Хороскоп за уикенда – 25 и 26 юни

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Дните са за отдих, а вие се връщате към делови предложения от сряда, чакали сте достатъчно. По това Овните приличат на Близнаци и Скорпиони, а Деви им внушават да се съобразяват повече с мнението на шефовете. Гледайте и заетостта на колеги, роднини, познати. Като намерите свободна минута – не я пилейте встрани от целта си. Ако търсите поклонници, не е време за флиртове.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В събота и неделя имате условия за чудесен отдих с роднини, приятели, познати, свободните сърца май ще се огледат и за интимен партньор. Късметът е с Телците, срещат се с нови и интересни хора. Ако искате делови промени, можете да потърсите друга работа, околните ще забележат колко плодотворни идеи предлагате, ще се убедят и в професионалните ви умения, старанието…

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
И вие като Овни и Скорпиони се връщате към делови оферти от предишните дни, вече сте обмислили нещата. Близнаците като Лъвовете държат в работата на самостоятелност и защитават интересите си като на магия. Ако приятели ви увещават да излезете от своя кръг проблеми и така да спечелите и още, не се изкушавате. Едно, че всичко ще се обърне, второ – най-близки чакат внимание.

РАК (21.06 – 21.07)
Днес и утре си дайте отдих, и то по-далече от проблемите на колеги, познати и близки, имате си свои грижи. Раците ще се справят сравнително леко с тях, ала да не подценяват подготовката на новите си планове, а някои неразбирателства са с по-дълбок корен. Примирите ли се, оставите ли нещата на самотек, няма да е добре. Със здравомислие и постоянство стабилизирате и личните си неща.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В събота и неделя вие и Близнаци държите на по-голяма самостоятелност в работата, но точно сега са ви нужни услуги от колеги и познати, с които не сте били близки. За някои Лъвове проблемът е от по-високата служебна позиция, да привличат съмишленици и помощници, екипи бързо приемат лидерството им. Отделете време и на любим, иначе рискувате намеси в отношенията си.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
През уикенда ще подсказвате и на Овни да се съобразяват повече с мнението на шефове и влиятелни близки. Девите няма да търсят компании, даже да имат нужда от някакви услуги. Сега наистина трябва да разчитате главно на свои сили, ще се справите с трудностите, действайки бързо и благоразумно. Дано усетът не ви подведе как да постъпвате и при неразбирателства в любовта.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Този уикенд вие и Козирози трябва да обмислите много сериозно някои делови и лични неща. Везните да не губят присъствие на духа, трудности има, но и перспективите им са добри и това скоро ще проличи с приходи, повишения. Друг въпрос, че е излишно да показвате героизъм, оценени сте точно и е важно решението на проблемите, не пози. Изглаждате стари спорове с обичани хора.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В събота и неделя като Овни и Близнаци получавате доста оферти за делова изява. Скорпионите като Козирози сега искат да стабилизират служебно положение, доходи. Това ще стане, но си дайте и кратък отдих, да не бъде по купони. Ако в личен план нещо накуцва, не налагайте мнение. Ще дойде време да подредите всичко както ви се иска, а сега просто следете харчовете, пестете.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Днес и утре вие и Водолеи можете да си дадете отдих, не е време да действате по идеите си. По-самокритични Стрелци нека да анализират поведението си напоследък, май имат пропуски за наваксване и грешки, за които да искат прошка. Амбициозните ще настояват на своето и ще спечелят битка, а войната ще загубят. Съветвайте се с близки как може да преодолеете пречки в любовта.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В събота и неделя вие и Скорпиони имате възможност да укрепите деловото си положение и доходите, като Везните обмислете внимателно и свои идеи, и чужди предложения. При група Козирози прозират неразбирателства с близки, готови са да преследват желаното на всяка цена. Оставете се на късмета си в работа и в любов, обогатявайте знанията и уменията си, творете, той идва така.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Тази събота и неделя вие и Стрелци може да си позволите малко почивка, не е време за начинания, а и обществената подкрепа за идеите ви е слаба. При Водолеите влиянията са още от понеделник, дали не е време за ваканция?… Някои се инатят на своето, това допълнително усложнява отношенията им с околни. Насила хубост не става, трябва да пазите постигнатото от интриганти.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Уикендът е напрегнат за вас, но в крайна сметка се справяте с деловите и личните си грижи. Повечето Риби се чувстват огорчени, че някой им се отплаща зле за сторените добрини. Не се оставяйте дълго на това настроение. Анализирайте ситуацията дискретно и си извлечете уроци, скоро ще са ви полезни по финансови и домашни въпроси. Ще има на какво да се радвате.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top