срещи ще изгладят някакви стари недоразумения, ще укрепят важни отношения. Родители или други по-опитни хора ще ви подскажат важни решения, като че не се прицелвате точно.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Днес и утре вие и Водолеи трябва да избягвате противопоставяне с по-близки. Време е да изпълните планирането в четвъртък, ако нещо не върви, да прецизирате идеи. Близнаците, които са по-толерантни при прокарване на мнение, пазят от грешки и огорчения домашни, познати. Празникът ще ви срещне с мнозина, ще ви зарадват жестове на признателност. Отдъхнете си.

РАК (21.06 – 21.07)
В събота и неделя насочвате внимание към домашни неща, ще помагате и на Телци да се справят със своите. При Раците влиянията се запазват до вторник, имат условия да направят начинанията си по-стабилни и доходни, но все пак да не се преуморяват. Някои трябва да изяснят проблеми с околните, да става тактично. Има хора, които не ви подхождат, може и ваши идеи да не са добри

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Още в четвъртък трябваше да подчертавате отстъпчивост с околните, сега тази линия на поведение не ви харесва… По това Лъвовете много си приличат със Скорпиони, но ако пренебрегнат предоставената им помощ или упорстват по неподготвени планове, резултатът надали ще е ОК. Отдъхнете, уважете и празника на близки, вместо да усложнявате отношения с необмислени стъпки.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Дните са за отдих и празнуване, вие може да добавите и повече пътуване, срещи и впечатления ви обогатяват, тонизират. Дано Девите са подготвили подобаващо екскурзии и купони, не е изключено да възникват затруднителни ситуации. Ако сте си оставили делови задачи, уточнявайте всичко с шефове, за да разчитате на успех, печалби. Дамите да подкрепят амбиции на избраника си.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Задържа се влияние от петък, в работата не е уместно да бързате. Везните като Козирозите са готови да оглеждат отново и отново свои проблеми, има нужда. Едно, че някои не са грижовни към поверената им техника, други протакат битови грижи. Не е препоръчително и особено ако по-влиятелни хора ви канят за партньорство. Не се месете в чужди проблеми, укрепвайте свои отношения.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В събота и неделя вие и Лъвове трябва да бъдете по-отстъпчиви с колеги, делови партньори. Риби ще внушават на Скорпионите да не бързат с начинания, преди да са си отдъхнали добре. И преди да са обмислили всяка стъпка, да са убедили помощниците си. Някои надценяват приноса си в екип, други бързо се разколебават при пречки. Най-търпеливи бъдете с обичаните.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Дните са за отдих и празнуване, но вие ще използвате всяка среща и друга възможност за уреждане на делови и финансови проблеми. За работата си Стрелците могат да разчитат на подкрепа от близки, но ако имат лични грижи – да не ги прехвърлят на чужд гръб. Подбирайте предпазливо помощници, едни са настроени егоистично, втори за далавери. Ако ви се пътува, пътувайте.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В събота и неделя вие и Везни сте настроени да мъдрувате, но дали финансови проблеми търпят отлагане… Вероятно не, група Козирози с присъщата си практичност ще решат належащите, после ще търсят варианти и за другото. Време е за празник, уважете именниците, отдъхнете сред близки и решенията сякаш ще идват сами. Дамите се чувстват най-щастливи при своите обичани.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
През уикенда като Близнаците се пазете от спорове с близки. Водолеите като Телците не са в силна позиция, но с такт могат да прокарат идеите си, пък и да се отдалечат максимално от неискрени хора. С обичаните обсъждайте заедно и битови, и служебни теми, така няма да смятат, че им налагате решенията си. За ваше учудване този подход е резултатен и ще ви радва с много хубави мигове.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Дните са за отдих и купони, внушавате и на Скорпиони да не бързат за изява. Е, Рибите да не се увличат в празнуването, възникват и хубави шансове за печалби и утвърждаване, предлагат им искрено помощ и тази енергия не трябва да се пропилява. Обвързаните разчитат на подкрепа от половинката, предана им е и даже трудностите сега са възможност за укрепване на съюза…

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top