Хороскоп за уикенда – 26 и 27 март

Седмичен хороскоп за всички зодии

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В края на тази седмица трябва да бъдете още по-деликатни с познати и близки, предупрежденията от предишни дни не са случайни. Едни Овни се тревожат по делови въпроси, втори се изкушават от разни оферти за високи постове. Чрез ваши доверени хора проверете как стоят нещата, тогава действайте. За лични промени вече сте решили, не допускайте колебания, а и разправии са излишни.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Труден уикенд, но освен обективните пречки, дразнят ви и споровете между роднини, познати, колеги. Телците да запазят самообладание, спокойна дума и мъдър съвет ще имат много по-добра роля за разведряването на атмосферата. Особено нужно е това за по-лични неща, там проблемите ви са по-сериозни, не бива да се задълбочават. Подкрепата ви за най-обичаните хора ги окуражава…

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В събота и неделя ще напомняте и на Лъвове да не отлагат поети делови и лични ангажименти, и вашите не чакат. Близнаците да бъдат много прецизни по финансови въпроси, иначе може да се усложнят даже отношения с близки. А вие държите на вашите, подкрепяте идеите им и искате у дома и на купон да цари разбирателство. Щом се налага, поемете и техни по-тежки отговорности.

РАК (21.06 – 21.07)
Тази събота и неделя вие и Водолеи се съсредоточавате в лични задължения в службата и вкъщи. Е, ако имате покани за купон, не ги пренебрегвайте, там може да откриете подкрепа за ваши идеи, новите ви проекти имат нужда от спонсори, покровители. Някои Раци канят гости, да не се косят, че не споделят мнението им. Спокойствието не ви напуска и ако обичаните хора капризничат.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
От петък се настройвате за купони и общуване с много хора, Близнаци ще ви съветват да не протакате лични и делови ангажименти Лъвовете като Стрелци ще намерят време и за удоволствия, и за работа, по-точно за привличане на помощници за амбициозни проекти, някои са твърде обещаващи. Във флирт сте неотразими, избирайте внимателно, за да ви радва дълго семейно щастие.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В събота и неделя вие и Скорпиони имате за уреждане лични и делови неща, но първо трябва да си дадете повече отдих, да подобрите тонуса си. Група Деви посягат към куп илачи, но възстановяването им зависи и от спокойствие, спазване на режим. Що се отнася до задачите, няма да ги забавите, с такт и умение ще изпипате най-важното, каквото може да чака – не го пришпорвате.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
За събота и неделя имате доста планове, но вероятно ще откриете пропуски в работата си и трябва първо да наваксате тях. Везните ще помагат и на колеги, познати и роднини да се справят стриктно със задълженията си, а после ще има време за купони. Някои са настроени по-патриархално и ще се видят с близки, за да обсъдят лични неща. Общуването ви е нужно, а и купон ще си направите.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Дните са за отдих, но може да накарат някои от знака като Девите да уговарят услуги, да се съветват за финансови и административни стъпки. Скорпионите да бъдат много предпазливи, нетърпение, пък и неизпълнение на препоръки от специалисти водят го проблеми и с техника. Ако вас не ви слушат, показвате характер. Във флирт ви върви, но не налагайте мнение на своя избраник сега.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В събота и неделя вие и Лъвове сте готови да откъснете повече време за общуване и удоволствия. Стрелците като Рибите обаче имат много задачи и май ще се наложи там да насочат усилията си, иначе пропуски и забавяне ще навредят на деловия им имидж. Някои залагат на задкулисни уговорки, едва ли ще им помага. Други се хвърлят във флиртове, да не разочароват избраника си.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Този уикенд идва с много възможности за срещи с познати и приятели, канят ви по купони. Козирозите обаче не забравят и деловите си планове, вероятно търсят подкрепа за тях. Бъдете предпазливи, често ще попадате на бъбривци, които пилеят време в приказки или обещават, но не правят нужното. Някои се хвърлят във флирт, а за трайна връзка е нужно време, засилване на чувствата.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В събота и неделя като Раци се съсредоточавате в делови и лични задачи, няма да споделяте даже с близки какви колебания и проблеми ви притесняват. Доста Водолеи си чертаят нови планове, упорито са обогатявали уменията си, сега ще привличат съюзници и сътрудници. Преценявате точно хората и работата ще носи печалби, признание, сигурно ще забравите разочарование и в любовта.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Уикендът ви изправя пред сериозни делови пречки и май е по-разумно като Стрелци да съсредоточите вниманието си в нещата, с които се заемате. Рибите имат много задачи, но с благоразумие и сговорчивост ще обединяват и колеги, познати за решаването, а ако им искат помощ – няма да си скъпят времето. И не е чудно, че и вас с радост ви подкрепят, особено обичани хора и роднини…

Автор: Антония Мечкова
Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top